Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isminizin Japoncası ver.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.e.kth.se/%7Ee96_dsa/www/nihongo/eng_onamae.html

Evet arkadaşlar diğerinden farklı olarak isminizin katagana Harfleriyle nasıl yazıldıgınıda gösteren bu site çok daha kullanışlı ehehhe :D bknz. Serukanu

[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon

[Bu mesaj Shikamaru tarafından 24 Ocak 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu ne abi sonuna su ekleyince Japonca mı oluyo =)[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..

John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
afumetsu shinanu

gördüğün gibi su dan öte :D

PS: Üzgünüm... Bu konu Internet bölümünde olmalıydı...[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Mesaj tarihi:
aniru

bune be
orasına burasına bikaç harf eklio değiştiriyo :P[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
kerumi..
edit: baska bi yerde baktıgımda serumi demişti .
bunların bi dedii digerini tutmuyo :P
[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]

[Bu mesaj Cermy tarafından 24 Ocak 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gunesu dedi bana ya ahah..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..

John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
Kataganalarıda Koysanıza millet şekil olsun :P[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Mesaj tarihi:
benim ki damura çıktı ama başka bi sitedede demura diodu hangisine inanayım :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
turkçe karakter girerseniz eğer 'ü ç ş....' gibi expolerer göçüyor :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
fii tarihinde biri demişki:
forumda ki herkes bir beta.
Mesaj tarihi:

isimde iki tane türkçe harf olduğundan pek olmadı ama olsun.. :)

yani bu olay kısacası şöyle, biz de george'a nasıl corç diyorsak bunlar da ismimizi böyle söylerler gibi bişi.. alucard'a arudakrudo derler mesela, bir de engrish faktörü var.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
ka nu... can gibi basit bişeyden bu kadar çıkartabildim naapim[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
  • Yeni Oluştur...