LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Nolan North panel'de Naughty Dog'un Last of Us üzerinde çalıştığını söylemiş. http://www.youtube.com/watch?v=YHWChn7AvoQ&feature=youtu.be&t=1h6m30s Uncharted 4 ile uğraştıklarından official açıklama daha 1.5 sene falan yapılmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 iyi mi kötü mü bilemedim. kesinlikle last of us bir başyapıt. ama sanki o oyun o kadarı ile kalmalıydı gibi bir his var içimde. tabi gelirse bayıla bayıla oynarım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 once bir prequel yapsalar keske. tess ile joel'un hikayesi(tu) http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130429013232/thelastofus/images/1/11/8270928204_a0d9857309_z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 gelsin gelsin. acimadan oynarim. hic ilkinden sonra cekilmesin-yapilmasin-yazilmasin kafasinda olamadim, kotuyse 1 yerinde duruyor iste. olmaz kotu zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 harbiden onu da anlamıyorum. ilkini cok begenmis biri olarak ikinci de gelsin de oynayayım diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ya star wars gibi düşünün işte. bi korku yok mu içinizde 7 ile ya sıçarlarsa ve genel olarak star wars ismine kötü bir leke olur diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 banane abi isminden benim oyunum değil ki :) saw'un 9 tane filmi cıktı yanılmıyosam ama hala ilk filmi izlemeyen herkese tavsiye etmeye devam ediyorum. sıcarlarsa kendileri kaybeder, ama ya sıcmazlarsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 sıçarlarsa sizi keserim hadi yapsınlar lan tamam ben de baya istiyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ilkini (remastered) olani daha yeni oynuyorum, oyun oldukca guzel. daha billy ile yeni bulustuk ve kucuk kiz ile billy nin atismalari muazzam, basa sarip sarip izleyesim geldi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 lütfen ellie gibi bir kıza küçük kız deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 -Deno- said: ya star wars gibi düşünün işte. bi korku yok mu içinizde 7 ile ya sıçarlarsa ve genel olarak star wars ismine kötü bir leke olur diye? serinin yarısı sıçış filmlerle doluyken kjsdhfdkjsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 yani evet yeni üçleme ile de sıçtı diyenler varken hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ben daha last of us oynamadım. ps4 alırsam ilk işim last of us'ı oynamak olacak. şimdiye kadar spoiler yememeyi de iyi başardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 kız öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 http://i.imgur.com/O3DHIA5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 saka lan saka. kız degil adam ölüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 sik kırığı mısın ? şöle komik olucam diye boş konuşmuyomusunuz http://i.imgur.com/AIcbm1Y.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 gif ne alaka? spoiler vermedim bu arada iciniz rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar