Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahalleye Bubble Açmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tiLi said:

lan şaka be anla işte. seele vs müslüman taksici konusundan copy paste. kendi kendime iyi eğlendim ama burda. sevişme kısmına da baya güldüm.

Ahah bende mesajı okuyunca ilk subzero sanmıştım
Mesaj tarihi:
dasBock said:

ben de geçen hafta istanbuldayken arkadaşın terasa çıktık. dediğin gibi yine kaynağı belirsiz bi yerden her sktimin gecesi dua okudular. sanki dinlemek zorundaymışız gibi. inadına birayı dayadık bi şirk de biz koştuk. burdan "beğenmiyosan git kardeşim" diyenlere selam olsun.

bira içmenin şirk koşmakla ne ilgisi var?
Mesaj tarihi:
burda anlatilmak istenen davulcuya para vermek degil
insanlarda davulcuya para verme zorunlulugu algisinin olmasi.
davulcu da bana para vermek zorunda algisi icinde oluyor.
Mesaj tarihi:
Geçen sene mi neydi trolllemiştim başka bir davulcu geldi ona verdim para diye, surat ifadesi pahabiçilmezdi. NEYE BENZİYODU ABİ?? Saygı duymadığım nadir mesleklerden ramazan davulculuğu.
Mesaj tarihi:
arcane said:

Geçen sene mi neydi trolllemiştim başka bir davulcu geldi ona verdim para diye, surat ifadesi pahabiçilmezdi. NEYE BENZİYODU ABİ?? Saygı duymadığım nadir mesleklerden ramazan davulculuğu.

meslek bile değil yahu bırak kibarlığı
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

Laurelin said:

Yok be cok yorum geldi ozelden :D albume koy dediler hatta koydum asdfasdf, son 2-3 hots oyununda facebooktan filan cevap yazcam diye berbat oynadim hatta ahahaha

Sıçtın stiches'ın içine zaten noob :D

stiches kotu zaten :( xeske qm oncesi az vsai atsaymisim genede hooklarim fena diildi :P
Mesaj tarihi:
Mc_Lovin said:

geçen akşam başka bir davulcu geldi, ben ona verdim bahşiş, bi daha veremem diyip kapıyı kapatıyorum ben, hem sinir oluyordur hem de arasın dursun öbür davulcuyu

lol demin benim başıma geldi bu tarz bir şey. geçen hafta davulcu geldi kimlik falan herşey tamam verdim parayı.

demin bir daha çaldı 18-20 yaşlarında bir genç. dedi ramazan davulcunuzum falan. dedim ben verdim geçen hafta, evet evet babama vermiştiniz dedi. 5 saniye falan mindfuck oldum, e dedim sen ne istiyorsun, abi dedi hayrılı ramazanlar, arife günü gelemicem dedi. ulan anlamıyorum hala nolduğunu nediosun birader falan dedim. abi allah rızası için falana bağladı, siktir lan dedim kapadım kapıyı. akşam akşam aklımı aldı adam koptum gittim resmen.
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

Yok be cok yorum geldi ozelden :D albume koy dediler hatta koydum asdfasdf, son 2-3 hots oyununda facebooktan filan cevap yazcam diye berbat oynadim hatta ahahaha

ulan ya...
  • Yeni Oluştur...