toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 4-5 sene once vardı 360 video. konser sırasında seyirciler arasından cekilmis bi video izlemistim. simdi daha da gelistirmis olabilirler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 sabah sabah ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Oha sonunda cardboard'ı kullanmak için bir sebebim oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 NoTwisT said: Bunun silkmelisini de yaparlar ilerde ama bizim omrumuz yetmez emenike Japonlar yapmış. Kıllı ve sansürlü ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Editor said: To watch 360 degree videos, you'll need the latest version of desktop Chrome or YouTube app for Android or iOS. LAME ya çok LAME illa sizin şeyinizimi kullanacaz hayret bişi ya Yapan Google, kendi programinda kullandiriyor tabii. Bundan daha normal ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 video provider youtube. hangi app ile izlemek isterdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 yakinda butun pronlara gelir bu ozellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Vay mk. Uzun zamandır hiçbir teknolojiye bu kadar şaşırmamıştım. Bununla yapılabilecekler sınırsız. 360 derece ekranlar, billboardlar, duraklar vs süper bir şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 GERGE said: Yapan Google, kendi programinda kullandiriyor tabii. Bundan daha normal ne var? ShadowFax said: video provider youtube. hangi app ile izlemek isterdin? Şakamısınız ? Ozaman youtube sadece Chorme da göstersin Yapan google ... provider Youtube... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Isterse sadece Chrome'da acilir, kimse de bir sey diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 adamlar "top benim oynatmıyorum" diyebilecek seviyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 saçmalamayın diyemez öyle bişi üzerler milyar dolarlar kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 GERGE said: Isterse sadece Chrome'da acilir, kimse de bir sey diyemez. not sure if serious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 360 video yazmanız yeterli arama motoruna, google yeni bi sey kesfetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Telefonda iyi de PC'de nasıl izleyecez mouse'la döndürerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Videonun sol ust kosede yon tuslari var, onlarla izleyecen. Ama telefondaki tadi alamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Bright said: Telefonda iyi de PC'de nasıl izleyecez mouse'la döndürerek ? ben de telefonda yapamadım. sürüm falan mı eski ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Bilemiyorum. Çıkmıyor benim PC'de sol üstte tuş falan Youtube'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 biraz daha yuksekten cekselermis, bu aciyla insan kendini hobbit saniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 sanssizsansli said: Bende hiçbişey olmadı ya telefonu da hareket ettirdim. Acaba diyip chromeu da indirdim yine değişen olmadı. 5210la mı izliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Evet sherlock gibisin nasıl bildin öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 youtube app updateli değilse belki çalıştırmıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ekrana pinch zoom atanlar favlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 youtube benim olsa hiçbirinize izletmezdim, neden? çünkü yetosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar