Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Douglas olmadan delik desik edersiniz dniproyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Hazırlık maçı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 oooohhhhaaaaaa Migros Tribünü: 70,00 TL Okul Açık Tribünü: 70,00 TL Fenerium Üst H-I Blok: 90,00 TL Fenerium Alt H Blok: 175,00 TL Fenerium Alt G Blok: 220,00 resmen yeni transferlerden dolayı uçurmuşlar fiyatları abi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Fakire gore degil fenerlilik. Diyoruz fakir bile forma alcam yardim etcem diyo. Fenerlilik resmen konturlu iphoneculuk oynamak gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ben galiba yıllık yardımımı forma alarak dün doldurmuşum asdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 yeni sezon kombine sahipleri girebiliyo maça haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 uefa maçları 200 den başlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 yalnız şimdi gs fb bjk harici ligin pek esprisi kalmıyor diğer takımlarla uçurum açıldı anca afrikadan wonderkid bulanlar heyecan yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 etosu var işte antalyanın daha ne istiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Böyle diyoruzda eskişehir,bursa,başakşehir ecel terleri döktürüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 her yıl aynı, beşiktaş ilk 10 hafa sonunda lider olur, galatasaray ilk 10 haftada herhangi bir anadolu takımından 4 yer, başakşehir büyükleri yener mersin çok güzel top oynar ama, mayıslar bizimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 2 hazırlık maçını da izledim fenerin. benim ilk izlenimlerim şöyle. beğenmediklerim fabiano: volkan'ı zorlayacak bir kaleci değil.mert günok bundan çok daha iyi kaleciydi. abdulaye ba: Servet'in sümkürmeyeni. Yedeğin de yedeği olur. meireles: geçen sene de kötüydü,bu sene de kötü. bence teknik direktör vatandaş kıyağı yapmış. yoksa başka bir teknik direktör gelseydi ilk gönderilecek futbolculardan birisi olurdu. beğendiklerim fernandao:topla her buluştuğunda rakibi arkasına alıyor,kuvvetli topçu,çok gol atar sakatlık falan olmazsa. Jozef de Souza:kim lan bu demiştim ilk başta ama topa hakim,kendine güveni tam,ne zaman şut çekeceğini,ne zaman pas vereceğini bilenlerden. Kjaer:kesinlikle verilen paraya değer bir futbolcu.Bruno Alvez kendi işini yaparsa bu ikisi sağlam kaleler olacaktır.çok iyi transfer. uygar:sadece dünkü maçtaki attığı gol ve öncesindeki hareketler ile birkaç pozisyonda adam eksiltmeleri bile çok güzeldi.inanılmaz bir özgüveni var.hırslı.aferin çocuk dedim valla izlerken.hayırlısı olsun.bakarsınız van persili,nanili kadro kendi dünya yıldızımızı yaratmamıza yardım eder.kumaş iyi. mehmet topal: ilk maç oynadı ve çok iyiydi.bu sene en iyi performansını verecektir yanındaki,önündeki,arkasındaki adamların artacak verimi ile. alper potuk:iki maçta da çok beğendim. hasan ali:beğendim.iyi bir yedek. stoch:özellikle ilk maç şahane oynadı.dün vasattı ama takımdaki rekabet ortamının farkında olduğu belli.bir de yunanistan ve arap liginden sonra Türkiye Ligi'nin daha kaliteli olduğunun farkına varmış gibi geldi. sow:gayet beğendim.gayretli.istekli.ama van persey'in yanına fernandao olur. henüz fikrim yok nani: ilk maçtaki frikik golü ok.onun haricinde henüz formsuz. bir de bizim ligdeki hoş geldin tekmelerinden dolayı her iki maçta da çok rahatsız olduğu her halinden belli. krasic:ilk maçta uğraştı ama kadroya girmeye yeter mi?zor be. kadlec:krasic için söylediklerim ilk maçtaki görüntüsü ile onun için de geçerli. diego:oynar gibi yapıyor gibi geldi bana.bir şey eksik bu adamda ama nedir bilemedim. volkan:ne biçim kilo vermiş?!bizim eskiden bildiğimiz volkan gibi oynarsa zaten bana göre dünyanın en iyi kalecilerinden birisi,bu fabiano'nun ondan kaleyi alması da bence imkansız.yine de ilk maçta pek iş düşmedi. bruno alvez:hazır değil.ama çok kötü de değildi. burada adı yazmayan topçular demek ki hiç bir fikir oluşturmamış bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Bu arada. Şaka maka Fenerbahçe'ye Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA, FIFA falan FUTBOLA KATKI ÖDÜLÜ vermeli. Zaten senelerdir gittiği hemen her deplasmanda kapalı gişe oynuyorlardı,bu sene gidecekleri deplasman maçlarında 1 sezonun hasılatını tek maçta çıkarttıracaktır bir çok Anadolu klübüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 ginaly said: her yıl aynı, beşiktaş ilk 10 hafa sonunda lider olur, galatasaray ilk 10 haftada herhangi bir anadolu takımından 4 yer, başakşehir büyükleri yener mersin çok güzel top oynar ama, mayıslar bizimdir. lig sonu ise 4 yiyen 4.yü takar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Yeni sezon Ürünlerimiz hazır http://www.fenerium.com.tr/tr/giyim-c-326 Sevgilini unutma http://www.fenerium.com.tr/tr/giyim-y-372 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Yeni parlak kaleci iyi gib hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Şu Hagi konusunda birkaç kelam da ben edeceğim.Türkiye'ye her yeni gelen iyi futbolcuyu Hagi ile kıyaslamak saçma.Kıyaslayabileceğimiz tek futbolcu Alex çünkü onun kadar hizmet edipte büyük katkı sağlayabilmiş tek adam o çünkü.Hagi ,Türkiye'ye gelmiş en iyi oyuncu değil,takımına en büyük katkıyı sağlamış oyuncudur.Yoksa kariyer ve kumaş olarak kimse Carlos'un eline su dökemez.Adam bırakın dönemini,dünya tarihinin en iyi 11'ni kursanız sol beke direk koyacağınız oyuncudur.Bana göre TR liginin; En başarılı oyuncusu:Hagi En büyük ismi ; Roberto Carlos En zor transferi ;Robin Van Persie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 dinipro çok sert oynuyor, inşallah sakatlık çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 alves yazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 defans hazırlık maçlarında bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ulan tam dedim bu kjaer iyi topcu diye zart dedi topu yumurtladi. Diegoyu begendim yalniz iyi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 josef ve holmen yetersiz kalıyor orta sahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Bu 4-4-2 ile oynamaya devam eder inşallah Fener sdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 benjani said: josef ve holmen yetersiz kalıyor orta sahada aa holmeni ben görmedim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 maçı nerde izliyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar