Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 evet dün sabah yağan yağmurla işyeri telef oldu 1.5 metre su vardı içerde... gidenler 1 netbook 2 laptop 2 desktop 1 kahve makinesi 1 profesyonel slr fotoğraf makinesi 2 yazıcı 1 buzdolabı (yüzüyodu lan geldiğimizde) 1 lazermetre atolyede ki makınalar... + el aletleri (matkaplar,şarjlılar,spiral testereler vs) masaları kaldırıp yüzdürmüş su bildiğin herşey suyun içine düşmüş amk.. ne olacak şimdi? sigorta var ama bazı şeylerin faturaları yok nasıl talep edicez faturasız şeylerin ücretlerini?Demirbaş listesini mi ödüyor sigorta sadece? hadi maddi şeyleri geçtik çekler,senetler,kebir defterlerine kadar ıslanmış,müşteri dosyalarını saymıyorum bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Amk ülkesi. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Geçmiş olsun. Faturasız şeyleri ne yazık ki ödemiyor diye biliyorum sigorta. Altyapısına soktuğumun memleketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 sigorta yaptırırken gelip listelemediler mi? değilse sabit bir geri ödemesi olur herhalde, max 25k gibi, babacum u göreve çağıralım. Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 geçmiş olsun, aynen sigorta yaptırırken ekspertiz gelip liste yapıp fiyat biçmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 geçmiş olsun, yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 sakarya kocaeli civarı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Sigorta şirketi ne? Sel sigorta kapsamına giriyor mu o önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 öder bence. evlerde falan neyin fatursı varki... eksper gelip tespit eder hasarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Vulcan_Lionheart said: evet dün sabah yağan yağmurla işyeri telef oldu 1.5 metre su vardı içerde... gidenler 1 netbook 2 laptop 2 desktop 1 kahve makinesi 1 profesyonel slr fotoğraf makinesi 2 yazıcı 1 buzdolabı (yüzüyodu lan geldiğimizde) 1 lazermetre atolyede ki makınalar... + el aletleri (matkaplar,şarjlılar,spiral testereler vs) masaları kaldırıp yüzdürmüş su bildiğin herşey suyun içine düşmüş amk.. ne olacak şimdi? sigorta var ama bazı şeylerin faturaları yok nasıl talep edicez faturasız şeylerin ücretlerini?Demirbaş listesini mi ödüyor sigorta sadece? hadi maddi şeyleri geçtik çekler,senetler,kebir defterlerine kadar ıslanmış,müşteri dosyalarını saymıyorum bile.. merhaba sigortacı geldi, sadece telef olan alet edevatın faturasını gelen ekspere göstermen yeterli sevgiler ve geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 şirket olduğu için farklı olabilir. mizana/bilançoya kayıtlı demirbaş listesi için ödeme yapabilir ya da kapsam tutarı ne kadarsa o kadarı öder diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 elesso said: öder bence. evlerde falan neyin fatursı varki... eksper gelip tespit eder hasarı. ev ve işyerinin klozları farklı, hırsızlıkta mesela en basitinden, faturası olmasa bile "benim rolexim vardı" dediğinde faturası yoksa liste fiyatı en düşük olan rolexin parasını ödüyoruz hatta şu fatura gösterme olayını az önce telefonla da teyid ettim, faturası yoksa ödeme yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 daha doğrusu sigorta yapılırken emtea listesi yapılıyormuş, o listede varsa faturaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 biz sigortacıdan daha iyi biliyoruz ya yeni öğrenmiş daha nab :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 ben finansçıyım :( hasarcı veya teknikçi olsam bilirdim de ben ay sonunda mali hesaplara bakarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 bu arada poliçende özel şart falan varsa onlara da bak belki araya faturasız olup da iş yerinde bulunan emteaları da kapsıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 pirinç kabına koy aletleri, kuruyunca çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 aşırı komiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 saol çiçeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 2011 de işyerini su bastı aynı sekilde selde misal 100 bin tl lik hasar varsa adamlar 50-60 falan ödediler sanırım oda kac ay sonra.Sözleşmelerde yazıyorlar bir sürü sey şu muaftır bu muaftır diye, elektronik malzeme için fatura istiyorlardı.Sözleşmeni bir bastan kontrol et ama ne kadar muafiyet uygulayacaklar ona da bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 hasar listesini okurken ben üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 ben okumadan uzuldum gecmis olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Gecmis olsun ulkemizin alt yapisi muazzam dun haberlerde gordum istanbulda millet ise yuzerek gitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 :( geçmiş olsun cidden. uğraşması da ayrı dert şimdi sigorta ıvır zıvır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 geçmiş olsun belediye filan da tazminat açabiliyorsun uğraşırsan bir şeyler gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar