Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çözünürlük bozmayacak video converter

Öne çıkan mesajlar

• 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Şu Handbrake ne kadar iyiymiş ya.
Tavsiye ediyorum ben de. Hayatımı kurtardı bugün. 1.14 GB'lık 4k videoyu 20mb'a çekti ve görüntü ses falan baya baya iyi
Mesaj tarihi:
Avidemux?

Edit: bu arada kalite olayi sizin hangi codec'i hangi bitrate'i falan sectiginize gore degisiyor. Program degil, hedef format ve kullanilan ayarlar onemli yani.
Mesaj tarihi:
vidcoder var bir de. handbrake encoding engine'i kullaniyormus ama ne farki var hicbir fikrim yok.

bunlari CPU usage kokletmeden kullanmanin bir yolu var mi? background process olarak calissin, bir yandan browser/media player falan kullanabileyim. core sayisi ve process priority ayarlari cozum olmadi.
Mesaj tarihi:
dana22 said:

1.14 gb --20 mb.. hay babayin kemuu diyorum..

Codec ve kullandigin bitrate vs ayari iste bu. App'in marifeti degil. Ha kendileri codec falan gelistirmisse ellerine saglik, guzel yapmislar.
Mesaj tarihi:
arcane said:

vidcoder var bir de. handbrake encoding engine'i kullaniyormus ama ne farki var hicbir fikrim yok.

bunlari CPU usage kokletmeden kullanmanin bir yolu var mi? background process olarak calissin, bir yandan browser/media player falan kullanabileyim. core sayisi ve process priority ayarlari cozum olmadi.

Vindozdaysan, alakali process'in priority'sini low yapmayi denesene bi.
  • Yeni Oluştur...