Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rocket League

Catze

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
trading sayfaları var anca trade yapabiliyoruz şu an. o bile 4 ay önce geldi.

Peregrin said:

araci kontrol edemiyorsaniz gamepadle oynayin abi, asiri kolay yani.

bunu da şimdi gördüm. kontrol etmekten kastım yan ver ters uçmak, efektif air roll kullanmak ve half flip yapmak gibi şeyler. ve bunlar kesinlikle klavye ile daha kolay. 5 yaşından beri klavyeyle oyun oynayıp sadece dark souls için gamepad kullanınca böyle oluyor tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni sezon geliyormuş nisanda. divisionları değiştiriyorlarmış.

https://672061c0b827554def11-ea8c7607510173b2cbad15f9892e8687.ssl.cf2.rackcdn.com/Season_4_ranks_2.jpg

bu sezonun ödülleri de bunlar

https://rocketleaguegame.com/news/competitive-season-4-update-and-season-3-rewards/

2 rank kaldı championa biri elimden tutsun pls :(

Sosyal ağlarda paylaş

abi bu oyunun 2 kanseri var, birincisi random eslestigin kisilerin tutarsizligi. herkes mukemmel degil ama, ball chaser lar bariz baltaliyo oyunu sdfsdf

ikincisi kamera acisinin tam ayarlanmamasi, yani fifadaki gibi co-op kamera olmadigindan bole en tepeden goremiyosun, surekli adaminla carpisiyosun konusamadigindan dolayi, yada ayni anda aerial a kalkiyorsun falan filan.

bir de ball cam ile, kendi onunu gordugun kamera gecisleri mide bulandiriyo, yani $ak diye kamera degisse neyse de, boyle camerayi dondurerek gecis yapiyo altim ustume geliyo.

ha bildigin bir arkadasla konusup oynayinca super tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ball cam'den çıkmıyorum. oynayamıyorum öteki kamerayla.

bi de şu 2000'liler beni çıldırtıyor. bebe dolu kodumun oyunu sdfs.

veteran olmuş master olmuş adamlar acayip nub oluyorlar bazen deliriyorum. gamepad'i kardeşlerine falan veriyorlar herhalde. takıma hep bi gerizekalı geliyor öyle.

çarpışmaları engellemek için azıcık geri planda kalmak lzm. yani hap atmış gibi sağa sola saldırınca zaten karşı takım iteliyor.

arkada duran kişiysen ona göre davrancan tüm olay bu. öndeki takım arkadaşın daha avantajlıysa vs bırakıcan yani fanteziye gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...