Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ay ta karşıdan bindim otobüse geldim eve bu kafayla allam ty şimdi de yatıp uyuycam kk gn
oldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 londra'da 6. gün hersey planlandıgı gibi gidiyor.Yarın iş görüşmem var. Cok ümitli degilim. Sandığımdan az para harcıyorum işsiz geçen 6. günüm saglıgım yerinde moral 7/10 fena degil.Hava ilk geldigimde sıcaktı 2 gündür falan sogudu sanki.Kaldığım ev sahibi cok süper bir adammış ama salı gunu evden cıkacam başka bir eve gitcem.Neyse daha yapcak bir sürü sey var.
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Hayatta bazi seyleri yapmak lazim. Burnu halen guzel.
guncel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 dil dile değmeden dil öğrenilmez hellotalk yapıyorum
masa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Günlük bu kız benimle oynuyor mu napıyor anlamadım gitti.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 5 dakka menüye bakıp ellilik bira isticeksin işte zor bişey yok
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Promenader said: bana sosyal olmayı öğretin insanın kendiyle barışık olması ve özgüven ile alakalı sanırım. bunlar yoksa olamazsın muhtemelen, kendimden biliyorum.
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Promenader said: bana sosyal olmayı öğretin gidip kalabalık bi kafeye oturuyorsun. nargile içip ceptelefonunda instagramda, feysbukta falan takılıyorsun. yalnız yalnız olur mu? bu nasıl sosyalleşme dersen farketmiyor valla. 2 kişi de 3 kişi de gitsen millet telefonuna gömülüyor karşılıklı.
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 harbi ole..disarida oldugun zaman zarfinda da biryerlerde oturuldugunda da telefonu elinden birakabileni gormedim..
ivy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 masa said: Günlük bu kız benimle oynuyor mu napıyor anlamadım gitti. evet.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 oyhs çok güzel iş teklifleri aldım türkiye'deb dönsemmi bilemiyorum burasıda bok gibiydi ama alıştım sanırım gelesim yok :P çok kararsız kaldım meh3h
ivy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 imamizer said: Promenader said: bana sosyal olmayı öğretin gidip kalabalık bi kafeye oturuyorsun. nargile içip ceptelefonunda instagramda, feysbukta falan takılıyorsun. yalnız yalnız olur mu? bu nasıl sosyalleşme dersen farketmiyor valla. 2 kişi de 3 kişi de gitsen millet telefonuna gömülüyor karşılıklı. Nargile mi? Nargile içen var mı hala?
elesso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 gelme abi deli misin? 5 dakika haberleri oku
ivy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Ay ofisce yılbaşı çekilişi yaptık. Kız kıza. Mihihi ne kadar da zevkli
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 istanbulda havalar cogzel gidiyor masallahı var, ins bozulmaz
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ayaklarım dondu abi ya, güneşli ama baya soğuk. yılbaşına kar altında girecez galiba.
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ivy said: Yılbaşında ne yapıcaz ya? 1. 2
Grego Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 dana evde hanımla mandalina o belli oldu
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 yıl başında en güzel aktivite ya arkadaşlarla evde olmak, kalmalı ya da otele falan gitmek. istanbulda yıl başı gecesi dışarıda olmak bir daha tövbe.
Öne çıkan mesajlar