pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 beleş olsun çözünürlüğü bozmasın sağa sola yazı eklemesin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Handbreak mi ne birsey vardi, onu bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mac icindi o en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Buldum, Windows var diyor: https://handbrake.fr/downloads.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 NE KONVERTLİCEN ÇAGHAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 .mov çevircem handbrake desteklemiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 10 tane program sildim biri 2dakkasını çeviriyo biri watermark koyuyo YOK MU HD .MOV ÇEVİRECEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 VLC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Adobe media encoder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 16 program indirmişim asdhashha sonunda hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 neyle hallettiğini de yazsaydın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 hd video converter factory "pro" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 handbreak nasıl quicktime cevirmiyo la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 freemake video converter format factory gelecekte lazım olur birilerine. altyazı falan da gömüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 freemake i beğenmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 en son ben de format factory'ye geçmiştim, desteklemediği format yok ve altyazı seçenekleri çok daha iyiydi freemake de basit işler için kâfi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Şu Handbrake ne kadar iyiymiş ya. Tavsiye ediyorum ben de. Hayatımı kurtardı bugün. 1.14 GB'lık 4k videoyu 20mb'a çekti ve görüntü ses falan baya baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Avidemux? Edit: bu arada kalite olayi sizin hangi codec'i hangi bitrate'i falan sectiginize gore degisiyor. Program degil, hedef format ve kullanilan ayarlar onemli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 1.14 gb --20 mb.. hay babayin kemuu diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 vidcoder var bir de. handbrake encoding engine'i kullaniyormus ama ne farki var hicbir fikrim yok. bunlari CPU usage kokletmeden kullanmanin bir yolu var mi? background process olarak calissin, bir yandan browser/media player falan kullanabileyim. core sayisi ve process priority ayarlari cozum olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Total video converter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 dana22 said: 1.14 gb --20 mb.. hay babayin kemuu diyorum.. Codec ve kullandigin bitrate vs ayari iste bu. App'in marifeti degil. Ha kendileri codec falan gelistirmisse ellerine saglik, guzel yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 arcane said: vidcoder var bir de. handbrake encoding engine'i kullaniyormus ama ne farki var hicbir fikrim yok. bunlari CPU usage kokletmeden kullanmanin bir yolu var mi? background process olarak calissin, bir yandan browser/media player falan kullanabileyim. core sayisi ve process priority ayarlari cozum olmadi. Vindozdaysan, alakali process'in priority'sini low yapmayi denesene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Daha detaylı bir şey lazım olursa https://www.ffmpeg.org/ Handbrake de arkada ffmpeg kullanıyor bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar