samaella Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Laylaylom geciyo bolumler hala. Amerikalilar caktirmadan girip yonetim tarafinda mi olacak veya bunlar dinyaya girince portal kapanip hikaye burada mi isleyecek belli degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 8 bizimki araya girmese rory biçecekti ablayı az kalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Ikinci sezon kisa ertelenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 ooo güzelmiş bu anime akıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 güzelmiş, gelsin tabii devamı çok iğreti yerde kesildi. japon ordusu ilk defa paranormal güçlere yenilmedi herhalde, nihayet bir yazar saçmalamamış modern teknolojinin gücü konusunda. 100 yıl önceki teknoloji bile yeterdi o dünyaya aslında. civ'de knight ile mech inf'e dalmak gibi işte. http://www.youtube.com/watch?v=TqtehtSB0LI hakkını iyi vermişler, en keyif aldığım yerdi. bu videonun comment'lerine dolmuş seyredenler zaten ahah. of muricanlar nasıl çıldırmış buna lel, içimin yağları eridi. daha da suratlarına çarpsınlar ikinci sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Birinin Wail of Banshee atmasina bakiyor aslinda ordu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 onun menziline gelene kadar basarlar apdsfs'i 3km'den, greater iron skin filan yetmez. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Create Volcano diye büyü var, Tsunami diye büyü var, Symbol of Death var... Evren low-magic olmasa ölürdü hepsi. Bir Khelben, bir Simbul tamam. Bir dread ring filan ya da Tokyo'yu yıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bu weis hickman in darkword serilerine benzer bir konu mu isliyor? sopalamadan cevap verin pls. baslayip baslamamakta kararsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Hayır. Kararsız kalma, başla, sezonun en iyilerinden, kışın devamı geliyor, roman uyarlaması, başla, başla, ba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 şimdi 6. bölümdeyimde; itammi kafayı vurunca hayal görüyor bence 1. bölümden itibaren zaten sinyallerini vermişlerdi. pinacolada diye prensesmi olur. çok kolay adapte oldular. saçma sapan fantazi unsurlarından çok etkilenmediler gamer adaptation gibi. hayal bunlar bence hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 7. bölümün başında da rüya diye inledi asker hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 çok mükemmelmiş bu seri ya bu zamana kadar niye izlemedim acaba bekliyorum ikinci sezonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 iki hafta sonra basliyor yeni sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 gelsin artik, iyi gidiyordu yemek falan yerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 aynen yemek yerken güzel giden çerezlikler. şu yeni sezon başlığını açalım bizahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 https://forum.paticik.com/read.php?10,8249687 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Guzel basladi. Manga'da buraya kadar okumustum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 kissanimeden baktım da abidik bişi oynattı cartoon çizimli falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 güzeldi. sansürsüz neredeyse rahatsız etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 evet güzel başladı gerçekten, bittiğine üzüldüm bölümün. 2-1 cidden evimizde eski krallardan iyi yiyoruz bugün, çok güzel modern yaşamın farklarını yansıtıyorlar yemeklerden doğum kontrole. (:P) soyluların tüfeklerden ve havan toplarından akıllarının kayması da süperdi lol. o imparator oğluna da dayak yola çıktı, sezon bitmeden gelir herhalde. ona da hentai götürsünler öyle tatmin etsin kendini. kaslı cofri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 S2-1 Abi anime başladı çatanak çotanak herif tavşanı kıstırmış çakıyor. What did i double clicked again dedim... Tam ekrandan çıkıp title'a baktım... Vay arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 http://i.imgur.com/x2KqTaD.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 SİL Dİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar