wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Sorun bende değil sende dasaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Nako said: Şuraya yazayım da "Ben senin için gitmedim, sen bilmemne..." bakalım ne kadar sonra gerçekleşicek bu tartışma. bizi hayatından çıkaranın biz hayatına sokarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Geçen gün yine beni hayatından çıkaranın hayatına sokuyorum... sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 dasaaa said: ben bayagi agladim ama gene meme vermediler. kizlar cool erkekleri seviyor bence. cool durunca meme geliyor.. senin argumanin gecersizdir / tu argumento es inválido Kızlar yavşak erkekleri seviyorlar daha öğrenemedin mi !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 İki işte birden çalışıp akşam okula gidiyorum. Haftasonları da çalışıyorum. Bunları hep ilerde kocam çalışmasın diye yapıyorum. Kocamı çalıştırmamak en büyük hayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ne kadar düşünceli kızlar aman yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 http://www.theguardian.com/technology/2015/oct/13/google-voice-activity-listen-delete-recordings google bende sadece telefondaki yaptigim search ve reminderlari kaydediyor.. cok onemli degil aslinda kaydetmesi de. wake me up at eight thirty dememden fazla bir sorun dogacagini zannetmiyorum hani. arada sirada size bile soyleyebilirim, ozel hayatimi etkileyecek bir sey degil. weather in Y, current wind speed in Y, remind me to visit X next time I am in Y ama tarihlerde eskilere gitmeye basladiginizda, sanki bir zaman kapsulunde hapsedilmiscesine, yanlislikla yaptiginiz konusmalar, simdi yaninizda olmayacak, kaybettiklerinizin hic ummadik seslerini duymak huzunlendirici... transcript not available -ok google +hayir hayir ben ok dedim. sen sadece soylesen de olur -tusa bastin mi? -a calisiyor mu bu simdi +calisi (kayit burada bitiyor) gittikce devlesen bir firma hakkinda yapilmis siradan bir OZEL HAYAT KALMADIMI haberinden cikan minik kisisel surprizler. yani hayatinizdan bir kac saniyenin kaydedilmesi bazen guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 işten acayip darlandım 6aydır burada çalışmaya başladım üzerimde inanılmaz yük var. müşteriyle direkt ben muhattabım proje lideri denilen yetersiz adam müşteri yanında ağzını açıp konuşamıyor bütün dayakları küfürleri ben yiyorum. İlk defa böyle sosyal bir işteyim önceden ne güzel tasarım yapar geçerdim. İlk defa iş dolayısıyla kalbim sıkışmaya gözüm seğirmeye uykusuz geceler geçirmeye başladım. işin boktan kısmı kimse benim kadar gergin değil. bende mi bokluk var istifa mı etsem napsam mk. hayır birde adamlar yüzünden piyasada itibarım zedeleniyor bu işi yapamıyor gözüküyor çıldıracam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 üzerine düşen işi yap geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 wastyrx said: Sorun bende değil sende dasaaa.... Sni kaybetmek istemiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ivy said: İki işte birden çalışıp akşam okula gidiyorum. Haftasonları da çalışıyorum. Bunları hep ilerde kocam çalışmasın diye yapıyorum. Kocamı çalıştırmamak en büyük hayalim. oo uyku kaç saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Onlara toplarini goster sende Nolax. Dellendirme insani burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 büyük ihtimalle 1hafta içinde holding sahibiyle konu hakkında sorguya çekilirim. Senin alacağın adamların yüzüne tükereyim demeyi ardından beni kovmasını bekliyorum. inceldiği yerden kopsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Peregrin said: wastyrx said: Sorun bende değil sende dasaaa.... Sni kaybetmek istemiorm. sorun neden bendeymis sana bisi soyledi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Cok sert bir mizacin varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 eğlenmeyi kesin alırım ayağımın altına sadece gözyaşı ve hüzün istiyorum bu bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Napıcam abi ben, bir çıkar yol gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Saeros said: eğlenmeyi kesin alırım ayağımın altına sadece gözyaşı ve hüzün istiyorum bu bölümde Herkes senin gibi naylon erkek mi de hayatinda hep huzun olsun. Mandal seni Legen seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Nazca said: Napıcam abi ben, bir çıkar yol gösterin. Anlat gosterelim olm, simdi ne desek bos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Nazca said: Napıcam abi ben, bir çıkar yol gösterin. http://www.youtube.com/watch?v=WRZl_Ts9sYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 günaydın günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 günlük, taşındım artık. bütün forum rahat edebilir. weird sahibinden ilanları için başka bir taze bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 nereye taşındın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 dış cephesindeki çelik ipin, her 10 saniyede bir camı indirircesine vurduğu bir güzelliğe taşındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 https://eksisozluk.com/15-kasim-2015-dunyanin-kararmasi--4943381?a=popular&p=1 hamilelik donemi onemli arkadaslar. hamilelik doneminde esinizin icki, tuzruhu falan tuketmesini onleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar