Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Jeeztro said: Esh. Onun icin monitor degil de mdf ile falan kapatip goruntu veriyorlar. Adini unuttum. Her taraf uzay oluyor. Onu yap bence. Mobildeyim link yok ama sen zaten biliosundur. Projeksiyon gibi birseyle goruntuyu 180 derece veriyor. Bu diger oyun icin acayip seyler vardi hatta. o kadar immersive olsun diyosan occulus girersin abi zaten
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 24'trn 27" e gecmeyi dusunuyodum, cidden zor mu fps oynamak?
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Bu başlığı takip ediyorum ben de... Fakire önerin bi tane de. Şimdilik dizüsütne bağlıyacağım belki biraz xbox360 oynarım. İleri de bi kasa toplarım diyorumda işte 16 aydır erteliyorum hep para kaçan biyerler oluyor. şu nasıl? http://www.teknosa.com/urunler/125020730/hp-24es-238-in-display-t3m78aa-monitor yakından da çok iyi görünüyor fiyat da uygun sanki. Vatanda baktığım philipslere göre mesela şununla kıyaslayınca o fiyat farkına değer mi? http://www.vatanbilgisayar.com/philips-246e7qdab-23-6-ips-dvi-vga-mhl-hdmi.html Yakından bakınca da sanki HP daha iyi görünüyo ama ne bileyim? 236 tl fark var %34 yapar o kadar farka değer mi? @Esh?
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Xbox filan bağlayacaksan şunu al işte hem fazla pahalı değil, hem 2 ms, hem analog, dvı, hdmi, girişleri de var, ayrıcene hoparlörü de var gerekirse üstünde. http://www.bilisimport.com/urun/viewsonic-23-6-vx2452mh-2ms-m-m-hdmi-dvi-i-rgb-led-monitor-parlak-siyah?ref=akakce&v=1.10.1 bilişim porttan 1-2 alışverişim oldu gayet hızlı geldi herşey.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 standart bişi alıp geçeceksin konsol için abi.
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Yukardaki hp standart bişii mi esh üstat?
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 tek hdmi var onda ya. analog zaten çöp. 2 hdmi girişli bişi bak. ya da 1 hdmi 1 display port ya da 2hdmi 1 dvi falan. yani hem konsol hem bilgisayar bağlanabilsin aynı anda.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 biri arkada sormuş yine fps oynamak cidden zor mu diye. evet abi zor harbi zor cidden zor. umarım açıklayıcı olmuştur :p
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Sağol Esh tam da böyle bişeyler duymaya ihtiyacım vardı. Port sayısına dikkat edeyim.
Podolski Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 2K 24" Gsync vs 2K 27" Freesync çarpışmasını kim alıyor? Kararsız kaldım fikirlerinizi duymak isterim. 2k 27" Gsync bunlardan 200-220 Euro daha pahalı.
Podolski Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 2K 24" Gsync vs 2K 27" Freesync cevabını bulamıyorum bunun ya. 2k 24" de olmaz ekran çok küçülür diyorlar. Diğer taraftan da Gsyncı olmayan monitöre de yine bir 2 bin vereceğiz sonuçta ileride elden çıkarması nasıl olur bilemiyorum.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 gsync ve freesync nedir once onu ogren de oyle kararsiz kal bari.
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Freesync iyidir, aradaki farkla daha iyi ekran kartı alırsın
Podolski Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 toggie said: gsync ve freesync nedir once onu ogren de oyle kararsiz kal bari. Anlamadım, problem nedir? AMD tarafından ekran kartı alacağımı sanmıyorum. Piyasanın büyük çoğunluğunu kontrol eden tarafta NVIDIA. Hem kullanacağım hemde ileride elden çıkarırken problem yaşamayacağım bir ürün olur Gsynclı model. Ancak maddi durumum 24" olanlarına yetiyor 2k 27" Gsync modeller +2500 lira. GPU'dan fazla para vermeyi de planlamıyorum monitör gibi külüstür bir teknolojiye. 24" 2K sanırım masaüstünde büyüteç kullanılarak sıkıntı yaratmasada bazı oyunlarda kutucukları feci ufaltıyormuş. AA açmayı gerektirmeyecek keskin bir görüntüde oluşturuyor. Öte taraftan 27" 2K daha doğal olan tabi.
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Nvidia'nın piyasanın çoğunu kontrol etmesi AMD'nin hardware scheduler'ının DX12 ve Vulkan'da AMD kartlarının Nvidia'ya göre daha iyi performans vermesine engel değil. Benzer şekilde Nvidia'nın software scheduler'ı da DX11'de AMD'yi ezip geçiyor. Gene benzer şekilde Intel'in piyasanın çoğunu kontrol etmesi AMD'nin octacore CPU'larının glorious multithreaded performans vermesine engel değil. Şu ara DX12 ve Vulkan için Intel işlemcilerle Nvidia kartlar daha iyi anlaşıyor, Ryzen'lerle de AMD kartlar daha iyi anlaşıyor mimarilerinden dolayı. İlerleyen dönemlerde Nvidia napar bekleyip görecez de G-sync'in price premium'u piyasa penetrasyonuna engel, Nvidia'nın pazar payı yüksek olsa da Freesync muhtemelen galip gelecek önümüzdeki dönemlerde(Nvidia Freesync'e destek verince). edit. Xbox Scorpio mesela Freesync'le çalışacak gibi duruyor, Playstation Neo'nun da desteklemesi mümkün.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 nvidia yavşağın çocuğu olmasa, izin verse freesync'in nvidia kartlarla çalışmasına... monitöre 100 dolarlık ekstra donanım sokuşturacak diye illa.... bu arada harbi şaşırıyorum bugüne kadar bir şekilde kırılıp freesync'in nvidia kartlarla çalıştırılamadığına. hiçbir fikrim yok yani de, heralde teknik olarak falan mümkün değil ki yapamıyorlar.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 fastsync acin gecin abi ne kastiniz sync de sync diye
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 gören de yıllardır oyun oynarken sürekli ekran kırılıyordu da gysnc yetişti bizi bu dertten kurtardı sanır lul. boş beleş işler takmaya değmiyor.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 evet kırılıyordu, vsync kurtarıyordu ama çok büyük handicaplerle. gsync geldi sorunu çözdü işte.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 yok öyle bişey abi ya abartıyorsunuz. ben monitör değil tv kullanıyorum bende bile olmuyor. çok yüksek fps'li oyun oynayınca artıyodur ama ben oynamıyorum np :p bazı şeylere çok takıntılı olunca yapcak bişey yok.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 "sorun bende yok, sorunu olanlar takıntılı" nasıl bir mantık silselesi.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 "Gozumuz 24fps nin nin uzerini gormuyo" dan geliyo iste o. Buna teknolojide birinci tekil sahis akimi diyoruz
innworker Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 benim su an kullandigim bilgisayarlardan en yenisi 6 senelik ve hic sorun gormedim donanim olarak derim biri sorsa. o kirilma olaylari bendede oldu ama ustteki arkadasin dedigi gibi takintin vardir. hatirliyorum warband oynarken tam orada kirilma oluyordu. ekranima birak, tikime bile takmamistim oyunu oynarken xD
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Ha gsync bence de buyuk bi balon da, tearing i daha az input lagle cozebiliyo.
Öne çıkan mesajlar