Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Önerisi olan varmı? Fiber internete geçicem adsl modem arıyorum, amazon vs de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Push it to the limit ! Tp link in standalone router olarak kullanilabilen asl modemi var. ileride kablonete gecersen de kullanirsin. Torrentte bogulmuyo mesela. 2 senedir otelde kullaniyorum canavar gibi. Once kullandigim zyxeller asuslar 1 senede bozuluyodu darbeli elektrikten dolayi buna bisi olmuyo(sigortali prizin etkisi olabilir mi acaba :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 biz tplink modem almıştık canavar gibiydi. 4 5 ay kullandık sonra uydunete geçtik. duruyosa satalım sana. taşınırken atmamışızdır inşallah hatta modem şu direk http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TD-W9980 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Seçimi daraltıyorum tr'de iki adet modem buldum iyi gibi duruyorlar: http://www.istanbulbilisim.com.tr/tp-link-archer-d2-kablosuz-750mbps-4-gigabit-port-1-usb-port-fiyati,147690.html?ref=akakce&v=1.82.6 TP Link Archer D2 http://www.hizlial.com/asus-dsl-n14u-300mbps-torrentbulutvpndlna3g4gewan-fiber-destekli-adsl2-modem-router/10385896?OM.zn=ProductView_ZoneNew&OM.zpc=10400460 Asus DSL-N14U Archer 50 TL daha pahalı ama değer mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Asuslar torrentte iyiler, ozellikle gaming ve torrenting icin olanlari mukemmel bence ama fiyatlilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 kermit said: biz tplink modem almıştık canavar gibiydi. 4 5 ay kullandık sonra uydunete geçtik. duruyosa satalım sana. taşınırken atmamışızdır inşallah hatta modem şu direk http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TD-W9980 Bu cihazda takibimdeydi ama Archer D2 'den bir eski teknoloji olduğu için buna bakmamıştım, Archer D2 802.11ac ile yeni nesil wi-fi iletişim standardını sunuyor, nedir bu: - 802.11ac ile birlikte veri taşıma hızı 1.3 gbps'ye kadar yükselmiştir. - 5 ghz frekansında çalışan kablosuz cihaz sayısı daha az olduğu için daha az interference meydana gelir. - bu standart ile çalışan cihazlarda batarya ömrü daha uzundur. - beamforming teknolojisi 802.11ac'de default olarak desteklenir. --- Yine de iyi bir fiyat yaparsan senin modeme talibim Kermit'cim en azından elinde kalmaz. (Bu arada Mesaj kutun dolmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 İnanmıyorum ya kermit banlanmış. Adamla alışveriş yapıcaktık telefonunu yada feysini bilen acil bana pm atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Abi dandik ttnet internetinde modemler bu kadar fark yaratıyor mu torrent'ta, oyunda falan? Ben ttnet'in verdiği boktan modemi kullanıyorum senelerdir. İyisini alayım hayatım değişecekse. (PC ethernet kablosuyla bağlı modeme, öyle de kalacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 kermit said: biz tplink modem almıştık canavar gibiydi. 4 5 ay kullandık sonra uydunete geçtik. duruyosa satalım sana. taşınırken atmamışızdır inşallah hatta modem şu direk http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TD-W9980 sizin sürekli bozulan modem değilmiydi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 bu modemlerin yurtdışı ile tr'de satılanları arasında fark var mı uyum konularında? amerikadan tp-link archer serisi bir model alsam tr'de sorun çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Turkiye'deki ADSL'de kullandigin sinyal tipini destekliyosa -ki destekliyodur- sikinti cikmaz. Anca PPP_oE kullaniyodum modem sadece PPP_oA destekliyomus dersen ordan patlarsin iste ki o bile santralden santrale degisebiliyo, haliyle sacma olur desteklemiyo olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Pppoa desteklemiyo artik ttnet. Bazen arayip pppoe yapar misiniz diolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 modemi vermiyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 oe ile oa farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Lopeth said: modemi vermiyorlar mı ? 150 TL'ye dandik huaeweiei veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=Archer+D2 156 TL'ye aldım. Kliksa İndirim + Kupon + Avantajix donanımhaber mezarcıları sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Lord_Argos said: http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=Archer+D2 156 TL'ye aldım. Kliksa İndirim + Kupon + Avantajix donanımhaber mezarcıları sağolsun. nasıl alınıyor indirim kupon nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Benim anladığım ağdaki bilgisayara göre bağlantı hızı atayabiliyorsun ki bu kesin çözüm sağlar mesela kız kardeşime 2 mb paylaştırırım bende geri kalan 23 mb'i kullanırım. Profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 100 lira altı modem yok mu ya şöyle düzgün bol oyuna bol torrente gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 http://www.n11.com/yeni-hizlara-zyxel-vmg3312-b10b-adsl2vdsl2-4-port-300mbps-modem-P66973735 bu var bende fiber için. ipad cep telefonu tv için kullanıyorum dlna kullanıyorum. dublex evde sıkıntı yok. akıyo pc wifi adaptor ile bağladım torrentten 2.4mb sabit dl hızım var.(pc üst katta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Bu ne abi anteni bile yok Şimdi ben böyle konuşuyorum archer gider dublex evde çekmez duvara terlikle vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 MasterHapLo said: said: Misafir Ağ Erişimi, özel Wi-Fi erişim kodlarını veya diğer kişisel bilgilerinizi paylaşmaya gerek kalmaksızın kontrollü bir şekilde ev veya ofis ağınızda konuklar için güvenli Wi-Fi erişimi sağlar. evde interneti somurenler icin cozum olur bu? Hayir. Yani bandwidth ayari yapan routerlar genelde profesyonel olanlar. Bunlar sadece qos sistemi ile onu sagliyolar ama pek ise yaramiyor kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Asus DSL-N14U mu alayım 120 liraya? yoksa bunun dengi alternatif daha iyi modeller var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar