ColdShadow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 http://home.comcast.net/~themichaelsmith/VWHiRes.mpg ilginç bir çalışma mutlaka indirmenizi öneririm ;) [Bu mesaj ColdShadow tarafından 24 Ocak 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ne işe yarıyor tranasdformasyonbilmemnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Eski bir çizgifilm... Robotlara dönüşen araba ve uçakların savaşı.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ehe çok güzel açıklamışsın[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Yeni c4 reklamini izledinizmi oda transformers gibi :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Zaten oradan aklıma geldi ve buldum bunu ama o çok daha iyi bundan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Hamish, 24 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Yeni c4 reklamini izledinizmi oda transformers gibi :) çok kral reklam.[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: bombaci_niyazi, 24 Ocak 2005 22:34 tarihinde demiş ki: ne işe yarıyor tranasdformasyonbilmemnesi bu da güzelmiş :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=STQ3nhXuuEM Bu da CGI'sız, kanlı canlı (pek uymadı ama) transformer. (Daha önce verildiyse özür dilerim, zaten topik hortlatıyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ya bu filme büyük hevesle gittim ama nedense sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: Robotlara dönüşen araba ve uçakların savaşı. 2 yıl geç kaldım bunu yazmak için ama... transformers, robotlara dönüşen araba ve uçakların savaşı değil, araba ve uçaklara dönüşen robotların savaşıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Bakış açısına göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bunun bakış açısıyla alakası yok. doğal formları uçak/araba değil, robot çünkü. çizgi filmde hali hazırda uçakları tutup robota çevirmiyorlar, robotlar kendilerini uçağa çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 tmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Doğal form nedir yahu? Hayvan mı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 form ye formda kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 @ColdShadow Deadlink var haberin olsun 2. Videodaki şey Lego (tm) 'nin Mindstorm kitiyle yapılmış , Mindstorm da ne derseniz "öğrenebilen mini robot kitleri" diyebiliriz.Tees elektronik setleri vardı ya bir zamanlar onun gelişmişi gibi düşünebilirsin. Pati! Daha fazla bilgi için tıkla : http://mindstorms.lego.com/ [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:22 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: Doğal form nedir yahu? Hayvan mı bunlar? onlar da bir canlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 filmi çekildikten sonra söylemek kolay tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ben Bonecrusher'ım. Ama Autobots kadrosu açılmış, yatay geçiş yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 deadlink diyorsunuzda 2005 te koymuşum videoyu dikkatinizi çekerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar