WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bizim bölümdeki herkes toplantıya gitti ben kaldım bi, eve gitsem kimse bilmez sdf çok tereddütteyim
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 eve git sorarlarsa cumaya gittim dersin internette ortamlarda cumaya gittim dersin kim bilecek görseli aradım ama yokmuş :(
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 İşini bitiren adamı ofiste tutma olayı kadar saçma bulduğum bir şey yok, bittiyse git abi ne duruyorsun.
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Developer lan adam. Biter mi isi ? Kesin goy goy yapiyo is yapmak yerine, bi de ustune nasi kaytarsam diye dusunuyo.
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ios için 3 ay planlamış, 1 haftada bitti, 3-4 aydır boş oturuyorum çok sıkıldım, backend bitmiyor api bekliyorum bildiğimi de unutuyorum beklerken, backend i de bana verin diyorum kabletmiyorlar, backendi yapan bitirince de 1 haftada bitirmemi bekliyorlar 3 aylık işi.kafam karışık çok
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 patronlar olmayınca ortam kakara kikiri oldu iyice, kafa kaldırmıyor çıkayım gideyim ben en iyisi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Xaenin said: İşini bitiren adamı ofiste tutma olayı kadar saçma bulduğum bir şey yok, bittiyse git abi ne duruyorsun. işin bitiyosa çok tırt bir iş yapıyosundur.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 evde napıcan cuma günü git bi puba gün batımında 2-3 bira iç
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 1 haftada ios nesini yaptin abi? uygulama ise animasyon ekle daha guzellestir uygulamayi
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ps4 aldım ya bloodborne oynayayım dedim, @senarious login, tabview, listview, pop up, loading şeyleri, network işleri bitti işte. android ve ios biteli 3 ay oldu sunum için web client bekleniyor, şimdi web client bitti appler ve mobile api değişecek dediler kafayı yicem o yüzden uiyi en sona bıraktığım iyi oldubi nebze
Red_Skull Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 WaNTeD said: ios için 3 ay planlamış, 1 haftada bitti, 3-4 aydır boş oturuyorum çok sıkıldım, backend bitmiyor api bekliyorum bildiğimi de unutuyorum beklerken, backend i de bana verin diyorum kabletmiyorlar, backendi yapan bitirince de 1 haftada bitirmemi bekliyorlar 3 aylık işi.kafam karışık çok 3 aydır işim var diyosun lan sdf notf ile mailleri at bari
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 3 ay once diyordum onu, plan program yapmak lazım ulaşamıyoruz ki sana
Öne çıkan mesajlar