Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #12

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arada böyle atıyor kafam arkadaş... yetemiyoruz... ne gün yetiyor ne insanlara yetebiliyoruz nede hayata...

çocuk yok diyor hayalim yok diyor... bişi istemiyorum diyor...

https://video.twimg.com/ext_tw_video/667817568359587840/pu/vid/1280x720/uvWPlk3t74p3bWWZ.mp4
Mesaj tarihi:
xwhiplashx said:

abi ofiste karsimda ki eleman paso burnunu karistiriyor.
laf sokucam zaten topu topu 3 kisiyiz ofiste.
acaba bi ara masasina otrivine mi koysam ha gunluk ?

otrivine al
icini bosalt
isotu sıvılastir
icine dok
sonra masaya koy.
Mesaj tarihi:
Kaç gündür okulda olmam gereken saatte dolmuşa biniyorum. Niye böyle günlük. Doğru düzgün vaktinde varsam okula olmaz mı? Maddi olarak da yük. Daha fazla geç kalmiyim diye dolmuşa biniyorum her gün, otobüse binsem 3te birine inicek parası. Ayda kırk lira eder, o paraya et alırım
Mesaj tarihi:
Ben işte olmam gereken saatten 1.5 saat önce uyanıyorum , işe 45 dakika - 1 saat arası önce gidiyorum. Akşamları 10-11 arası uyuyorum sabahları 05:30da uyanıyorum , lan 05:30da uyulur uyulur , uyanmak ne lan!
Mesaj tarihi:
3-4 senedir çalışıyorum , daha hala anlamadım neden erken gittiğimi. Beynimin bir noktasına gizlice çip mi taktılar naptılar , kalkıp gidiyorum öyle mal gibi.
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

bi tez de yazmadan gelme be halilim

Sen hala bitiremedin mi len?

Belçika hala vize için geri dönmedi günlük. Gideceğim gün falan geçti rezilleri arıyorum biz çevirip yolluyoruz bi gücümüz yok dediler. Boşu boşuna oturuyorlar yani orada inşallah az para alıyorlardır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...