hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 günlüğü iyice anı defterine çevirdim ama aklıma geldikçe yazayım da ilerde okuyayım hiç unutmayayım 1 mayısa gitmişim vaktiyle, daha önce toma bile görmemişim sıktıkları suyun kimyasal içerdiğini bile bilmiyorum(edit: biber gazını da öyle işte göz yaşartan bi gaz sanıyorum). neyse oradaki diğer insanlarla biraz konuştum falan, benim gibi ilk kez gelen bir kaç arkadaş daha var. polis yolu kesmiş taksime gitmeye izin vermiyor nolacak diye bekliyoruz ben de öyle sağa sola bakıyorum sıkılmaya başlamışım artık, bi anda çığlıklar duydum, kafayı çevirdim bi baktım toma hayvan gibi insanların arasına dümdüz girmiş su sıkıyor, bir iki damlası gözüme bir sıçradı gözümü açamaz hale geldim, bir yandan gaz bombalarından göz gözü görmüyor. ciğerlerim sonraları beni astım edecek meretle dolu nefes alamıyorum, almaya çalıştıkça daha kötü oluyorum bir yandan kusuyorum neyse 1 dakika falan bu halde geriye doğru koştum, adamlar öyle bir gaz atmış ki her yer gaz tabi istediğin kadar git, polis arkadan da kuşatmış sadece dark yokuş bir sokaktan çıkış var o sokaktan yukarıya doğru birbirinin tepesine bine bine çıktı insanlar, önümde yaşlı bir adam bayıldı duramadım üstüne basıp geçtim, yokuşu çıkıp nefes alınabilecek bir alana doğru gidip bir süre sonra kendime gelince doğruldum bir başka yaşlı adamla(belki aynı kişiydi) gözgöze geldim. "bak işte şurada birbirimizi ezdik, burayı hiç unutma" dedi. unutacağımı sanmıyorum da gene burda yazılı bulunsun polise dair, eyleme dair ilk anım da işte budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 allah egeye yerleştirerek belamı vermiş. herşey çok iyi gidiyodu zaten belliydi bi bokluk olacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 bi durak yukarısı cok da yukarı degil neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Küçük şehirlerden 12 gün sonra bursa ya gelince sanki lastik ysnığı gibi koktu hava. Emanet yaşıyoruz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 kafama sıçayım istifa ettiğim yer hollanda'da iş aldı :P milleti oraya kaydırıyorlar ufaktan ben arabistan'a gittim eheh eheh diye gülüyorum ama ağlıyorum gibi :3 50lik bira için 1400 km yol gidiyoruz @_@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 oh..fici bira istesen ulke disina cikacaksin yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 my god, yaşlı doktorlar ve yaşlı doktor esprileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ATM = X Telefonla Bankacılık = X Müşteri memnuniyeti = X Hater gain = √ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 yeni anhatarlar cepte hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Drama yok mu ya bu aralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Ayşe Hala da vefat etmiş günlük, tekrardan Düzceye gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Maslak in abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 basin sagolsun hako emektar lumiamin sarjı dayanmıyor artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Bu ne sıcak ya. 48 derece hissedilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 mission accomplished. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Dynamick ile benim doğum günüm lan bugun hadi bana açmadınız admine açın bi topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 14 senedir zorunlu uyelik isteyen abidik zibioyon tane site icin kullandigim mail hesabim domain haklarini kaybettikleri icin kapatiliyormus :( bittim ben qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 nbr la bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Laurelin said: 14 senedir zorunlu uyelik isteyen abidik zibioyon tane site icin kullandigim mail hesabim domain haklarini kaybettikleri icin kapatiliyormus :( bittim ben qq O yuzden abidik isimli gmail/hotmail her zaman wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Şöyle bir kız bulamadık anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 a haber mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Kız çirkin, Hurmalı fotoyu görünce hemen kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 yarın akşamki toplaşma için her şey tamam günlük. en iyi tequila kokteyllerim kafamda. meyveleri aldım. ev yapımı triple sec, grenadine de hazır. IT IS ON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 kiralık bakarken şuna denk geldim. http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-ultra-luks-mustakil-bina-222207257/detay florya da 420 €, müstakil, eşyalı. dedim böbrekler de dahil galiba. 2 aylığına kiralık imiş meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar