Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 orta saha gg . initsiyatif alip dikine oynayan yok.defanslar daha cok atiyolar kanatlara terse falan. souzadan daha fazlasini tapamiyorsa ortaya bir maestro sart.
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bi xelchuktan daha yeni kurtulduk baskasini bunye kaldirmaz
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 DarKRideR said: Bu 4-4-2 ile oynamaya devam eder inşallah Fener sdafasd kolaysa fernedao ile persiyi çift forvet oyntsın
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 tekrarliyorum. 8 transfer 7 si yabanci. emre yok. yabanci teknik direktor. fener 3. bitirirse basaridir bu sene.
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 sakatlık olmassa çok rahat şampiyonlar leblebi gibi gol atar bu takım
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 maçtaki mücadeleyi sevdim. takımın uyumsuz oynaması gayet normal.
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 DarKRideR said: Bu 4-4-2 ile oynamaya devam eder inşallah Fener sdafasd takım bu maç 4-4-2 oynamadı yalnız. Genel olarak yorgun ve uyumsuz gördüm takımı. Çok sık pas hataları oldu. topu ileri taşımakta, gol organizasyonu oluşturmakta falan hep sıkıntı var. Nani de hiç hazır değil. İnanılmaz top ezdi bu akşam. Dibindeki adama bile kısa pas atarken hata yaptı falan. Become a legend'de kanat forvet oynaşımı gördüm resmen Nani de. Devamlı eli havada pas istiyo aldığını da eziyo. Takımın ahengini de acayip bozdu. Bi de birinin bu adama Fenerbahçe'nin köy takımı olmadığını, kendisinin de bu takıma kurtarıcı olarak alınmadığını anlatması lazım. Abdullah Ba'yı da halı saha takımıma almam o derece net söyleyeyim. Hem ağır hem umursamaz bi yapısı var. İlk yarı da Diego'yu beğendim. Çok ekstra işler yapmasa da takımı ileriye taşımaya çalıştı. Bayağı diri, hırsı da yerinde, kamp iyi gelmiş. (Sivas maçında da iyiydi bana göre.) Holmen de bana göre fena değildi. Epeyi top kesti, mücadele etti. De souza şu görüntüsüyle ilk balonumuz gibi görünüyor, inşallah açılır. Fernandao şu an için takımın en iyi transferi .net Takım falan oturursa, Kennet ve Pierre'den sonra özlediğimiz pivot santrafora kavuştuk gibi. Tl;dr Sahada hala İsmail'in takımı var. Eskiler daha diri. Bekleyip göreceğiz.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Abi maç onu bile 4-4-2 açıklandı. Modern 4-4-2'lerde ikinci forvetin biri false 9 gibi oynatıldığından ya da 10 numara diyelim, tek forvet gibi gözüküyor. O işi sezon içinde RVP yapar tahminen böyle giderse. http://i.imgur.com/ej34ODY.jpg Antremanlarda Diego'yu kanat vs. deniyormuş. Diego - Van Persie - Fernandao - Nani dörtlüsü hücum deneyecek gibi gözüküyormuş antremanlardan da bu hattın defansı nasıl olur belli değil. Stoch'u da çok deniyormuş. Kararı sezona doğru verir. Belki bundan da vazgeçer. Tek santrafor, beşli orta saha vs. döndürebilir.
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bu maçta saha içi formasyon 4-2-3-1'di. Sivas maçı ve Ahan maçı dediğin gibi ama. Stoch'u false nine denedi hatta.
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 İnşallah orta saha almazsınız da Topal'ın olmadığı/formsuz olduğu maçlarda güler eğleniriz sdf.
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 İddaa Fenerbahçe nin şampiyonluk oranını 2.30 dan 1.90 a indirdi. Bu ani değişiklik rakip takım taraftarlarını kızdırdı. --------------------------------------------- Robben BM Çin kadrosundan cıkarıldı. ..
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 suna transfer haberi yapan aptaldir ya, adam sakatmis asdgf.
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Yıldız futbolcunun ciddi bir sakatlığı bulunmamasına karşın kafileden çıkarılması ilgi uyandırdı. Robben'in sadece hafif bir kas sıkıntısı bulunuyor. (Milliyet) mal gazete işte
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Ribéry, Badstuber, Dante, Kirchhoff bak bunlar da gitmiyomus, paket halinde hepsini alin.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Pep ilk geldiğinde Robben'i kadroda istememişti. Elden çıkarmaya çalıştılar, ama tok satıcı rolünde fiyatı yüksek tutunca kimse yanaşmadı. Şansa kadroda kaldı, sonra takımı coşturdu. Ama her fırsatta bize uygun oyuncu değil diyip duruyorlar dayaklık gibi. O bakımdan Bayern satar mı satar, ama GS ve FB alabilir mi derseniz o şimdilik zor.
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 aquila said: Ribéry, Badstuber, Dante, Kirchhoff bak bunlar da gitmiyomus, paket halinde hepsini alin. alırız manudan rvp-nani paketini almış takımız bayernden de yaparız bir paket.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 valequenta said: tekrarliyorum. 8 transfer 7 si yabanci. emre yok. yabanci teknik direktor. fener 3. bitirirse basaridir bu sene. fenerlisin de totem mi yapıyorsun? Yoksa tipik Galatasaraylı espirisi.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 ikisi de olmasina gerek yok, standard bi gozlem ve varsayim.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Ahaha amerikamizdan avukat da geldi
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 amerikadan taze common sense getirdim, ama sana dokunur.
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2016/draws/round=2000632/index.html ön eleme turu kura çekimi başladı
Öne çıkan mesajlar