aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Et yanına mantar diye değiştirsem mi acaba başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 MasterHapLo said: Kanlıca diye köy göçüren verirler alırsın başına belayı. fyi, bu kanlıca bu da en meşhur köygöçüren pek karıştırılacak mantarlar değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 mantarsız bir hayat düşünemiyorum bile, hayatta bıkmadığım iki şey çikolata ve mantar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 http://aht.seriouseats.com/images/2013/07/20130704-shake-shack-london-shroom-innards.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Kanlica dediginiz mantari ben cam mantari diye biliyorum. Bulmadi ve yemesi muhtesem ama kurtlu olanlar can sikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 kurtlu olanlar daha guzeldir, niye sikiyor caninini anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 su boyutta mantarla burger gormustum. Ama icinde et ister insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 mantar ben de cok seviyorum da, 2 kere zehirlendim. kendim zaten anlamam x mantari y mantari. korkuyorum simdi bilmedigim yerde yemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 kultur ye abi zehirlenme sansin daha dusuk olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Mantarı uzman olmadan tedarik etmek sıkıntı olur, ayrıca mantar çok düşük besin değeri olan bir yiyecek. Ormanda aç kalırsanız mantar yemeniz tavsiye edilmiyor, çünkü zehirli mantar yeme riskiniz alacağınız kaloriyi kurtarmıyor. Zehirli derken felç edip öldürenden, ishal yapana kadar binbir türlüsü var. Birçok zehirli mantar türünün panzehiri yok ve yiyince kuluçkaya yatıyor, aylar sonra etkisini gösterebiliyor. Öyle iki fotoğrafla anlaşılacak kadar basit de değil, tamam belirgin özellikleri var ama aynı tür iki mantar birbirine benzemeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ormanda kalsak ne yiyecegiz ki baska diye dusunuyordum ki ulkemde orman kalmagidi aklima geldi..az biraz karadenizde var..gerisi yalan..hele ole dogal mantar toplayip hayatta kalabilecegin orman..siir gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 2 kere zehirlendim mantardan. 2sinde de disarda yedim. oturuo evde yemek yapmiyorum ki. ne bileyim ben adamlar ne mantari kullaniyor. simdi cekine cekine soyluyorum mantarli yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 dana22 said: ormanda kalsak ne yiyecegiz ki baska diye dusunuyordum ki ulkemde orman kalmagidi aklima geldi..az biraz karadenizde var..gerisi yalan..hele ole dogal mantar toplayip hayatta kalabilecegin orman..siir gibi.. bilecikte çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Yosgat ormanlikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Kanlıca mantarını çok lezzetli ama kurtlanması çok kolay bir mantar. Ayrıca güvenilir ve işinde iyi bir satıcı bulman gerekiyor zehirli türü ile karıştırmadan sana gönderebilecek. Kültürde üretebiliyorlar mı bilmiyorum ama mesela istanbulda inebolu pazarından falan temin edebilirsin. Batı karadeniz de geniş bir alanda çıkıyor ( mevsiminde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Theridone said: aquila said: jelatin. ya saçmalama jelatin plastik olur bir kere guzelcene arastir istersen bir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 fenn said: Yosgat ormanlikmis ama iste yoz..sonucta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar