bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ben anlamıyorum abi. böyle tipleri apartmanın içine niye alıyorlar. akşam yöneticinin anasını silkecem. kapıda bizim şifre ile giriş var. herif bana "şifre olayını kaldırdık, herkes herkese söylüyor bir anlamı kalmıyor" dedi. 2 gündür başka daireler çat çat şifreyle girerken görüyorum. herif ben dışarıdan yemek söylüyorum falan diye beni bir dışlayası geldi herhalde. bende aidat verirken onları dışlayacam tabii. eve yemek söyleyince security breach, sokakta ne kadar it kopuk varsa apartmanın içinde ahkam kesiyor.
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 abi davulcular iyice bokunu çıkardı galiba, bilmiyorum nerdesin sen ama geçen bizim kapıya da geldi, elinde kağıt vs. bahşiş istiyor kolay gelsin dedim kapıyodum kapıyı, o sırada BAHŞİŞ BAHŞİŞ diye bağırdı, tutmuyom lan oruç moruç yürü git dedim yüzüne kapadım kapıyı. Para vermek zorunlu mu oldu nedir.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 bana da işte bu herifle önceden öyle oldu. yok kardeşim, iyi akşamlar dedim kapıyı kapadım. 3 dk sonra ayı oğlu ayı kapıyı kıracak gibi çaldı tekrar, bekliyorum diyor pişkin pişkin. ne bekliyorsun kardeşim dedim. işte para getiriyorsun diye bekliyorum falan diyor. dedim yok para mara, kapattım kapıyı. kızgın kızgın homurdana homurdana gidiyor. yeniköydeyim bu arada lel. zamanında beline silah takıp, toprak çeviren karadenizli low lifelar burada üremeye devam ettikleri için, itleri semt iyi olsa da sağa sola musallat oluyor işte.
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 bizim eve de cami pek yakın değil ama ramazanda ezan sesleri beynime beynime geliyor ben de bi işaret sanıyodum, meğer hoparlarün sesini açmışlar.
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 beni de bugün ilk defa sabah ezanı uykumdan uyandırdı. sanki bornovadaki tek cami ak. nasıl açmışlar sesini
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Sende koy cama 2 speaker aç ameno'yu biraz da onlar delirsin. sfdsdf
masa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 İzmirde alevi köyünde yaşayan bir arkadaşım vardı. Akp köye cami yapmış. Kimse camiye gitmediğinden imamda tarla alıp ekip biçmeye başlamış. Ama ezan okunuyormuş tabi.
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 7thBreath said: abi davulcular iyice bokunu çıkardı galiba, bilmiyorum nerdesin sen ama geçen bizim kapıya da geldi, elinde kağıt vs. bahşiş istiyor kolay gelsin dedim kapıyodum kapıyı, o sırada BAHŞİŞ BAHŞİŞ diye bağırdı, tutmuyom lan oruç moruç yürü git dedim yüzüne kapadım kapıyı. Para vermek zorunlu mu oldu nedir. Ben inanmadım abi bu anlatılanlara kusura bakma. Durduk yere kapını çalması sonra BAHŞİŞ BAHŞİŞ? olayda sanki eksik anlatılan yerler var gibi.
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 sizin evde erken uyarı sistemi falan mı var kapı çalacak diye uyarıp sonra mı kapı çalıyor ? kapı gayet durduk yerde falan çalar. bi de evet aslında kapıyı yüzüne kapamadım olay ateşlenince davulcuyla çılgınlar gibi sevişmeye başladık.
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 tiLi said: Cokomantis said: Jaegerjaquez said: olm bizim imam güzel okuyo lan cami evin dibinde rahatsız etmiyo hiç yıllar önce bi imam vardı fenadı o aa evet u.sarıkaya stayla "ezanın da iyi okunması grek. mesela sabah ezanının o nağmeleri çok etkileyici. evet tabi iyi okunursa" geyiğine geçebiliriz. şu karikatürü bulamıyorum yok çünkü öyle bi karikatür =) ama olsa olurmuş di mi, böyle iran veya berlin övmeli karikatürün sabah ezanlısı işte.
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 7thBreath said: sizin evde erken uyarı sistemi falan mı var kapı çalacak diye uyarıp sonra mı kapı çalıyor ? kapı gayet durduk yerde falan çalar. bi de evet aslında kapıyı yüzüne kapamadım olay ateşlenince davulcuyla çılgınlar gibi sevişmeye başladık. Ya kafan mı güzel senin? Senin yaşın kadar ben insanların içindeyim senelerdir. Bana mı anlatıyorsun insanları? bi de sonuna zekice "aynı kafadaysan bla bla" diye eklemiş noob.Bana hiç denk gelmedi 31 senedir bu tarz şeyler ; ramazanı , Türkiyeyi kötülemek için uydurulmuş basit bir hikaye bana göre.
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 lan şaka be anla işte. seele vs müslüman taksici konusundan copy paste. kendi kendime iyi eğlendim ama burda. sevişme kısmına da baya güldüm.
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 eğlendiysen problem yok abi :), bilmiyorum o konuyu tam olarak.
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ben de google'a "seele taksi namaz" yazarak buldum
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ben de eğlenebilir miyim seninle sorun yoksa? Neden seni ezmesine ve dalga geçmesine izin veriyorsun? Bence ağzına yüzüne sıçabilirsin. Dersini göster bence. Hala daha seninle dalga geçiyor. Ben de googledan buldum mal diyor. Bunlara dersini vermek lazım. Alttan alma hiç.
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Ben hiç kapıyı acmıyorum hemen hemen kimseye.Bana gelecek olanlar telefonumu arıyorlar kapıyı ac diye ozmn acıyorum refleks oldu artık kapı caldıgı zaman calmamıs gibi işime devam ediyorum.Davulcu geldimi gelmedi mi farkında bile degilim.Arasıra kapı calıyor kesin onlardan biridir.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mithat said: Konuya hakim değilim meraktan soruyorum , emp falan tarzı bir olay ile bunu engelleme mümkün mü? Veya herhangi bir şekilde hoparlorleri bizim yaptığımız anlaşılmadan bozmanın bir yolu var mı? çok masraflı olur ama cami yeterince yakınsa teoride ve pratikte mümkün. sadece 10-20k gözden çıkarmak gerek : D http://lifehacker.com/5852903/silence-noisy-neighbors-by-transmitting-signals-through-their-own-speakers
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 tiLi said: lan şaka be anla işte. seele vs müslüman taksici konusundan copy paste. kendi kendime iyi eğlendim ama burda. sevişme kısmına da baya güldüm. Ben anladım :)
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 goldbären said: Mithat said: Konuya hakim değilim meraktan soruyorum , emp falan tarzı bir olay ile bunu engelleme mümkün mü? Veya herhangi bir şekilde hoparlorleri bizim yaptığımız anlaşılmadan bozmanın bir yolu var mı? çok masraflı olur ama cami yeterince yakınsa teoride ve pratikte mümkün. sadece 10-20k gözden çıkarmak gerek : D http://lifehacker.com/5852903/silence-noisy-neighbors-by-transmitting-signals-through-their-own-speakersiyi de bu hoparlor icin. camideki megafon bozmasi aletlere olur mu ki?
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 arkasında manyetik olan her şey için olur gibime geldi.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Gel benim evi kiraliyim sana, koylu koylu yerlerde oturma
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 oldun said: Ben hiç kapıyı acmıyorum hemen hemen kimseye.Bana gelecek olanlar telefonumu arıyorlar kapıyı ac diye ozmn acıyorum refleks oldu artık kapı caldıgı zaman calmamıs gibi işime devam ediyorum.Davulcu geldimi gelmedi mi farkında bile degilim.Arasıra kapı calıyor kesin onlardan biridir. ahaha senelerdir aynı taktikle yaşıyorum ben de
Öne çıkan mesajlar