Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rocket League

Catze

Öne çıkan mesajlar

yok bilerek klasik havada yavaşlamak için yapabileceğin başka bir şey yok, tabi alttaki adamın vuramayacağını düşünüyordum düşünmüyordum, aynı hareketi 11 12 kere yaptım bu gol oldu sadece onu biliyorum.

ama asıl benim güzel dediğim gollerin çoğunun replayi yok.

çok iyi değilde oynuyoruz işte değişiyor hep en yakın şahidisin fsad ilk aerial golümü veteranken atmıştım ben şimdiki gençler uçup duru.
Sosyal ağlarda paylaş

turnuvadan mı bilmiyorum ama bi tane gol vardı; herifin teki yükseliyor baya vuruyor topa kendi sahasından, top karşı tarafa gittiğinde de arkadaşı vuruyor top yere değmeden böyle hafif yükseltiyor, bu arada ilk adam vurduktan sonra havada uçmaya devam ederek gelen pası gol yapıyor.
anlatınca bi şeye benzemedi de bulursam koyayım videosunu baya hoşuma gitmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

twitchte xrizzo oynuyor şimdi. adamlar yerde paslaşmıyor ki zaten.

kontrolleri kullanamadığımızdan mı ameleliğimizden mi anlamadım. hiç yapılabilecek hareketler gibi durmuyor.

ben hala havadaki bi topa kalkmadan önce nerede topa ulaşacağımı hesaplayıp ona göre uçuyorum mesela. dümdüz uçabiliyorum çünkü. hafif yöne değiştirmek istesem saçmalıyo araba.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
oyunu uyumluluk modunda dx11e zorla bir öyle dene.

bu arada gençler oyunu alıp sıkılan oynamayan kullanmayan vs varsa itemlarınıza talibim hani o dandik vs itemlar bile lazım trade in için, key almayacak olanlar crate verirse karşılığında verebilirim bir şeyler, lightning trail varsa öperim döner ısmarlarım vs.

upup
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...