applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 ağlayınca acınız hafifliyor mu bari :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Hayatinizda kac defa double rainbow gordunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Aykut çelmeyi takıcak son maç, dumur olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 ben 3 defa gordum iste. 20 yasinda bi besiktasliyla ayni sayida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Kaciniz 4 yildiz Uefa kupasi Super kupa gordunuz. Simdi dagilabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 molekullerime ayriliyorum haber verdigin icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 valla hepimiz gormusuzdur heralde, herkes 20 yasindan buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 ben hayatimda hic unicorn gormedim esas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Borlach said: Aykut çelmeyi takıcak son maç, dumur olacaklar. aykut en fazla beraberlik alır, o da ilahlar yardım ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Ben inanıyorum ya yeneceklerine. Yenemezlerse de yapıcak bişey yok. 3 Haftada 7 puan bırakmamamız lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Beyler ağlayacaksanız oynamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 hadi kopleden iyi geceler alalh rahatlık versin https://pbs.twimg.com/media/Ch8CirxXAAAXkBZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 şampiyon olduğumuz sezon yenmişiz demek ki yarın yenersek şampiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Taraftar olarak gs ile berabere kaldıktan sonra bıraktık gibi bir şey oldu. Amma ağladınız yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 tek galibiyet tarla sezonu lel sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Bu sezon Fenerbahçe şampiyon olursa geyiği senelerce döner yalnız. Kalan maçlarımızı kazanalım, kim şampiyon olacak sezon sonu bakarız. 10 senede bir potaya girince böyle oluyormuş demekki, her sene şampiyonluğu kovaladığımız için pek anlamıyoruz beşiktaşın bu yeni gelin triplerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Olsun 30 hafta Kezban olan 2 hafta top oynadı diye kral olan RvP var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bu sene de kupa yok size. sen git milyonlarca dolar harca, 3 kulvarda yaris 0 kupa al. cilekes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 korkma titre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Yine tarlaları yanlış yöne sürmüşüz emenike çizgiden çıkardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 çizgi değildi ya çizgi olsa duramazdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Çizgidir o çizgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Kaleye giden topu kalecinin arkasında kesti işte ile Çizgi mi olması lazım ya cins misiniz Olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Tetikçi firatin çaldığı faule bak sdfs hasan kendi vurup kendi sakatlandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 çizgiden çıkarmak ne demek abi bi açıklar mısın bana kaleci orta sahada olsa yine çizgiden çıkardı mı diycez? gayet dandini giden topu çıkarmış defans. insan gibi şut çekmemiş ki kazma orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar