madcow Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Gelenler listesi yapılmayınca kadronun bombastikligini tartamadıgım icin bisey yazmıyorum. Liste lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 havalandırmasız bir parti yapılırsa olmaz ya. en son gittiğimizde bütün gece adeksin kapısında muhabbet etmek zorunda kalmıştık oyun oynamak yerine. bir kaç hanzo at ahırında yaşamaya alışmış tip oynamıştı ama ismi lazım değil kaede, axedice falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 baltazarin dogal yasam alanina kiyasla uzay ussu filan gibi kaliyor adeks :D ben erken gelirim, lan parti ocnesi yemek yerdik hep eskiden onu yapsak, 1-2 saat durur kacarim hem gormus olurum milleti :) en son kurban bayraminda biber gazli ortamda gorduydum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 adamlar master race, koşul aramaksızın gamerlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 abi bi kişi kendini feda etsin.. sahip çıksın, liste yazsın. inanın hiç vaktim yok kaçak göçek bakıyorum. yoksa adekse gidip yer bile ayırtırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 adeksteki pclerin durumu ne lan hala geforce 4000'lerde falansa iskence olmasin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ben geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 elesso said: abi bi kişi kendini feda etsin.. sahip çıksın, liste yazsın. inanın hiç vaktim yok kaçak göçek bakıyorum. yoksa adekse gidip yer bile ayırtırım... ediyorum. yönetim toplantısını pis ektim, hatamı böyle telafi edebilirim. +1 ile başlıyorum 4 temmuz cumartesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 baska bir is veya bulusma cikmazsa sabaha kadar olmasada banada +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 şöyle katılsam ben de http://www.youtube.com/watch?v=WJSrA-efHCU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bende gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 kadıköydeyse bi uğrayıp kaçabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Kadıköy olur aynen. custodem'i de ararım bugün, yer için şimdiden bi haber ederiz adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bende geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ben gelir kapıdan bakar giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 gelirim goy goy yaparım sabahlarmıyım bilemedim bakarık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 hadi go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Trip te yapın oranın klimalar iyiydi enson. Bir de archeage yükletin bir iki makinaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Kadroya bakıyorum. Aksam ugrarım. Gece zor diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bu cumartesi ben yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 beyler kapıdan bakarımlar, trip'te yapınları açın. mesajları tekrar tekrar okutup geliyor mu acaba lan bu dedirtmeyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ben gelmem ya, ne gelecem. koca koca adamlar. apış arası kokar orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 yine yalan oldu gibi awdhawbsdda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Yok canım ne yalanı Mayıs ve Haziran'da yaptık yaa aaaa hiç yalan olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar