axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Mantarı etin yanında yeme alışkanlığım var evet. Vejeteryanlara satış yaparsınız, bi de kızlar falan gelir. Ama karı için bile öyle düz mantar çekilmez ya sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 mantar zehirlenmesi çok tehlikeli çok rıskli işe giriyorsunuz kültür mantarı dışında yediğiniz her mantar ülkede sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ben mantarı çok severim de nerden alınır? nereye güvenilir? pazarda felan bile anca kültür mantarı var (gerçi bu iyi birşey). googleda çıkan yerlere güvenesim gelmedi misal bu gömüyormuş mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 mevsimine göre semt pazarlarinda bulunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 kanlıca da baya güzel özellikle ızgarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 mantar hayvanla iyi gidiyo ya hiç değilse peynir tereyağı filan lazım. yok yine de mantar satıcam para kazanıcam diyosan restoranı boşver dondurulmuş/kurutulmuş mantar satan dükkan aç. sırf mantarla tutacak, güzel yer açıcam diyosan, olmayacak şey değil ama o know-how'ın bir kısmı olsa zaten paticikte konu açmazdın sanıyorum. ama normal güzel restoran olsa, bi de içinde hep mevsimlik yabani mantarlar filan bulunsa, menüsü değişse bak orayı severdim, giderdim, para verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 böyle sapını kesip içine kaşar falan eritiyoduk güzel oluyodu etle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Sadece mantar tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bizim millet ete para vermeden yiyecegi yemegi sokaga atmis gibi dusunuyor.. yani sittin sene disarida makarna, salata, veggie burger fln yediremezsin. "hamburger saglikli, cunku icinde et var" zihniyetine satmaya calisacaksin unutma. musluman uyuma! dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Et ve mantar olursa menüde, al sana tarif,( et olmazsada eti kendin ye mantarı servis et ) -Eti kendi yagında pişir, -Eti al, kalan yagın üzerine tereyag bas, -İstiridye mantarı ya da ızgaralık mantarı ekle, -İsteğe bağlı olarak kırmızı şarapta ekleyebilirsin, -Göz kararı ayarı ver, -Sos olarak etin üztüne koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 abi adam orjinal birsey bulmak istiyo hala etin ustune mantar diyolar ya ahahah, olm adam aksam yemegine yemek fikri istemiyo, is yapacak, yatirim yapacak tarif fln sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Et yemezsem karnim doymamis hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bizdeki dürüm gibi değil de gavurlardaki taco gibi bir şey olabilir. sosu biberi falan yerinde. tutabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Abi olursa da aklında bulunsun işte, fikir fln türetir adam dsassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 mantar güzel de hep bişeyle güzel. direk mantar gerekless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 aynı et lezzetinde olan mantar türleri var. (Bakınız Kanlıca mantarı) ama doğaya çıkıp toplamak gerek. marketlerden ya da manav tezgahlarından aldıklarınızın saman gibi tadı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 BabacumMostors said: şöyle ki et yerine mantar kullanıp sonra etli ürünle aynı fiyata yada daha pahaşlıya satacaksanız hiç girmeyin o işe daha iyi yada hipsterların bol olduğu ucuz bir muhitte girin yada menünüzde etli ürünler de olsun karakoyu dusunuyoruz zaten. cok pahali olmayacak yani durum neyse biz de oyle bir fiyatlandirma dusunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 1- olağanüstü bir şey icat ediceksiniz. süper bi sandviç ya da dürüm artık neyse. tamamen onun üzerinden çalışıcaksınız. acı, hardal, peynir, soğan vs condimentlarla sadece varyasyon olacak. tek ürün yani. sonra ver et hype'ı, olur. gelirini giderini de kolay ayarlarsın, israf az filan. en iyi opsiyon bu ama süper icat lazım. örnek: chacarero, kral kokoreç, seyyar kelleci/pilavcı vs. 2- vegan/vejeteryan olma üzerine çalışıcaksınız. asli proteinleriniz tofu, seitan, tempeh falan olacak. mantar da ekleyin yine eklemeyin demiyorum. fiyatı piyasa belirler de muhtemelen yüksekçe olur. neden? çünkü guilt-free falan fıstık. ama olay mantar değil burada. 3- bu da 2.nin bir versiyonu. bunda yenecek şeyi spesifikleştiriyosun, veganlığı/vejeteryanlığı ikinci plana alıyorsun. atıyorum makarnacısın, atıyorum salatacısın, dim sum/dumpling cisin falan. artı olarak da et satmıyon. bu da olur. fiyatın yüksek olmasına da gerek yok. diğer ihtimaller batmaya yönelik gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 mario musunuz olm, sirf mantar yenir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 kafası iyi kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 torun said: son 3 aydir et yemeyi biraktim ki bunun vejetaryanlik olarak da siniflandirmiyorum. cunku hala arada jelibon yiyorum ama konumuz bu degil. bir kac yemek blogunda okuduklarim ve insanlarin tercihleri sonucunda buraya da bir danisayim dedim malum bizim damak zevklerimiz cok farkli. sirf mantarli yemekler yapan ufak bir bufe planimiz var. et yerine mantar kullanacagiz (mantar durum, mantar burger vb.) ama sanirim bizim mutfagimizda mantarin cok fazla yeri yok. siz ne dusunuyorsunuz? edit : ulkemizde de onlarca degisik ve tadda mantar var. hem de kucumsenmeyecek olcude. abi seni kandırmışlar, ayıcıklı jelibonlar ayı etinden yapılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 jelatin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ben et yerine et yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 aquila said: jelatin. ya saçmalama jelatin plastik olur bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 yanında et olmadıktan sonra mantar yenmez bence asdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar