ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 zorluk seviyesi hard diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 gunde en fazla 3 saat oynuyorum 600para oldum 1k nin uzeri issiz yada streamer oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 daha yüksek grift falan desen hadi neyse de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 anlatmis adam videoda : tek tek tum amuletlerindeki passive leri aliyorsun iste adamlar hepsinde craft edip koymus stashine zamninda. 10 dk ugrasip hepsini aliyorlar. lanet olasilar. blizzard tek tek ladderdan siler umarim Ozan said: Bir hellfire amulet bugından bahsediyor herkes, Blizzard fixlemiş gerçi, bug ile bütün passiveleri kullanabiliyormuşsun. Ama passiveler hangileri tam anlamadım. Tüm oyundaki passiveler diyen de var, karakterin passiveleri diyen de. Deli paragon level almış ama kullananlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Blizzard adminleri, bakıyoruz kullananları bulup halledeceğiz yazmış zaten. Millet ladderı silin baştan başlayalım diyor ama (zor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 zamaninda sodaya reckfula permaban atmislardi acimamislardi bunlarada atsinlar ibnetorlar. biz anlimizin teriyle ugrasiyoruz pat lag spike girio buyuk packlerde patates cuvali gibi devrilio dag gibi charlarimiz :S ulan madem yetmio islemcileriniz bokunuz pusurunuz yenileyin lan her girdigim dense mob packte yatiom dense pack kesmeyincede yetismio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 ahmedinejad said: zorluk seviyesi hard diyor? grift yapıyo adam istersen chicken tier aç. farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 2 gün önce 2m rank 820 olduk. 69 u 1 dakika kala tamamladık. o 75 i yapan hayvanlar nasıl yaptılar çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 hellfire amulet bugu fixlendi ama çıplak ölüyorsun amuletle kırıldıkdan sonra başka takıyorsun pasifi kalıyordu kasan kastı yani fixlenmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 65+ girip oynayabilen var mi? bende oyun takiliyo lagdan 4 5 sn oynanmio. diablo turnbased oldu dedilerdi inanmadim. hele 3man falan girince iptal 15 sn takilio sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 wd wall of death attığında oluşan lag'ı çözmek için, paragon level'lerinden gelen area dmg stat'larınızı sıfırlayın lag ortadan kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 area dmg olmadan kesmek zor olur bende rend atinca oluyo bide palm varsa yaninda tadindan yenmio cis yapmaya gidiyom geliyom anca duzelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paragon lvl'dan gelen area dmg.in çok bir önemi yok yalnız. Bence carnevil gidebilen carnevil gitsin şu an için. Düşen helltooth'ları da fix için saklayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 area dmg sıfırladığımda bütün ekranı wall of death dolduruyorum banamasın demiyor :p ama area dmg'im varken çok fazla mob varsa ben atmıyorum arada mimic 1 tane atıyor 10 dk kendimize gelemiyoruz sdafas set'i değil de bu stat'ı resource regeneration tarzı bir şey ile değiştirseler sorun çözülür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 O var zaten :> Area dmg. increase yapsalar en mantıklısı o aslında. Böyle x ihtimalle area dmg. olayı ekstra hesap gerektiriyor ve demek ki milyor tane indicator var işin içine giren ki lag yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 area damage olmayan damage yok ki oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 üzerinde çalışıyoruz diyorlardı yakındır fix gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 hammer of the ancients bonusu veren bracers of the first men ile birlikte çalışmıyor mesela area damage şu an. bracer olmadan çalışıyor ama. yada ww ile de çalışıyor düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 baglantı sizde de gitti mi? battlenet'e bile baglanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Due to technical issues, World Of Warcraft , Diablo 3 , Starcraft 2 , Hearthstone and Heroes Of The Storm players may experience latency or loss of connection. We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your patience while this is being resolved. Please follow @BlizzardCSEU_EN on Twitter for further updates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 dün başarılı bir solo 61 denememin sonuna doğru gitti oyun. gtfo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 tam hardcore yardırıyordum, 2-3 gündür oynayamıyorum :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 birebir aynısi oldu kardes üzüntünü derinden paylasıyorum. Boss fight da gitti benimde. direk twitterdan kustum blizzcs ye, okuyan biri var ne de olsa. kendimi tatmin edicek kadar, az karakterle edilebilecek tüm laflari ettim emre3877 said: dün başarılı bir solo 61 denememin sonuna doğru gitti oyun. gtfo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/3kykdd/be_extremely_careful_with_cube_bug_is_causing_it/ küpte yolsuzluk varmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 bakın dediğim çıktı. zibil tane adam perma ban yedi bu exploitden. ağlıyorlar şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar