applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 volkan vs firata döndü maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 yalcin milli takimin stoperi olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 kariyerinin maçını oynadı volkan babacan da vaymk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 babacan başakşehir'de oynarken tolga'nın bizde oynaması futbola hakaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bekir de rovosata golu disinda kariyer macini oynuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 90+ tarlalar surulene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Llama said: volkan babacanı şimdi yarın güzel güzel izleyelim bakalım Futbol konuşulmayacak adamlar listesinin en başına ekliyorum, valequentayı bile aştınız gerçekten tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 llama cok ahmet cakar falan izleyip inaniyor onlara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Stringray said: bunun haricinde bjk başakşehir'e neden sürekli takılıyor anlam veremedim, bok gibi oynuyor herifler. en uçtaki uzunun olayını da anlamadım sürekli yerde kafa topu alamıyor bile. bunlar gitmesin uefa'ya felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 applevodka hala tarlalar sürülene kadar diyor ya gerçek bir beyin fakiri kendisi.sezonun başından beri bir beşiktaşlının en çirkin hali kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Liebe said: Futbol konuşulmayacak adamlar listesinin en başına ekliyorum, valequentayı bile aştınız gerçekten tebrikler. hakket güzel rezil oldum : ) belki benim msjı görüp gaza gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 applevodka bu topik genelinde tam formunda haha.. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 fizban said: llama cok ahmet cakar falan izleyip inaniyor onlara ya. deme öyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Sotto said: applevodka bu topik genelinde tam formunda haha.. (tu) cok eğleniyorum abi napayim sdfsdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 volkan sen'in formuna yazik oldu ya, aciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 statüs: harbiden saplandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Vitor manevi oğlun Ozan ı da alıp defol git artık. Koskoca sezonu yedin yetersiz kro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 zaaaaaaa aaaa zzzzzz zzzaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa van porsuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 dreagloth said: Stringray said: bunun haricinde bjk başakşehir'e neden sürekli takılıyor anlam veremedim, bok gibi oynuyor herifler. en uçtaki uzunun olayını da anlamadım sürekli yerde kafa topu alamıyor bile. bunlar gitmesin uefa'ya felan. ben sözümün arkasındayım abi kalecileri hariç leş adamlar sdfsd fener çok yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Yaşasınnnnnnnn!!!! :D beşiktaşım oley. o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 DavidMills said: Vitor manevi oğlun Ozan ı da alıp defol git artık. Koskoca sezonu yedin yetersiz kro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 volkan babacan çok iyiydi bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 şampizaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 ZAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 applev0dka said: zaaaaaaa aaaa zzzzzz zzzaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa van porsuuuuuuuuuu http://galeri.uludagsozluk.com/51/timsah-yuruyusu-yapan-fenerbahceliler_99078.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar