reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 di said: Bigdata teknolojisi kullaniyoruz cunku normal server yeterli olmuyor ne demek ya? En cok bunu merak ettim su yazilanlar icinde. Terminolojiden cikip da teknolojiye ne ara gelmis bi anlatsaniza bi aydinlatsaniza beni. bu da dogru ya, veriyi saklamak icin json teknolojisi kullaniyoruz demek gibi bisi olmus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 image processing icin neler kullaniyosunuz Editor bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ahahaha nası kıskanmış yazılımcıyız diye geçinenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 rontgenciyiz abi biz, yazilimciliktan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sana demedim zaten aşkolsun (di ye dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 aquila said: rontgenciyiz abi biz, yazilimciliktan degil. https://lh5.googleusercontent.com/-UkzNb4p5l8Q/Uc7xT9Fz_nI/AAAAAAAADRo/zxfd17aV_NM/s500/NSA%2520control%2520center.gif yazılım işin bahanesi aquila için asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 di adam olsu forumu duzeltirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Gecenki skype konusmasini koysam suraya forumu terkedersin lan. Yazilimci gecinenmis... =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 oooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 onu bunu bırak şimdi böyle çok uzaktaki plaka görüntüsüne BURAYA YAKLAŞ diyip 250x zoom girip GÖRÜNTÜYÜ NETLEŞTİR diyince netleştirecek mi bana onu söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 BI DAKKA BI DAKKA CABUKVPN'IN LOGLARI SAKLADIGINI BILIYORDUK FAKAT DIVPN'IN LOG SAKLADIGINI BILMIYORDUK BU DA ORTAYA CIKTI.. ALLAHIM NE BUYUKSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 spark bazli stock ai var, onu mu kullandiniz yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ulan ben yapayım diyodum Spark'la bi stock ai :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Adam big data'yı yemiş yutmuş vay be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ne kadar big acaba datasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 kasıktan dize kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 en çok cabukemniyete güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 iyi bir sonraki aşamada telefonla sonar atıp insanların bulunduğu ortamları 3d'ye dökersiniz. ibb rises! http://www.youtube.com/watch?v=vLqKSv1F42A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Senelerdir top tüfekle ilgilenirim. Piyasasını, firmaları, haberlerini takip ederim. Daha insanın üzerinde silah olduğunu algılayan kamera takip sistemi görmedim, duymadım. Anlat bakalım nasılmış şu, amerikalılara satamda adamlar ayda bir toplu katliamları önlesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Harold? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Kumar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Bazı arkadaşlar bilmedikleri şeylerle laf atmak istemişler :) kolay anlayabilmeniz için big data dedim Hadoop clusters kullanıyoruz çok merak edenler varsa... Yani data saklama sıkıntımızda işleme sıkıntımızda yok gerekirse 5000server kullanırız. tabi şuan kullandığımız 10 kamera ile pilot test yapıyoruz sadece 5 makina yeterli oluyor AI için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 hadoop ne hic anlamadik abi, evet hakliymissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 youtube a yükleyecek misiniz vidyoları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar