darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 O sen miydin asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Dosyanı alıp odama gelir misin Bora? zfdsjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Peregrin said: Tantuni lan sabah sabah canım çekti zalim adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 söylemesi ayıp şöyle birşeye denk geldim dün. ramazan pidesi gibi dürüm gibi yapıyorlar, yeme seyret dumanını, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Saeros said: Peregrin said: Tantuni lan sabah sabah canım çekti zalim adam gel yiyelim ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Günüm ne kadan da boş geçiyo. Bulaşık bitmiş makineyi boşaltıp tekrar doldurayım, bi de çamaşır yıkayayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Grego said: söylemesi ayıp şöyle birşeye denk geldim dün. ramazan pidesi gibi dürüm gibi yapıyorlar, yeme seyret dumanını, o derece. abi nerde bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 çıtır usta. http://www.citirusta.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 oyle ustalik yerin dibine batsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 verdim siparişi. !!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 aksam yemekte kofte yapayim ben en iyisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Dün iyi ki dipfirizden kaburgayı çıkarmışım. Kaburga dolması gibi mi yapsam, kesip pirzola mı yapsam Yoksa bütün pişirip barbar gibi mi yesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 o kaburgaya elemanlarin slow cooku var abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Lamb ribs slow cook diye aratmaya başladım bile Eyvole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Peregrin said: Saeros said: Peregrin said: Tantuni lan sabah sabah canım çekti zalim adam gel yiyelim ala ala Saerosun kafasını tişörte bassana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Teog heyecanı bizi çok etkiledi. Eşim ve ben küçük oğlumuza her ne kadar belli etmesek de, çok heyecanlıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 basarilar.. su anda bizim icin sadece 2 gun tatil kim bakacak cocuklara kismi ilglendiriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Peregrin said: Saeros said: Peregrin said: Tantuni lan sabah sabah canım çekti zalim adam gel yiyelim ala ala savaş çıkmadan gidelim yiyelim bari bi an önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ben de geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 dimi sonra has tantuni yemek icin vize almak gerekebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 akirafes said: Teog heyecanı bizi çok etkiledi. Eşim ve ben küçük oğlumuza her ne kadar belli etmesek de, çok heyecanlıyız. Vay be, teoga kadar geldik demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 hayır da ben bir haftadır falan dirseklerimi yolmaya başladım. kabuk bağladı yara oldu. onları da yoldum. 25 yaşında bir insan değilim de 5 yaşında mahallede ağzının kenarında tükürük, yanaklarında toz, üstünde mavi bir tişört ve götünde dizi yırtık donla gezen "dolaşmayın buralarda skerm" diyen bir çocuğum sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Bana bunlarla gelme gunluk. Onlarla gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 .. https://www.youtube.com/watch?v=EoXjantgCGM .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 dana22 said: o kaburgaya elemanlarin slow cooku var abi.. 1 kilo kaburgayı iki kişi yedik yetmedi. Baya baya evde tandır oldu bu. Artık cuma akşamı rakıcısı olurum ben slow cook sağolsun sdfg Ben babamı arayıp piyaz ve arap kadayıfı tarifi öğreneyim bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar