cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 applev0dka said: volkan sağ ayağı ile sercanın sağ ayağına vurup kendi düşmüyor mu, ben başka görüntüyü mü izliyorum ya applev0dka said: yok cidden soruyorum açı yanıltıyor olabilr şdkasşlasdkjşljasdkljakdfljadfljafklsafjladjskadfklejasfdksfasfedasz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 applev0dka said: yok cidden soruyorum açı yanıltıyor olabilr yok abi yanıltıcı falan değil cok bariz sağ ayağı ile rakibin sağ bileğine vurup dusen volkan ya sdsafa neyse iyi forumlar Abi maçı nerde izliyorsun amuda kalkarak mı ne açısı ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 volkanın atası varmış kendini de tam atarken sağ bacagının arkasına vuruyor amacsiz eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Liebe said: applev0dka said: yok cidden soruyorum açı yanıltıyor olabilr yok abi yanıltıcı falan değil cok bariz sağ ayağı ile rakibin sağ bileğine vurup dusen volkan ya sdsafa neyse iyi forumlar Abi maçı nerde izliyorsun amuda kalkarak mı ne açısı ya ahaha şurda volan adamın bacağının arkasına vurup dusmuyor mu sağ ayağı ile ya ? https://twitter.com/firatgunayer/status/691267492551991297 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 üst vücut ile temasta bulunmasa rizeli şaibeli, kolay vs. denirdi de o vücut hamlesi hakem kararını bayağı etkiler. 50/50 ya direkt, verilmese de oldboyz bjk'yi şampiyon yapacaklar diye ağlardı. verildiği içinde bjk oldboyz ağlar fener'i yarışta tutuyorlar diye asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Omzu yiyince dağıldı volkan düşüyordu zaten ama o omuz tertemizdi derken 2. Penaltı asdsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 gecen sezon oyle bi agladiniz ki penalti yok diye, bu sezon olsa da veriyolar olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 haydaa sür sür bitmiyor tarlalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 bu da el ama butun gece tartisirlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 allahtan açı yanıltmadı da verdi penaltıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 neyse en azından birkaç hafta penaltı verilmiyor diye ağlamaz fenerliler sdafdsa gerçi o zaman da az veriliyor diye ağlarlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Maç 2 0 prese bak ya yok böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Liebe said: applev0dka said: yok cidden soruyorum açı yanıltıyor olabilr yok abi yanıltıcı falan değil cok bariz sağ ayağı ile rakibin sağ bileğine vurup dusen volkan ya sdsafa neyse iyi forumlar Abi maçı nerde izliyorsun amuda kalkarak mı ne açısı ya ahaha apple'ın gözler genelde ayrı bir dimension'dan şeyler görüyor. muslera'nın yerdeki topa kafa atmak isteyerek atladığını falan sanabiliyor. ama bu sefer haklı. ben ilk 2 kere izlediğimde "kesin penaltı" ama sonra burada yazılanlardan sonra baktım, düşme nedeni kesinlikle kendi tekmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 aquila said: gecen sezon oyle bi agladiniz ki penalti yok diye, bu sezon olsa da veriyolar olmasa da. geçen haftadan önce en son 1 yıl önce kullanmıştık abi penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 ilk pozisyon penaltı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 penaltı versinler vermesinler fener durmaz bu sene cok pis eziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 23 maçtır falan kaybetmiyo takım yanılmıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 ilk seyrettigimde defansin ittirmesi gibi geldi..sonra da seyretmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 moriarty said: 23 maçtır falan kaybetmiyo takım yanılmıyosam. Gomez'den sonra o kadar oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 sabonis said: Liebe said: applev0dka said: yok cidden soruyorum açı yanıltıyor olabilr yok abi yanıltıcı falan değil cok bariz sağ ayağı ile rakibin sağ bileğine vurup dusen volkan ya sdsafa neyse iyi forumlar Abi maçı nerde izliyorsun amuda kalkarak mı ne açısı ya ahaha apple'ın gözler genelde ayrı bir dimension'dan şeyler görüyor. muslera'nın yerdeki topa kafa atmak isteyerek atladığını falan sanabiliyor. ama bu sefer haklı. ben ilk 2 kere izlediğimde "kesin penaltı" ama sonra burada yazılanlardan sonra baktım, düşme nedeni kesinlikle kendi tekmesi Sercan'ın Sol ayak topu uzaklaştırıcam derken volkana vuruyor abi tam düşerken volkan, Volkan ın düşme sebebi o temiz omuz müdahalesi çok saçma penaltı oldu ayağını sokmasa sercan volkan zaten bişi yapamıcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 sol ayağı temas etmiyor sorun orda. kendi vurup düşüyor bu kadar bariz bişeyi fanatik gibi savunma abi cidden komik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Tenekeadam said: moriarty said: 23 maçtır falan kaybetmiyo takım yanılmıyosam. Gomez'den sonra o kadar oldu mu? avrupa lig dahil. kupayı da sayarsak 25 falan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 ilki penaltı değil ikinci net penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 omuz temiz degil, eliyle itiyor volkan'i goruntu yavaslatildigi icin omuz temiz diyorsunuz, omuz kullanmiyor adam eliyle itiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 ben ayaklara odaklandım valla o yüzden tam dikkat etmedim ondan temiz gibi geldi omuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar