Osso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Calculated. https://media.giphy.com/media/zLy7yZENgiLHa/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 kasalar satılabilse keşke steamde. item kasa şu bu satamıyoruz herhalde. bi sürü kasa birikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 trading sayfaları var anca trade yapabiliyoruz şu an. o bile 4 ay önce geldi. Peregrin said: araci kontrol edemiyorsaniz gamepadle oynayin abi, asiri kolay yani. bunu da şimdi gördüm. kontrol etmekten kastım yan ver ters uçmak, efektif air roll kullanmak ve half flip yapmak gibi şeyler. ve bunlar kesinlikle klavye ile daha kolay. 5 yaşından beri klavyeyle oyun oynayıp sadece dark souls için gamepad kullanınca böyle oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 küçük itemleri birleştirip büyük item yapıyorum trade dediği bu galiba. başkasına vermeyi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 nese varmis sanirim. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 yeni sezon geliyormuş nisanda. divisionları değiştiriyorlarmış. https://672061c0b827554def11-ea8c7607510173b2cbad15f9892e8687.ssl.cf2.rackcdn.com/Season_4_ranks_2.jpg bu sezonun ödülleri de bunlar https://rocketleaguegame.com/news/competitive-season-4-update-and-season-3-rewards/ 2 rank kaldı championa biri elimden tutsun pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 cok ozluyom su oyunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 abi bu oyunun 2 kanseri var, birincisi random eslestigin kisilerin tutarsizligi. herkes mukemmel degil ama, ball chaser lar bariz baltaliyo oyunu sdfsdf ikincisi kamera acisinin tam ayarlanmamasi, yani fifadaki gibi co-op kamera olmadigindan bole en tepeden goremiyosun, surekli adaminla carpisiyosun konusamadigindan dolayi, yada ayni anda aerial a kalkiyorsun falan filan. bir de ball cam ile, kendi onunu gordugun kamera gecisleri mide bulandiriyo, yani $ak diye kamera degisse neyse de, boyle camerayi dondurerek gecis yapiyo altim ustume geliyo. ha bildigin bir arkadasla konusup oynayinca super tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 biz arkadasla oynayinca birbirimize sovuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaramelGalaxy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 "bir de ball cam ile, kendi onunu gordugun kamera gecisleri mide bulandiriyo" said: şu bende çok net oluyor, aldım oyunu bu yüzden oynayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 ben ball cam'den çıkmıyorum. oynayamıyorum öteki kamerayla. bi de şu 2000'liler beni çıldırtıyor. bebe dolu kodumun oyunu sdfs. veteran olmuş master olmuş adamlar acayip nub oluyorlar bazen deliriyorum. gamepad'i kardeşlerine falan veriyorlar herhalde. takıma hep bi gerizekalı geliyor öyle. çarpışmaları engellemek için azıcık geri planda kalmak lzm. yani hap atmış gibi sağa sola saldırınca zaten karşı takım iteliyor. arkada duran kişiysen ona göre davrancan tüm olay bu. öndeki takım arkadaşın daha avantajlıysa vs bırakıcan yani fanteziye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 trade düşünen varsa şöyle atayım. trident dışınd aher şeyi veririm. http://imgur.com/gallery/RLK5L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 aynen banada bm decal lazım, yine istediğiniz bir şey olursa mantıklı offerlara açığım http://imgur.com/a/sIqEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 lan 4 aydır bm alıcan gir bi trade sitesine ver parasını sfsdf o inventorye vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 randomlarla sinir yapmamak için rumble giriyorum yeni keşfettim. yenilsek de oyun boyunca güldüğüm sahneler yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Claiborne said: lan 4 aydır bm alıcan gir bi trade sitesine ver parasını sfsdf o inventorye vermezler yoo bi acelem yok çokta lazım değil, labyrnth vardı bende ilk çıktığında dom gt + birkaç şeye vermiştim fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 geldi mi tekerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bize gelişi 1-2yi bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 dropshot inanılmaz zevkli şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 oo dropshot geldi mi? ben de 5 gün önce falan aldım bu oyunu. noob varsa oynayalım. yoksa pro arkadaş gırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 all star ----> gold 1 hakaret gibi sdfsd. gerçi şampiyonlar falan plat olmuş millet ağlamış redditte düzelir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Om0j9SLBDPQ - https://www.youtube.com/watch?v=Bb_NBiJ0ilk kanal da baya iyi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 abi yok mu oynıyan sunu , gelin 2-3 mac sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 yasandi bitti saygisizca : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 oynayan kaldıysa taşıyayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar