barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Zemin ve hava berbat. Garibim nani artistik hareket yapiyor. Top oldugu yerde hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 persie yok yldız yok sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Gangren said: super akici mac. sular seller gibi..ben usuyorum elemanlari seyrederken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Lectre said: uzun zamandır takip etmiyordum takımı, hasan ali ve ozan gitsin direk, arayıp gönderteyim hatta, sanki mahallede çocuklarla oynuyorlar meh. Ac hemen ligtv yi son 3 macin ozetini izle. Hasan Ali konusunda haksizsin da Ozan konusunda haklisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Hala neyi bekliyor bu yaa. İlla ben müdahale edecem. Arıza herif hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Ferdiiiiiiiiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 oh bee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Nihayetttttt. Golllll Fernandao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 hakem maci verdi fenere alves denen karaktersizii atmayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 ozan hayatının en zor golünü attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Atamasa penaltıydı zaten. Odun Ozan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Son müsabakaya yedekleri çıkartırız artık,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Liderlik sansi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 OptaCan @OptaCan 39 sn.39 saniye önce 1 - Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin en çok şut deneyen oyuncusu olan Ozan Tufan (14), kaleyi tutan ilk şutunda golü buldu. Nihayet. kaleyi bulan şut da şut hani sdafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Abi devre arasında 1 1 lik Trabzon maçını izledim lig tv 2 de, şu köy takımını yenemesek kudururdum iyice. Dün gibi içim acısı o burakın golü, bizim kaçırdıklarımız daha maç bitmeden Gökhan ın ağlaması falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 bliksem said: hakem maci verdi fenere alves denen karaktersizii atmayarak http://mediacom.co.uk/media/3150306/snickers.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Ajax 2-1 yaptı. Hala 1 puan lazım bize Celtic maçında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Oha ne kaçtı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 yapsın ya son maça boş beleş çıkmayalım işte celtic grubun en zayıf takımı kadıköyde 1 puan alamayacaksak çıkmayalım ztn gruptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Aaa çirkef oça bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 ajax molde yi yenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 molde kaliteyi hissedince çirkinleşti rahat yendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 rindaroy'un atilmasini rahat rahat izleyen insan ben futbol seviyorum demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Ajax icerde oynayacak Bizim yenilmemiz durumunda, yenerse gruptan cikar. Molde ligi bitti 10'una kadar yatacak. Biz yenersek, Ajax da yenerse lideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 İnşallah daha da oturacak takım ya, Vitor paşa rahatladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar