Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Maç başı olayında yedeksen yarısını, 1dk bile oynarsan tamamını alıyorsun diye biliyorum. Geyiğin sebebi Selçuk'un uzatmalarda girerek full rakamı almasıydı:)
Mesaj tarihi:
Kadroda enfazla 3 kaleci oluyor, biri yerli olmak zorunda, fakat altyapıdan gelme zorunlulugu yok, maç kadrosunda 1 yerli kaleci olmak zorunda ,2 yabancı kaleci ile maç kadrosu yapılırsa kadro 17 ye düşüyor, yani bi nevi elin mahkum diyor yönetmelik.
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Maç başı olayında yedeksen yarısını, 1dk bile oynarsan tamamını alıyorsun diye biliyorum. Geyiğin sebebi Selçuk'un uzatmalarda girerek full rakamı almasıydı:)

selcugun sözlesmede öyle mi yazıyormus
var mi kaynak
Mesaj tarihi:
Fistan said:

Sotto said:

selcugun sözlesmede öyle mi yazıyormus
var mi kaynak

Yok, genelde öyle diye biliyorum ben ama. Yanlış biliyor da olabilirim. Maç başının default anlamı öyle oluyor sanırım..
Mesaj tarihi:
Sonradan giren oyuncu 20 dk falan oynarsa primin tamamını alır.Maç berabereyken 90 da girip galibiyet golünü atana da primin tamamını verirler falan öyle değişken bişey aslında
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...