Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wolfteam AllStar'ın Ünlüleri


razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

tube threadede yazdim heh

Laurelin said:

heh sabah redditte bir hiyarla tartisiyordum blizzortun israrla TR ye tipki les EA gibi euro dayamasi uzerine, aptal "turkiye pazari blizzard icin linux gibi, yatirima degmez" dedi, yatirim yapanlari ve bok gibi goturenleri sayincada "BLUZZORT EN IYIYI BILIR, YATIRIM YAPMIOLARSA VE YEREL PARAYA GECMIYORLARSA KESIN HAKLIDIRLAR, GIT PARA TRANFERLERI NASIL ISLIYOR OGREN: diye atarlanmis bide cahil, uluslararasi finans dersinden yuksekte egitim hayatimin tek AAsini almis olmasam gam yemicem :P cikarip koycan transcripti gorgusuz okuzler gibi o olcak, OSS de 45 MATEMATIK COZDUM BEN! seviyesine indiricen tartismayi :D

soyle aptal saptal oyunlar yukleyip goturuyor parayi turk oyun pazarindan sirf buyuk publisherlarin korlugu, cehaleti ve aral denen sulukle calismalari yuzunden. gaben dombilisi bile uyandi bunlar uyuyor hala.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun TR'deki sahibi olarak, oldukça eğlendiğimiz bir fikir oldu. Fikri son dönemin en başarılı dijital ve reklam ajanslarından Voden'le birlikte yaptık. Ajdar ve Banu Alkan da listemizdeydi ama Ajdar'ın eurovision istekleri ve destek beklemesi ile Banu Alkan'ın çekimden bir akşam önce İzmir'e gidiyorum ben resti ile Oya Aydoğan'a döndük. Cicişlerle ilgili sene içerisinde farklı çalışmalar da olacak. Ünlülerin tamamının geyik, troll olmasını özen gösterdik. Şimdi burada Steven Spielberg çıkıp Wolfteam oynasa bile oturup laf edecek adam çok, o yüzden daha en başta isimlerin bu şekilde olması gerekiyordu. 4v4 kendi aralarında yaptıkları maçı ve sonucunu da 15 gün sonra yayınlayacağız :).

Pati'ye açacaktım ama viral etkisiyle açılabilir diye salmıştım, iyi de oldu. Twitter'da 6 saat TT'de kaldı, merlinin kazanından sidikli yumurta, donanımhaber vs her yerde haberini de gördüm. Haters gonna hate yapacak bişey yok ama işin özeti 6 senede 23 milyon kayıtlı kullanıcı var, TR nüfusunun 4te1'i bu oyuna bir şekilde bulaşmış, biliyor, tanıyor, haberi var, "bu topraklarda Wolfteam oynanır" kafasından yola çıktığımız ve bence baya bir yere de ulaştığımız bir içerik oldu. 6 senedir hemen hemen sadece google banner, facebook promote post ile giden bir oyunun bu gibi şeyler yapması gerekiyordu, belki de her sene yapmak lazımdı, bu seneye kısmet oldu :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...