Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 2.3.0

Selamisahin

Öne çıkan mesajlar

anlatmis adam videoda : tek tek tum amuletlerindeki passive leri aliyorsun iste adamlar hepsinde craft edip koymus stashine zamninda. 10 dk ugrasip hepsini aliyorlar. lanet olasilar. blizzard tek tek ladderdan siler umarim
Ozan said:

Bir hellfire amulet bugından bahsediyor herkes, Blizzard fixlemiş gerçi, bug ile bütün passiveleri kullanabiliyormuşsun. Ama passiveler hangileri tam anlamadım. Tüm oyundaki passiveler diyen de var, karakterin passiveleri diyen de. Deli paragon level almış ama kullananlar.
Sosyal ağlarda paylaş

zamaninda sodaya reckfula permaban atmislardi acimamislardi bunlarada atsinlar ibnetorlar. biz anlimizin teriyle ugrasiyoruz pat lag spike girio buyuk packlerde patates cuvali gibi devrilio dag gibi charlarimiz :S ulan madem yetmio islemcileriniz bokunuz pusurunuz yenileyin lan her girdigim dense mob packte yatiom dense pack kesmeyincede yetismio
Sosyal ağlarda paylaş

area dmg sıfırladığımda bütün ekranı wall of death dolduruyorum banamasın demiyor :p

ama area dmg'im varken çok fazla mob varsa ben atmıyorum arada mimic 1 tane atıyor 10 dk kendimize gelemiyoruz sdafas

set'i değil de bu stat'ı resource regeneration tarzı bir şey ile değiştirseler sorun çözülür bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Due to technical issues, World Of Warcraft , Diablo 3 , Starcraft 2 , Hearthstone and Heroes Of The Storm players may experience latency or loss of connection. We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your patience while this is being resolved. Please follow @BlizzardCSEU_EN on Twitter for further updates.
Sosyal ağlarda paylaş

birebir aynısi oldu kardes üzüntünü derinden paylasıyorum. Boss fight da gitti benimde. direk twitterdan kustum blizzcs ye, okuyan biri var ne de olsa. kendimi tatmin edicek kadar, az karakterle edilebilecek tüm laflari ettim
emre3877 said:

dün başarılı bir solo 61 denememin sonuna doğru gitti oyun. gtfo yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...