darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Bildiginiz iyi/unlu restoran var midir? Salas yerler de olur. Haydi gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Eminönü virginia angus burger Angus canını yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Sagol duly noted. Yok mu baska oneri yahu? Teheey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 yanlış yere açmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 tophane ara sokaklarda çok cincon yerler var. virginia angus ftw kadınlar pazarında sur kebab falan var. Balat civarı sahilde var bişiler vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bahafin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Tophane'den Galata Köprüsüne doğru yürürken (Kemankeş Cad. üzerinden) sırayla Karaköy Lokantası, Ferah Feza ve Liman Lokantası var. Gitmedim ama Bej diye bir yer var baya popüler. Yine Kemankeş'te hemen karakolun orda. Esnaf Lokantası Bonusu: Nato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bej yemek anlaminda vasat bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 kahvaltı için karaköy nar fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Karakoy - Ferah Feza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ne restorani abi git baltazara. Semir senirebildigin kadar. Sonrasinda git heisenberg kafeye ic espressonu lab tupunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 sultanahmet (ahırkapı) balıkçı sabahattin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 balat ayvansaray agora meyhanesi iki tane var agora meyhanesi. Bu guzel olani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 mana rudolf gaspar leb-i derya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 galatanın altındaki restauranların hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 eminönü balık ekmek satan tekneler bütün turistler orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 hahahah...hem de nasıl mutlular, balık ekmek + kola = 7-8 Lira'yı görünce, "oooh,it's less than 3 Euros babyyy!!" diye sevindirik oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Drall said: Eminönü virginia angus burger Angus canını yerim bu virginia angus nasil iyi mi? gelince denemeyi dusunuyorum. hem eminonunde hem nisantasinda varmis. fark var mi bir de hangisine gitmek lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 İkisinin de hamburgeri aynı güzellikte, nişantaşıda yanında patates kızartması yerine haşlanmış sebze alabiliyorsun o baya hoş bi ayrıntı. Patatesi pek başarılı değil çünkü. Eminönüdekinin patates yine idare eder ama nişantaşıda hepten kötü geldi bana patatesler. Ama hamburgeri inanılmaz lezzetli ikisinde de En çok house burgeri seviyorum ben birginia angusta, hamburgere peynir girdi mi etin güzelliği baskılanıyor. Belki peynirin kalitesi düşük diyedir, belki bu genel bir durumdur onu bilemem Ama istanbul dışından geliyoesan tek seferde hepsini deneten menüler var, onlara da girebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Glatheros said: balat ayvansaray agora meyhanesi iki tane var agora meyhanesi. Bu guzel olani. nası bi yer burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Misafirim gittiktwn sonra yazmissiniz da yazmissiniz bakiyorum. Neye yaradi he? He? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesajindan yarim saat sonra eminonudeki en guzel yeri yazmisim. Gitmediysen senin ayibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 virginia angus overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Sen haric. Virginia angus baya iyiymis. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Amsterdamdaki hamburgercilere gore evet, istanbuldakilere gore hayir. Shake shack mi guzel? Burger lab mi guzel? Virginia angusun house burgeri istanbulda yediğim en guzel hamburger. Peyniri patatesi kötü, füme eti meh, bifteğini falan bilemem. Ama hamburger köftesi başarılı. Orta pişmişi harbici orta pişmiş oluyo bi de, uataları da iyi. Burger labde kömür getirmişlerdi bana orta pişmiş diye daha iyisi var diyosan tavsiyeni bekliyorum, deneyip yorum yapayım Ahah öyle bence de ya. Ayda bi fix gidiyoruz biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 geçen hafta virginia angus da orta pişmiş demiştim resmen çiğ getirmişti eleman, acele etmiş. patatesi de iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar