Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ay ta karşıdan bindim otobüse geldim eve bu kafayla allam ty şimdi de yatıp uyuycam kk gn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 londra'da 6. gün hersey planlandıgı gibi gidiyor.Yarın iş görüşmem var. Cok ümitli degilim. Sandığımdan az para harcıyorum işsiz geçen 6. günüm saglıgım yerinde moral 7/10 fena degil.Hava ilk geldigimde sıcaktı 2 gündür falan sogudu sanki.Kaldığım ev sahibi cok süper bir adammış ama salı gunu evden cıkacam başka bir eve gitcem.Neyse daha yapcak bir sürü sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Hayatta bazi seyleri yapmak lazim. Burnu halen guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 dil dile değmeden dil öğrenilmez hellotalk yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Günlük bu kız benimle oynuyor mu napıyor anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bana sosyal olmayı öğretin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 5 dakka menüye bakıp ellilik bira isticeksin işte zor bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bir grup insanin ortasina gir otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Promenader said: bana sosyal olmayı öğretin insanın kendiyle barışık olması ve özgüven ile alakalı sanırım. bunlar yoksa olamazsın muhtemelen, kendimden biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Promenader said: bana sosyal olmayı öğretin gidip kalabalık bi kafeye oturuyorsun. nargile içip ceptelefonunda instagramda, feysbukta falan takılıyorsun. yalnız yalnız olur mu? bu nasıl sosyalleşme dersen farketmiyor valla. 2 kişi de 3 kişi de gitsen millet telefonuna gömülüyor karşılıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 harbi ole..disarida oldugun zaman zarfinda da biryerlerde oturuldugunda da telefonu elinden birakabileni gormedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 masa said: Günlük bu kız benimle oynuyor mu napıyor anlamadım gitti. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 oyhs çok güzel iş teklifleri aldım türkiye'deb dönsemmi bilemiyorum burasıda bok gibiydi ama alıştım sanırım gelesim yok :P çok kararsız kaldım meh3h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 imamizer said: Promenader said: bana sosyal olmayı öğretin gidip kalabalık bi kafeye oturuyorsun. nargile içip ceptelefonunda instagramda, feysbukta falan takılıyorsun. yalnız yalnız olur mu? bu nasıl sosyalleşme dersen farketmiyor valla. 2 kişi de 3 kişi de gitsen millet telefonuna gömülüyor karşılıklı. Nargile mi? Nargile içen var mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 gelme abi deli misin? 5 dakika haberleri oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 türkiye ye dönmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 gel beraber donelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 boy ver geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Ay ofisce yılbaşı çekilişi yaptık. Kız kıza. Mihihi ne kadar da zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 istanbulda havalar cogzel gidiyor masallahı var, ins bozulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ayaklarım dondu abi ya, güneşli ama baya soğuk. yılbaşına kar altında girecez galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Yılbaşında ne yapıcaz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ivy said: Yılbaşında ne yapıcaz ya? 1. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 dana evde hanımla mandalina o belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 yıl başında en güzel aktivite ya arkadaşlarla evde olmak, kalmalı ya da otele falan gitmek. istanbulda yıl başı gecesi dışarıda olmak bir daha tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar