Promenader Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 mng kargo abv. yurtiçi veya aras olsa şimdiye gelen kitapları bitirmiş yenilerini sipariş ediyor olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Arada böyle atıyor kafam arkadaş... yetemiyoruz... ne gün yetiyor ne insanlara yetebiliyoruz nede hayata... çocuk yok diyor hayalim yok diyor... bişi istemiyorum diyor... https://video.twimg.com/ext_tw_video/667817568359587840/pu/vid/1280x720/uvWPlk3t74p3bWWZ.mp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 abi ofiste karsimda ki eleman paso burnunu karistiriyor. laf sokucam zaten topu topu 3 kisiyiz ofiste. acaba bi ara masasina otrivine mi koysam ha gunluk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 otrivini nerden bulacaksin pecete yada mendil koyuver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 var var ben de masada duruyor. boyle maden kazisi yapilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 hayir simdi ortivine 1-2 gunden sonra burnu daha fazla akitmaya baslar gorursun gununu ondan dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 masasina cay kasigi birak o anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 masasina TBM birak http://www.youtube.com/watch?v=qx_EjMlLgqY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 keske TBM operatoru olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 burnunu karistirirken tbm'nin hem operatoru hem de kendisisin. oyle dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 abo yok. adamin burun deligi ne bicim aciliyo hele su videoyu izledikten sonra hayali bile cok iyi gelmedi. masanin yonunu degistirdim boyle deneyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 xwhiplashx said: abi ofiste karsimda ki eleman paso burnunu karistiriyor. laf sokucam zaten topu topu 3 kisiyiz ofiste. acaba bi ara masasina otrivine mi koysam ha gunluk ? otrivine al icini bosalt isotu sıvılastir icine dok sonra masaya koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 herkeste mi oldu bu burun karistirma mevzusu :) fadsgfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Kaç gündür okulda olmam gereken saatte dolmuşa biniyorum. Niye böyle günlük. Doğru düzgün vaktinde varsam okula olmaz mı? Maddi olarak da yük. Daha fazla geç kalmiyim diye dolmuşa biniyorum her gün, otobüse binsem 3te birine inicek parası. Ayda kırk lira eder, o paraya et alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 ben işte olmam saatte uyanıyorum sktiret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Ben işte olmam gereken saatten 1.5 saat önce uyanıyorum , işe 45 dakika - 1 saat arası önce gidiyorum. Akşamları 10-11 arası uyuyorum sabahları 05:30da uyanıyorum , lan 05:30da uyulur uyulur , uyanmak ne lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 işe niye erken gidion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 3-4 senedir çalışıyorum , daha hala anlamadım neden erken gittiğimi. Beynimin bir noktasına gizlice çip mi taktılar naptılar , kalkıp gidiyorum öyle mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 sabah 5-6larda kalkmanin faydalarini artilarini gelecekte gorursun amme derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 pascalnouman said: bi tez de yazmadan gelme be halilim Sen hala bitiremedin mi len? Belçika hala vize için geri dönmedi günlük. Gideceğim gün falan geçti rezilleri arıyorum biz çevirip yolluyoruz bi gücümüz yok dediler. Boşu boşuna oturuyorlar yani orada inşallah az para alıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 yok la kudeb de is olmaz diye geldim gelir gelmez iki kontrolluk verdiler goctum yalan oldu bizim tez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 bugün çok enteresan bir gün oldu günnük. hayırlara vesile olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Vay be günlük, evleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 cok hastayim günlük eve gidip yatip uyuyup dota oynucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 ahhah nasıl bi hayat seninkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar