bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 arkadaşlar selam, bizim kendi üretimimiz olan bazı videolara montaj sırasında bg müziği attırmıştık. arkadaşlara tembih etmiştim, müzik seçerken telif hakkı sorunu olan müzikler seçmeyin diye. öyle dımtıs dımtıs şarkılar değil zaten, ambiyans enstrümantal falan. youtube bizim videoların bazılarında şu uyarıyı vermiş: Copyright details CONTENT CLAIMANT Rare Orchid (MAIN)-VideoHelper - VideoHelper 7:36 - 8:59 AdRev for a 3rd Party Monetized by copyright owner İki seçenek var: Remove song File a dispute bizim videolarda reklama izin vermiyor olmamıza rağmen bu copyright zımbırtısından monetized edilmiş ve reklam çıkıyor. bu şarkının telif hakkını almayı düşündüm, maliyetli bir şey olacağını sanmıyorum fakat ne yapmam gerek, ne etmem gerek anlamadım. youtube'da sadece Rare Orchid (MAIN)-VideoHelper - VideoHelper adı çıkıyor. bu isimle bir bok bulamadım. bu tür zımbırtılarla uğraşan var mı? videoları yeniden montaja sokup bg müziği değiştirtmek bana çok maliyetli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 müziğin temposunu falan düşürt belki yakalamaz. Çok bok olay şu. Kaç yüzbilmontane video dönüyor hatta oyun videoları vs vs arkada two steps rom hell fixtir falan ama sen mantıklı bişeye koysan yakalanıyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Bu mu: http://hrvst.co/zqw Fiyati ne kadar ogrenmek icin uye olmak filan gerekiyor, onunla da ugrasmami istiyorsan iki durum alirim Aspava'dan =) Direk lisansli bir sey buysa. Sana bu isi yapan adamlari kovun calisanlarsa. Iki dakika aramayla buldum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 the fuck abi register dedim sanki evlatlık almak için form dolduruyoruz, 12312 tane field var. register diyorsun approval'a gönderiyor. şayze. yapan genç freelancer kameraman ya, ondan çok beklentim yoktu bu konuyla ilgili olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Youtube'un kendi kütüphanesindekiler olmaz mı? remove song diyip, Youtube kütüphanesinden ekleyebilirsin başka ses yoksa. Varsa sesi acayip bozuyor remove song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 konuşma ve bg şarkısı var abi. bir videoda pilot deneme yapacam artık remove song deyip, library'den ekleme deneyeceğim bakalım patlayacak mı. fuck this shit ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 lel , sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 SÖYLER MİSİN YOUTUBE'A BUY TELİF HAKKI NOW tuşu eklesinler kredi kartımızı girip alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bütün google çalışanları godoştur ılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 harbi lan morti milyar dolarlık hamle olur. sadece o videoda kullanmak icin sarkıyı alabilsen iyi olur la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar