Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 yok hala yok bende fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Oynayan var mi? 2 vs 2 yapalim biktim random gelen mallardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 var da oynamayı bilen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 aynen https://www.youtube.com/watch?v=JaYUG95QRUc&feature=youtube_gdata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 ulan su videodaki gibi oynayabilsem oyundan cıkmam. ama basket geldigini ogrendim bak tekrar sararım simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 abi 1:07'yi bilerek yapmış olamazsın ya. harekete sen başlamışsındır ama jesus almıştır direksiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 yok bilerek klasik havada yavaşlamak için yapabileceğin başka bir şey yok, tabi alttaki adamın vuramayacağını düşünüyordum düşünmüyordum, aynı hareketi 11 12 kere yaptım bu gol oldu sadece onu biliyorum. ama asıl benim güzel dediğim gollerin çoğunun replayi yok. çok iyi değilde oynuyoruz işte değişiyor hep en yakın şahidisin fsad ilk aerial golümü veteranken atmıştım ben şimdiki gençler uçup duru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 oynamak isteyen ve tercihen iyi oynayan arkadaşlar bana ulaşabilir. level 37yim, 3v3 prede challenger 3üm, soloda prospect elite. steam id; http://steamcommunity.com/id/ravenboi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 beyler https://www.youtube.com/watch?v=ZXAIKjr8_AM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 havada topu sürmek bu adamlar için çok kolay bi şey zaten ya. sapık gibi oynuyolar. o yüzden daha çok karşı takımın savunamaması bitirmiş işi. biraz da şans gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 turnuvadan mı bilmiyorum ama bi tane gol vardı; herifin teki yükseliyor baya vuruyor topa kendi sahasından, top karşı tarafa gittiğinde de arkadaşı vuruyor top yere değmeden böyle hafif yükseltiyor, bu arada ilk adam vurduktan sonra havada uçmaya devam ederek gelen pası gol yapıyor. anlatınca bi şeye benzemedi de bulursam koyayım videosunu baya hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 twitchte xrizzo oynuyor şimdi. adamlar yerde paslaşmıyor ki zaten. kontrolleri kullanamadığımızdan mı ameleliğimizden mi anlamadım. hiç yapılabilecek hareketler gibi durmuyor. ben hala havadaki bi topa kalkmadan önce nerede topa ulaşacağımı hesaplayıp ona göre uçuyorum mesela. dümdüz uçabiliyorum çünkü. hafif yöne değiştirmek istesem saçmalıyo araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 oyun yetenek işinden daha çok pratik işi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Lectre said: SpiderS_DangeR said: gencler katiliyo muyuz turnuvaya? https://rocketleagueesports.com/register belki bjk gibi kura cekeriz sdfsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 reyou said: Lectre said: SpiderS_DangeR said: gencler katiliyo muyuz turnuvaya? https://rocketleagueesports.com/register belki bjk gibi kura cekeriz sdfsdsdf ne zamanmış ki çalışıyorum ben akşam falansa ağızlarını kırayım hmm baktımda saatleri ters yahu. pati turnuvası yapalım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 araci kontrol edemiyorsaniz gamepadle oynayin abi, asiri kolay yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 artık havadaki toplara dokunabiliyorum. her türlü kapışırım yapılsın pati turnuvası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 bi yerde cevabını bulamadım buraya yazayım. powerslide yaparken ekran takılıyor. istisnasız. her powerslide yaptığımda görüntü donuyor, hareket bitince geri geliyor. video ayarlarıyla oynadım bir şey bulamadım. halp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 oyunu uyumluluk modunda dx11e zorla bir öyle dene. bu arada gençler oyunu alıp sıkılan oynamayan kullanmayan vs varsa itemlarınıza talibim hani o dandik vs itemlar bile lazım trade in için, key almayacak olanlar crate verirse karşılığında verebilirim bir şeyler, lightning trail varsa öperim döner ısmarlarım vs. upup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 bu arada elimdekiler 5 x Frostbite Trail 3 x Hearts Trail 3 x Toon Smoke Trail 1 x Black Market Animated Decal "Labrynth" usable on all vehicles. 1 x Takumi RX-T Body 1 x Polygonal Rocket Trail 1 x Breakout: Dot Matrix Decal 1 x Dominus Arcana Decal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 bende var bu oyun key olarak. isteyen varsa takaslayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 normalde oyunlarda kasa falan açmam da psn walletta 2pound vardı açtım bi kasa. dominus gt çıktı tertemiz sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 slipstream varsa alırım bi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 bende de var ya bişiyler polygonal trinity chakram var takas edebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 istediğiniz bir şey olursa pm, genel olarak heatwave ya da slipstream lazım http://imgur.com/a/vjo0L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar