Editor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Fransuxa said: olm boşa yardırıyosunuz. uzun namlulu silahı adam yanında taşıyo demekki var bi puştluk. adam yan koltuguna koymuş. var demekki bu olayın bişeyi. telefon mu geldi ne geldi öldürücekler seni mi dedi bişey denmiş demekki adam yanına koymuş pompalıyı. yoksa kimse zevk için aman yanıma koyayım tüfengimi çıkarır kırmızı ışıkta sıkarım demez. Aynen öyle ... Zaten ceza indirimi alıcak illaki çünkü adamlar ona saldırıo kapıyı açıyorlar filan önceside kimbilir neler dendiğin için... direkt öldürmek için geldiklerini düşündüm. yanlarında silah olabileceğini düşünüp riske etmeden vurdum diyebilir. Ama işte bu noktada 2. kere sıkma geliyor olaya bikere sıkıp kafalarına doğru yada öldürücü ateş etseydi 2. kez sıkmasaydı belki mevsimüdefaya girebilir ve büyük ceza indirimi alırdı şuan ki durumda fazla bi indirim almayacaktır.Ne kadar iki kere şikayet etsede hazırlamış olsada ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Mesela benim 50cal çıkarsam bagajdan adama ateş etsem bikerette ölür saflşkjasfas o yüzden ben yırtıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Arada o testis geçtiğimiz müge anlı programını izleyin de ülkede neler oluyor bir bakın, havuzlu güvenlikli sitelerde yaşamıyo herkes :) hiçbir şey görmediyseniz de minibüsçü kavgası da mı görmediniz abi insanlar hayat mücadelesine birbirlerine neler yapıyor. Üç beş ay süren bir kendi işimizi kurma maceramız olmuştu da neler neler yaşamıştık. Bela o kadar çok tip var ki; boş vakitten insanların ayağını kaydırmaya and içmişler. Bence o bilgisayar oyununda asıl yaşayanlar bu duruma aşırı tepki gösterenler. Ekşide yazılanlar doğruysa hikayenin altını doldurmak zor değil. Elbette onaylamıyorum ama anlayabiliyorum adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Fransuxa said: uzun namlulu silahı adam yanında taşıyo demekki var bi puştluk. silah tasima-tabanca- ruhsati almak icin bin turlu animasyon gerekiyor arti pahali..ve herkese de vermiyorlar.. pompali ole mi ya..avciyim diyip bir yere harc yatiriyorsun 300 400 e elinde.. o yuzden peynir ekmek gibi pompali var piyasada temini kolay vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ben 27 lira mı ne harç yatırmıştım av tüfeğime ruhsat alırken öyle cok kolay değil almak bence ama zaten ruhsatsız çok fazla silah var türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 şimdi anladığım kadarıyla adamın kendi güvenliğini kendisinin sağlamasını,bu işi devlete bırakmamasını normal karşılıyor burda bazı kişiler öyle mi ? devletin yapması gereken görevi ben pompalım ile yaparım diyen adamı haklı görme durumu var. peki o zaman berkin elvan davasına bakan savcıyı esir alanlar sizin için teröristmiydi ? başka sorum yok hakim bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Polisten yardım talebi dikkate alınmadığı için şu an toprak altında çok fazla insan var (bkz: kadın cinayetleri). Durumlar çok da farklı değil. Sadece birinde senaryo farklı yöne gittiğinden bize garip geliyor. Ayrıca ben kimsenin "polisi karıştırmam, alırım silahımı kendi işimi kendim görürüm" yazdığını görmedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 yanından bebek arabasıyla bi aile gecerken adamı pompalıyla kovalıyor, vücudu delik desik olmus 2 insanı düsünmeden kafasına sıkıp öldürüyor ve paticikte bunu savunan tipler var , leşsiniz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 abi yazdıklarınızı okuyunca cıkan sonuc bu. adaleti sağlaması gereken yerine adaleti, güvenliği sağlaması gereken yerine güvenliği sağlamaya calışırsan kaos olur sonunda böyle. adamın barzo olup tartışmayı silah çekmeye kadar uzatmış olması, kendini savuncam diye pompalı ile 2 tane kill shot atmasını haklı cıkartmıyor kusura bakmayın cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Cheaz said: yanından bebek arabasıyla bi aile gecerken adamı pompalıyla kovalıyor, vücudu delik desik olmus 2 insanı düsünmeden kafasına sıkıp öldürüyor ve paticikte bunu savunan tipler var , leşsiniz abi bu da yanlış. bebek arabası olmasa daha bi normalmiş gibi gösteriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 abi demek istedigim o degil , hic bir seyi düsünmüyor o adam o an adamı vurdugu sürece bebegi vurmus baskasını vurmus umrunda degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 dana22 said: Fransuxa said: uzun namlulu silahı adam yanında taşıyo demekki var bi puştluk. silah tasima-tabanca- ruhsati almak icin bin turlu animasyon gerekiyor arti pahali..ve herkese de vermiyorlar.. pompali ole mi ya..avciyim diyip bir yere harc yatiriyorsun 300 400 e elinde.. o yuzden peynir ekmek gibi pompali var piyasada temini kolay vs.. yok moruk alma taşıma mevzusu anlamında söylemedim. tüfeğin tabancadan çook daha rahat alındığı konusunda hemfikiriz zaten. hani tabancan vardır çok mafyatik takılıyosundur torpidoya koyarsın beline takarsın bilmemne falanda kimse yan koltuğuna diklemesine otur bebeyim diye pompalıyı yerleştirmez anlamında söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ben artık bu ülkede kimseli cümleler kurmuyorum ya. kimse ''damacana'' veya ''rulman'' da silkmeye calışmamalı ama yaptılar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 yok ama bole mafyatik tipler seni tehdit edip dovup 2-3 tehnada kistirinca elinde ne varsa onunla gelirsin kendi guvenligin acisindan..onda da tufenk vardir onu kullanmistir.. allah kimsenin basina vermesin tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Birini gömerken diğerini atlıyorsunuz demek istediğim o. Resmin tamamına baktığımızda kendi içinde tutarlı: vuranın kıymeti neyse vurulanın (daha önce dayak atan tarafın) da o. Ha olması gereken derseniz zaten bu tiplerin ikisi de çöp. Vuranı haklı görmüyorum, vurulana üzülmedim son sözüm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ha bak hoparlor vardi bir de ..onu da yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Simdi orda adamin ne dusundugunu bilemeyiz ama kendi uzerimden varsayim yaparsam biri beni dovecek, sonrasinda olumle tehdit edecek, polise basvurcam sonuc alamicam, tehditler devam edecek. Mecburen silahlanicam. Ve ansizin beni olumpe tehdit eden adamlar arabamin onunu kesecek. İste bu andan itibaren vucut-beyin normal calismaz abi, survival instinct devreye girer gerisi teferruattir. Ben olsaydim muhtemelen ben de silahim varsa davranirdim ve muhtemelen ben de double tap yapardim ama bunlari bilincli ve sogukkanli yapmazdim. Ha adamgayet sogukkanli gorunuyor ama bilemeyiz. Olayin dogru oldugunu da soyleyrmez kimse de, icgudu abi gg yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 oha controversial topic üstüne ne kadar yörünge kaçkını varsa toplanmış 30 sayfa 3 ban diyorum hatta edit, ilk ban gelmiş bile sdfdfsfq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 olm bi adam başka iki adamı öldürmüş, siz yine kavga çıkaracak, tartışacak mevzu bulmuşsunuz ya. öldürmenin hiç bi açıklaması yok. hele ikinciyi direk öldürmeye sıkacak kadar soğuk kanlı olmanın daha da yok yani. gta'da heist yaptıktan sonra adamla aynı yerde başladık, vursam parasını alacam da vuramadım herifi la yazık diye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 iyi de bu nesil siddet dedigin seyi wasd mouse den ibaret saniyor -cogu diyelim. hani bayaginiz kan gorse bir tuhaf olur hele biri elinizde olse bayagi kotu olursunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Xenocide said: Simdi orda adamin ne dusundugunu bilemeyiz ama kendi uzerimden varsayim yaparsam biri beni dovecek, sonrasinda olumle tehdit edecek, polise basvurcam sonuc alamicam, tehditler devam edecek. Mecburen silahlanicam. Ve ansizin beni olumpe tehdit eden adamlar arabamin onunu kesecek. İste bu andan itibaren vucut-beyin normal calismaz abi, survival instinct devreye girer gerisi teferruattir. Ben olsaydim muhtemelen ben de silahim varsa davranirdim ve muhtemelen ben de double tap yapardim ama bunlari bilincli ve sogukkanli yapmazdim. Ha adamgayet sogukkanli gorunuyor ama bilemeyiz. Olayin dogru oldugunu da soyleyrmez kimse de, icgudu abi gg yani. abi survival dediğin şey karşındakinin elinde silah varsa tavan yapar. diğer adamı ilkokul taktiği yapıp vurmak için tersten dönmezsin. survival hayati tehliken varsa çalışır. o anda yok öyle bişi adam bildiğin kaçıyor. ha ikinciyi de sıkmazsın tabi, zaten etkisiz hale gelmiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 dana22 said: iyi de bu nesil siddet dedigin seyi wasd mouse den ibaret saniyor -cogu diyelim. hani bayaginiz kan gorse bir tuhaf olur hele biri elinizde olse bayagi kotu olursunuz.. olmazsan sorunlusun ztn ? ne anlatmaya çalıştın ki burda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Xenocide said: Simdi orda adamin ne dusundugunu bilemeyiz ama kendi uzerimden varsayim yaparsam biri beni dovecek, sonrasinda olumle tehdit edecek, polise basvurcam sonuc alamicam, tehditler devam edecek. Mecburen silahlanicam. Ve ansizin beni olumpe tehdit eden adamlar arabamin onunu kesecek. İste bu andan itibaren vucut-beyin normal calismaz abi, survival instinct devreye girer gerisi teferruattir. Ben olsaydim muhtemelen ben de silahim varsa davranirdim ve muhtemelen ben de double tap yapardim ama bunlari bilincli ve sogukkanli yapmazdim. Ha adamgayet sogukkanli gorunuyor ama bilemeyiz. Olayin dogru oldugunu da soyleyrmez kimse de, icgudu abi gg yani. çok doğru bir tespit +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ahah aynen seri katil forumu mu abi burası, elimizde biri ölse tabiki kötü oluruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 bir cogu tereddutsuz ben de sıkarim modunda da ondan dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar