kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 kargo da mı arıyor gelince nasıl oluyor
masa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 tiLi said: lan şaka be anla işte. seele vs müslüman taksici konusundan copy paste. kendi kendime iyi eğlendim ama burda. sevişme kısmına da baya güldüm. Ahah bende mesajı okuyunca ilk subzero sanmıştım
mani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 imam vs bıngıldak http://www.youtube.com/watch?v=i6KO_qKS0dc
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 dasBock said: ben de geçen hafta istanbuldayken arkadaşın terasa çıktık. dediğin gibi yine kaynağı belirsiz bi yerden her sktimin gecesi dua okudular. sanki dinlemek zorundaymışız gibi. inadına birayı dayadık bi şirk de biz koştuk. burdan "beğenmiyosan git kardeşim" diyenlere selam olsun. bira içmenin şirk koşmakla ne ilgisi var?
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Davulcu geldiginde acil durumlar icin hazir tuttugum hac kolyemi taktim actim, ozur dilerim hanfendi rahatsiz ettim bosuna dedi gitti ben tek kelime etmeden zuh zuh zuh
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 yılda 2 kere gelen davulcu için haç kolyesi mi tutuyosun kenarda ne ki acil durumlar
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 In keys of emercinsi bireyk gilas kafasi ahahah Yok be onceki gun takip eve gelince ayakkabiligin ustune koymusum usengeclikten ahaha
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Hayır yani 1tl versen kolyeden daha ucuza gelcek Ayrıca bugüne kadar davulcuya para vermedi diye dayak yiyende olmadı hani
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 burda anlatilmak istenen davulcuya para vermek degil insanlarda davulcuya para verme zorunlulugu algisinin olmasi. davulcu da bana para vermek zorunda algisi icinde oluyor.
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 bence 1 tl versen olay çıkarır.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Geçen sene mi neydi trolllemiştim başka bir davulcu geldi ona verdim para diye, surat ifadesi pahabiçilmezdi. NEYE BENZİYODU ABİ?? Saygı duymadığım nadir mesleklerden ramazan davulculuğu.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Kolyenin manevi degeri var, hayatimi kurtaran bir insandan guzel bir gunun anisi :D http://i.imgur.com/WaygfdF.jpg
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 arcane said: Geçen sene mi neydi trolllemiştim başka bir davulcu geldi ona verdim para diye, surat ifadesi pahabiçilmezdi. NEYE BENZİYODU ABİ?? Saygı duymadığım nadir mesleklerden ramazan davulculuğu. meslek bile değil yahu bırak kibarlığı
masa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Laurelin'in fotoğrafı neden ilgi görmedi
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Yok be cok yorum geldi ozelden :D albume koy dediler hatta koydum asdfasdf, son 2-3 hots oyununda facebooktan filan cevap yazcam diye berbat oynadim hatta ahahaha
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Laurelin said: Yok be cok yorum geldi ozelden :D albume koy dediler hatta koydum asdfasdf, son 2-3 hots oyununda facebooktan filan cevap yazcam diye berbat oynadim hatta ahahaha Sıçtın stiches'ın içine zaten noob :D
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 tüm davulcuların evelrine ateşten tokmaklar yağsın
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 sanssizsansli said: Laurelin said: Yok be cok yorum geldi ozelden :D albume koy dediler hatta koydum asdfasdf, son 2-3 hots oyununda facebooktan filan cevap yazcam diye berbat oynadim hatta ahahaha Sıçtın stiches'ın içine zaten noob :D stiches kotu zaten :( xeske qm oncesi az vsai atsaymisim genede hooklarim fena diildi :P
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Mc_Lovin said: geçen akşam başka bir davulcu geldi, ben ona verdim bahşiş, bi daha veremem diyip kapıyı kapatıyorum ben, hem sinir oluyordur hem de arasın dursun öbür davulcuyu lol demin benim başıma geldi bu tarz bir şey. geçen hafta davulcu geldi kimlik falan herşey tamam verdim parayı. demin bir daha çaldı 18-20 yaşlarında bir genç. dedi ramazan davulcunuzum falan. dedim ben verdim geçen hafta, evet evet babama vermiştiniz dedi. 5 saniye falan mindfuck oldum, e dedim sen ne istiyorsun, abi dedi hayrılı ramazanlar, arife günü gelemicem dedi. ulan anlamıyorum hala nolduğunu nediosun birader falan dedim. abi allah rızası için falana bağladı, siktir lan dedim kapadım kapıyı. akşam akşam aklımı aldı adam koptum gittim resmen.
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Laurelin said: Kolyenin manevi degeri var, hayatimi kurtaran bir insandan guzel bir gunun anisi :D http://i.imgur.com/WaygfdF.jpg hobarey çok iyi foto.
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Laurelin said: Yok be cok yorum geldi ozelden :D albume koy dediler hatta koydum asdfasdf, son 2-3 hots oyununda facebooktan filan cevap yazcam diye berbat oynadim hatta ahahaha ulan ya...
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 12 sindeki oyunlarim afsafsd http://i.imgur.com/pXLLFZB.png buda bugunkuler lol http://i.imgur.com/R4pJAjB.png yarin kesin roflstomp yicem yukselen mmr ve wirate yuzunden :P
Öne çıkan mesajlar