Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Geçen sene bu zamanlarda Wanted'tan aldığım pc yi satıyorum arkadaşlar, boşuna duruyor artık kenarda oyun oynamaya vaktim yok derslerden falan hem de nakit ihtiyacım var biraz. 09.2013 de alınan parçalar ----------------------- amd fx8350 x8 4/4.2ghz - 1tb seagate sata3 64mb - gskill ripjawsX 8gb - tek modül hz ini hatırlamıyorum gigabyte 970a-d3 a3+ MB - coolermaster rc-p100k-kwa kasa - ----------------------- 05.2014te alınan 120gb kingston ssd - 05.2014te alınan powercolor r9-280x - cpu soğutucu: COOLER MASTER HYPER LGA ----------------- ben kasayı bu şekilde aldım wantedtan üzerine tanesi sanırım 60 tlydi 2 adet 12 mm coolermaster fan taktım, yanında wireless adaptör var gayet güzel çalışan. ek olarak kendi ekipmanlarımdan ayrıca satışta olanlar; samsung syncmaster s22b350 21.5 inç ekran 2ms microsoft 2000 wireless klavye ve mouse. razer deathadder 2013 mouse logitech g400s mouse razer goliathus med control mouse pad. xbox 360 wireless gamepad logitech g430 headset var. bunları pc ile birlikte alırsanız güzel fiyata bırakırım. onun dışında kafamda fiyat yok işte hepsinin kondisyonu çok iyi, g400s zaten kullanılmadı gibi bişi. bunların 0 fiyatlarına bakın ona göre gelin bişiler yazın anlaşırız yani. kargo falan uğraşmak istemiyorum maltepe merkezde oturuyorum gelin alın gidin. hepsini birlikte alacak olan olursa ben de getiririm istanbul içinde çok uzakta oturmaması koşuluyla sdsfds ayrca parçaların linkleri; http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x8-8350-soket-am3-4ghz-16mb-onbellek-125w-32nm-islemci.html http://www.vatanbilgisayar.com/970a-d3-am3--amd-970_sb950-ddr3-2000mhz-oc-sata-30-usb-30-anakart.html http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rc-p100k-700w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-120gb-v300-serisi-sata-30-cache-ssd-okuma-450mb-yazma-450mb.html http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-r9-280x-turboduo-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-hyper-lga-7751155115613662011am2am3am3-islemci-sogutucu.html 2 tane bundan http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-jet-flo-120mm-mavi-led-fan.html bir de acer marka harika ötesi bir ekran var onu da kasayı alan alsın gitsin ikinci ekran yapsın ya da counter oynarken sinirlenince alıp kırsın bu videolardaki gibi. o açıdan çok kullanışlı kasa ile ilgili, kasa accık ısınıyo wanted öküzü yanlış kasayı aldığı için, tepede fan bölmesi yok işlemci fanı kasanın tavanına vuruyo boş boş. işlemci ekran kartı falan gta 5 te bile inanılmaz iyi derecelerde kalıyor ama kasanın dışı çok az ısınıyor ama öyle rahatsızlık verecek bir durum değil. ayrıca benim aldığım fanlar çok hızlı devirde çalışıyor ben o biostan fan hızı düşürme falan anlamadığım için pek beceremedim ama oyun makinesi zaten kulaklık kafada olunca hiç duymuyorsun bile. onun dışında en ufak bir problem yok. son olarak kasa fiyatı olarak kafamda pek bişi yok dediğim gibi alacak olanla her türlü anlaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 karşim evlilik konusunda forumun ufkunu açan hareketlerinden dolayı tişikkiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ahaahahaha aynen he örnek alın oğlum halimi. nerden nereye anasını satiim sdsfds şaka maka ben oldum olası böyleydim ya işte evim olsun çiçeklerim olsun işe gidip geleyim akşam mal mal eş dost akraba gezelim falan. hepsi tamam da bi iş kısmı sıkıntı çıkardı işte sdsfds neyse ya hadi alın bu bilgisayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 applev0dka said: karşim evlilik konusunda forumun ufkunu açan hareketlerinden dolayı tişikkiler :D esas evlenmeden önce ne makina topluosan toplamak lazım. bkz: bendeniz lksajdslkaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 işte liebe de onu yaptı, evlenince satıyor o makineyi sonra sdasf önümüzdeki sene de senin yeni makinanın parçalarının başında bekleriz akbabalar gibi dasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Dworgian said: applev0dka said: karşim evlilik konusunda forumun ufkunu açan hareketlerinden dolayı tişikkiler :D esas evlenmeden önce ne makina topluosan toplamak lazım. bkz: bendeniz lksajdslkaj Abi zaten temmuzda aldım makineyi kasımda evlendim bu kadar direnebildim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Hahahahaha abi o daha feciymiş :D Ben çocuk olduğunda pes edecekmişim gibi sanki. Zira benim pc odasının çocuk odası olacağı şimdiden belli. NEDİR ÇEKTİĞİMİZ ÇİLE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 fiyat ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bilmem =P çabuk gitsin güzel bir fiyat koyayım, sadece kasayı 1350ye veriyorum arkadaşlar. kasayla birlikte parça alanlara öteki parçaları güzel fiyatlara vereceğim. kasa+monitör de 1550. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 kasanın üstünü delsene matkapla ne uğraşıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 alan kişi uğraşsın ya o kadar problem değil zaten. illa cillop gibi olsun diyen olursa hakikaten kasanın üstüne bi fan boyu kadara delik açıp tül- kadın çorabı gibi bişi çekip gayet güzel hava kanalı ayarlayabilir =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 satma olm çocugun oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 kasa + monitöre 1080 tl veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 yanında kulaklıkları falan da vereyim olm öyle zarar edersin kabul edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Razer goliathus gitti beyler, hadi kapanın elinde kalıyor koşun gari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 deathadder ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 130TL düşünüyorum mauz için. http://forum.paticik.com/read.php?40,7510046,page=75#msg-7625811 alalı tam 1 sene olmuş, zaten bahsettiğim gibi düğün dernek olaylarından koptuğum için gayet makul sürelerde kullanıldı. şimdi skatezlerine baktım sanki yepisyeni maşallah goliathus ile birlikte kullandığımdan dolayı yıpranma yok gibi nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 vay be abi geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sorma ceyhunum bizzat şahitsin fall of a cs master :( pc ve monitör satıldı gibi arkadaşlar şu anda lorante isimli arkadaşımıza rezerve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artapon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sa. Hocam. Bilgisayarınızı almak istiyorum fakat ben sakarya da ikamet ediyorum. nasıl yapabiliriz. get açma durumunuz var mı? Fiyat en son ne yapabilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 As, dostum şu anlık PC rezerve durumda dediğim gibi bir arkadaş ile anlaştık vazgeçme cayma gibi bir durum olursa ancak belirtirim, şu anlık sadece Aksesuarlar satılık mouse gamepad gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Hmmm, lorante almazsa öm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Rip in pepperonis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Liebe said: sorma ceyhunum bizzat şahitsin fall of a cs master şişqo :( pc ve monitör satıldı gibi arkadaşlar şu anda lorante isimli arkadaşımıza rezerve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Dinime küfreden müslüman olsa... Arkadaşlar kafamdaki rakamlar şöyle Deathadder 125 TL kondisyon çok iyi G400s 70 TL kondisyon süper Microsoft 2000 Wireless Set 35 TL klavye iyi gibi mouse süper Xbox 360 Wireless gamepad çok iyi 55 TL Logitech g430 kulaklık 165 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar