SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Simdi kabloneti arasam direk gelecekler ondan once bir soru sorayim dedim. Modem Klasik Net Master uydunet 308a Wireless acikken bile bir zaman sonra wireless oldugu halde donuyor. Wireless hala var ama nete ulasamiyorsun. Ethernet ile bagli olan makinelerde sorun yok. Sikligida genelde cok kisa bir sure degil ama her gun reset atmak gerekiyor. Unutursan cep telefonunda whatsapp falan yalan direk. Ayarlardan falan duzeltilebilir mi? Yardimlariniz icin simdiden sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Kablonet değil ama düz adsl de aynı sorunu yaşadık, modem patlak çıktı, değiştirdik modemi sorun çözüldüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 benim uydunet'te de aynısı oluyo. günde bir/iki günde bir falan modemi kapatıp açmak gerekiyo. oyun oynamadığımdan çok dert olmuyo ama yine de işte senin de dediğin gibi farkında olmazsan whatsapp falan yalan oluyo direkt. o sinir bozucu cidden uydunet=kablonet dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Donarken modeme ping atabilir misin? Şöyle bir saçmalık oluyor mu? Bendeki modemde kasıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 yakalarsam denerim. Ya bu sorun cok kiside var. Direk modemdenmis. Uydunette baska modem vermiyor. Yurtdisinda getirsek hangisi uygun nasil ayarlar yapilacak hep sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 uydunete uygun modem bulmak çok sıkıntı hem de pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Ben 5-6 kere uydunet adamlarını çağırdım. Geliyorlar sorun var diyip gidiyorlar. [email protected] 'e mail atın diyorlar. Atıyorum yine adam geliyor birşey yapamadan gidiyor. Çözüm bulma sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 uydunet modemlerinin wifi'leri rezalet, herkes şikayetçi.bir çaresi yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Çare Router Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Todesengel said: Donarken modeme ping atabilir misin? Şöyle bir saçmalık oluyor mu? Bendeki modemde kasıyor gibi. Hep aynı aralıklarla mi oluyor? Çünkü öyle ise Windows ağ taraması yaptığı için laga sebep oluyor. Wlan optimizer indir bir de öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Bazen 2-3 saat 2-3ms maksimum 20ms oluyor. İnternet kasmaya başlayınca da bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bana da oluyor bu. ama en fazla haftada iki falandır, res atmama gerek kalmadan düzeliyor 5-10dk sonra. ben direkt wifidan kopup 30sn içinde geri bağlanma olayını telefonda yaşıyorum sık sık, adslde yoktu böyle bi sıkıntım. seninki kadar batmıyor tabii mesaj ıvır zıvır geliyor wifi düşünce ama gıcık yine de. hatta bi kere bildiğin bokunu çıkardı, telefonu şarjdan çıkarıp yattım sabah bir kalktım %3 şarj ve YANIYOR resmen, üç saniyede bir wifidan kopup geri bağlanmış bütün gece. telefon bozuldu falan sandım hatta, modemin mallığıymış. kanalı değiştirdim bi daha olmadı 6-7 aydır. allahtan ekrana falan bi şey olmadı sıcaktan. pc kabloyla bağlı onda hiçbir sıkıntı yok. evdeki bütün telefonlarda ara ara oluyor bu kopma-gelme olayı. tırt diyordu herkes zaten wi-fi'ına bu modemlerin, öyle nitekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 aynı sorun bendede var. arada sırada laptopun wifi baglı olmasına ragmen interneti ve lanı kullanamaz hale geliyorum. şimdilik eski adsl modemi ap olarak kullanıyorum da cok can sıkıcı bişey. bi çözüm çıkarsa alırım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 şundan bahsetmişlerdi uydunet konusunda, almayı düşünüyorum. http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-pa4010kit-500mbps-tak-kullan-85-enerji-tasarruflu-300-metre-mesafeli-nano-powerline-adaptor-p-BD303175?productId=bd303175&categoryId=3016744&SKU=BD303175#Yorumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ya bu bende de olmaya basladi temizlik yaparken hunharca giristim galiba kablolara modemi ilk acinca sinyal almiyor sonra acip kapatinca ya da res atinca duzeliyor :/ modemi degistir/router al dan baska onerisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 yok mi el cevap ? ac kapa artemaya dondu cihaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Wireless kanalini degistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 2 çözüm onerim olacak, o da başıma gelen kopma sorunlarını oyle çözmüştüm. 1. Modemin wireless standart yayın modu Auto ise veya ( bgnmixed yazabilir ) sabit yap, misal sadece b veya g de yayın yapsın. Kablonetin eski bir modeminde wireless auto da dururken, her alet kopup dururdu. Sadece B veya G yayın yaparken dert olmuyordu. Ve Esh te demiş zaten sabit kanaldan , sabit mod ve sabit frekans yayın ayarla. 2. Wireless üzerinden evde devamlı kullandığın aletlere sabit ip ver. Devamlı o ip üzerinden bağlansınlar. DHCP üzerinden adress rezervation diye yazıyor. Bazen de Ip Mac Settings filan yazar onun altında olur. Onu da zamanında Wirelessli bir LG Smart TV vardı bende, TV yi açınca wirelessini açık unuttu isen, direk bütün wireless aletlerin periyodik olarak bağlantısını keserdi.İp çakışıması yapardı Laptop ikide bir aynı ip den bir tane daha var uyarısı verip bağlantıyı keserdi. O zaman öyle çözdük olayı. Tv bozuldu da yandaki TV tamircisine yedek parça olarak sattım, kurtulduk. Aklıma gelen bunlar. Tabi standart çözüm. Modem + router en sağlam. Motorola 6120E + Tp link 3420 Router kullanıyorum tık demiyorlar. Onu kullan. Kablo Uydunetin modemleri hiç bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 o kanal isini routerda yapmistim galiba gene boyle anlik kesilmeler fln oluyordu heralde bunda da ise yarar eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar