WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bizim bölümdeki herkes toplantıya gitti ben kaldım bi, eve gitsem kimse bilmez sdf çok tereddütteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 eve git sorarlarsa cumaya gittim dersin internette ortamlarda cumaya gittim dersin kim bilecek görseli aradım ama yokmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 İşini bitiren adamı ofiste tutma olayı kadar saçma bulduğum bir şey yok, bittiyse git abi ne duruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Developer lan adam. Biter mi isi ? Kesin goy goy yapiyo is yapmak yerine, bi de ustune nasi kaytarsam diye dusunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Sonra cok yoruldum is yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Eve git yat o kebap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ios için 3 ay planlamış, 1 haftada bitti, 3-4 aydır boş oturuyorum çok sıkıldım, backend bitmiyor api bekliyorum bildiğimi de unutuyorum beklerken, backend i de bana verin diyorum kabletmiyorlar, backendi yapan bitirince de 1 haftada bitirmemi bekliyorlar 3 aylık işi.kafam karışık çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 patronlar olmayınca ortam kakara kikiri oldu iyice, kafa kaldırmıyor çıkayım gideyim ben en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 2 saatlik iş var ya max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 çık git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Xaenin said: İşini bitiren adamı ofiste tutma olayı kadar saçma bulduğum bir şey yok, bittiyse git abi ne duruyorsun. işin bitiyosa çok tırt bir iş yapıyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 evde napıcan cuma günü git bi puba gün batımında 2-3 bira iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 1 haftada ios nesini yaptin abi? uygulama ise animasyon ekle daha guzellestir uygulamayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ps4 aldım ya bloodborne oynayayım dedim, @senarious login, tabview, listview, pop up, loading şeyleri, network işleri bitti işte. android ve ios biteli 3 ay oldu sunum için web client bekleniyor, şimdi web client bitti appler ve mobile api değişecek dediler kafayı yicem o yüzden uiyi en sona bıraktığım iyi oldubi nebze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 WaNTeD said: ios için 3 ay planlamış, 1 haftada bitti, 3-4 aydır boş oturuyorum çok sıkıldım, backend bitmiyor api bekliyorum bildiğimi de unutuyorum beklerken, backend i de bana verin diyorum kabletmiyorlar, backendi yapan bitirince de 1 haftada bitirmemi bekliyorlar 3 aylık işi.kafam karışık çok 3 aydır işim var diyosun lan sdf notf ile mailleri at bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 3 ay once diyordum onu, plan program yapmak lazım ulaşamıyoruz ki sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar