Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rocket League

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok bilerek klasik havada yavaşlamak için yapabileceğin başka bir şey yok, tabi alttaki adamın vuramayacağını düşünüyordum düşünmüyordum, aynı hareketi 11 12 kere yaptım bu gol oldu sadece onu biliyorum.

ama asıl benim güzel dediğim gollerin çoğunun replayi yok.

çok iyi değilde oynuyoruz işte değişiyor hep en yakın şahidisin fsad ilk aerial golümü veteranken atmıştım ben şimdiki gençler uçup duru.
Mesaj tarihi:
oynamak isteyen ve tercihen iyi oynayan arkadaşlar bana ulaşabilir.

level 37yim, 3v3 prede challenger 3üm, soloda prospect elite.

steam id; http://steamcommunity.com/id/ravenboi/
Mesaj tarihi:
havada topu sürmek bu adamlar için çok kolay bi şey zaten ya. sapık gibi oynuyolar. o yüzden daha çok karşı takımın savunamaması bitirmiş işi. biraz da şans gibi olmuş.
Mesaj tarihi:
turnuvadan mı bilmiyorum ama bi tane gol vardı; herifin teki yükseliyor baya vuruyor topa kendi sahasından, top karşı tarafa gittiğinde de arkadaşı vuruyor top yere değmeden böyle hafif yükseltiyor, bu arada ilk adam vurduktan sonra havada uçmaya devam ederek gelen pası gol yapıyor.
anlatınca bi şeye benzemedi de bulursam koyayım videosunu baya hoşuma gitmişti.
Mesaj tarihi:
twitchte xrizzo oynuyor şimdi. adamlar yerde paslaşmıyor ki zaten.

kontrolleri kullanamadığımızdan mı ameleliğimizden mi anlamadım. hiç yapılabilecek hareketler gibi durmuyor.

ben hala havadaki bi topa kalkmadan önce nerede topa ulaşacağımı hesaplayıp ona göre uçuyorum mesela. dümdüz uçabiliyorum çünkü. hafif yöne değiştirmek istesem saçmalıyo araba.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
reyou said:

Lectre said:

SpiderS_DangeR said:

gencler katiliyo muyuz turnuvaya?

https://rocketleagueesports.com/register

belki bjk gibi kura cekeriz sdfsdsdf

ne zamanmış ki çalışıyorum ben akşam falansa ağızlarını kırayım

hmm baktımda saatleri ters yahu.

pati turnuvası yapalım fasd
Mesaj tarihi:
bi yerde cevabını bulamadım buraya yazayım.

powerslide yaparken ekran takılıyor. istisnasız. her powerslide yaptığımda görüntü donuyor, hareket bitince geri geliyor. video ayarlarıyla oynadım bir şey bulamadım. halp.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oyunu uyumluluk modunda dx11e zorla bir öyle dene.

bu arada gençler oyunu alıp sıkılan oynamayan kullanmayan vs varsa itemlarınıza talibim hani o dandik vs itemlar bile lazım trade in için, key almayacak olanlar crate verirse karşılığında verebilirim bir şeyler, lightning trail varsa öperim döner ısmarlarım vs.

upup
Mesaj tarihi:
bu arada elimdekiler

5 x Frostbite Trail
3 x Hearts Trail
3 x Toon Smoke Trail

1 x Black Market Animated Decal "Labrynth" usable on all vehicles.

1 x Takumi RX-T Body

1 x Polygonal Rocket Trail

1 x Breakout: Dot Matrix Decal

1 x Dominus Arcana Decal
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...