sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 İlk filmde yenen beyaz adamdı, zenci lesser amerikandı. Devran döndü artık zenci de bi rusu dövebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Celtics said: serideki tek cidden kötü film rocky 5 zaten. rocky 1 çok çok iyi, 2-4-balbao da yine iyi filmler. 3 ortalama bir filmdi bence. 5 kötüydü. creed 1 de yine rocky serisinin ortalamasında bir filmdi. Şu yoruma %90 katılıyorum, ayrıldığım tek nokta Balboa filmi de neredeyse birinci film kadar iyi, 2 ve 4'ün bi iki tık üstünde derim ben. Kalan sıralamaya tamamen uyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Güzeldi be. Rocky filminden ne bekleniyorsa vermiş. izlemeyen açmasın Ah be ulan Drago reyis. Viktor'un işi bitmek üzereyken karısı ludmilla salonu terk edince bir bakışın vardı... Üzüldüm adama. Sonunda havluyu atıp oğlunu teskin etme çabası falan güzeldi. Makina değil insanmış be Drago başkan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 üste cevap evet ya, aslında orada rocky ile ivan'a sonda bir diyalog yazsalardı iyi olurmuş helalleşme gibi sfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 syl başganı cast'te göremeyince izlemedim bile fragmanı, bayağı patates oyuncular çünkü jordan ve thompson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Olmamis. Sly yok, kendi yonetmis oynamis birde. Anca malum yerlere duserse koseden bakilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar