Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işyerini 1.5 metre su basmış.. :(

Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

evet dün sabah yağan yağmurla işyeri telef oldu 1.5 metre su vardı içerde...

gidenler

1 netbook
2 laptop
2 desktop
1 kahve makinesi
1 profesyonel slr fotoğraf makinesi
2 yazıcı
1 buzdolabı (yüzüyodu lan geldiğimizde)
1 lazermetre

atolyede ki makınalar... + el aletleri (matkaplar,şarjlılar,spiral testereler vs)

masaları kaldırıp yüzdürmüş su bildiğin herşey suyun içine düşmüş amk..

ne olacak şimdi? sigorta var ama bazı şeylerin faturaları yok nasıl talep edicez faturasız şeylerin ücretlerini?Demirbaş listesini mi ödüyor sigorta sadece?

hadi maddi şeyleri geçtik çekler,senetler,kebir defterlerine kadar ıslanmış,müşteri dosyalarını saymıyorum bile..
Sosyal ağlarda paylaş

Vulcan_Lionheart said:

evet dün sabah yağan yağmurla işyeri telef oldu 1.5 metre su vardı içerde...

gidenler

1 netbook
2 laptop
2 desktop
1 kahve makinesi
1 profesyonel slr fotoğraf makinesi
2 yazıcı
1 buzdolabı (yüzüyodu lan geldiğimizde)
1 lazermetre

atolyede ki makınalar... + el aletleri (matkaplar,şarjlılar,spiral testereler vs)

masaları kaldırıp yüzdürmüş su bildiğin herşey suyun içine düşmüş amk..

ne olacak şimdi? sigorta var ama bazı şeylerin faturaları yok nasıl talep edicez faturasız şeylerin ücretlerini?Demirbaş listesini mi ödüyor sigorta sadece?

hadi maddi şeyleri geçtik çekler,senetler,kebir defterlerine kadar ıslanmış,müşteri dosyalarını saymıyorum bile..

merhaba sigortacı geldi,

sadece telef olan alet edevatın faturasını gelen ekspere göstermen yeterli

sevgiler ve geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

öder bence.

evlerde falan neyin fatursı varki... eksper gelip tespit eder hasarı.

ev ve işyerinin klozları farklı, hırsızlıkta mesela en basitinden, faturası olmasa bile "benim rolexim vardı" dediğinde faturası yoksa liste fiyatı en düşük olan rolexin parasını ödüyoruz

hatta şu fatura gösterme olayını az önce telefonla da teyid ettim, faturası yoksa ödeme yok :/
Sosyal ağlarda paylaş

2011 de işyerini su bastı aynı sekilde selde misal 100 bin tl lik hasar varsa adamlar 50-60 falan ödediler sanırım oda kac ay sonra.Sözleşmelerde yazıyorlar bir sürü sey şu muaftır bu muaftır diye, elektronik malzeme için fatura istiyorlardı.Sözleşmeni bir bastan kontrol et ama ne kadar muafiyet uygulayacaklar ona da bakmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...