BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ahah :) ya şey diyecem almışken sitesinden direk al 13 kiloluk daha ucuza gelmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Bi aya kalmadan kısırlaştıracağımızdan böyle ufak alıyorum, yoksa 7 kiloluğu 140-150 lira falan oluyo o uyguna geliyo. Böyle ufak alınca her mama kazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Drall said: Daha almadım kargoyu telefonla aradı kargocu evde misin diye de değilim eve geçerken uğrayıp alcam şubeden. Kargoda telefonu yazıyordur dimi ordan arayayım adamı. Bi de kedi maması evde çok çok az kaldı o yüzden geri yollamak istemiyorum 7 lira için. Sadece herifin tavrı sinirimi bozdu. Hem mal benim olsun hem bana 7₺ yollasın istiyorum sdg gidiyosun migrosa karfura yarım kilo mama alıyorsun idareten. kargoyu almıyorsun. gg ile iletişime geçiyorsun. mamanı da bundan sonra temizmama.com dan alıyorsun. iyi günler. 2 kiloya 65 lirayı yeni gördüm. ilk adımı atla migrostan kuzu pirzola al aynı fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Günde 70-80 gr mama yiyo, büyük boyu alınca kilosu 20 lira, günde 2 liradan bile aza geliyo Bi ay sonra sterilize mamaya geçmek zorunda kalacağımız için ufak aldım, o kadar da abartmayın yav. Küçük aldım diye bu seferlik pahalıya geldi, hemen pirzolalar falan havada uçuşuyo sdf Ayrıca acanadan çok memnunum. Tüyleri yumcik yumcik, kakası inanılmaz nizami, çişi berrak(evet işerken seyrettim sdf). Kısırlaştırdıktan sonra da verilebiliyo olsa keşke. Ama erkek kedi olduğu için hiç gerek yok riske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 30 yaşında bekar memurum. kedine talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Kakasını verebilirim istersen Çok nizami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 mamaci.net'ten alsana 50tl üstü kargo beleş hatta alican'ı ekleyin facebook'tan kişisel hesabına havale yaparsınız güzel indirim de yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mantıklı, kısırlaştırınca direkt ondan söyleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 eğer dönmezse direkt negatif + bahset. bayağı işe yarıyor. sen yanarsın ama senden sonrakiler için iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 bi sonraki alışverişe 7 tl indirim yapayım dedi bi dahaki alışverişe kim öle kim kala diyip bastım eksiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Git 1 kilo ciger al 4-5 tl ye kedi bayram etsin. Mama nedir ya. 60 liraya. Ogrenci adamsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 WaNTeD said: ben 15kg 220tl ye alırken düşünüyodum sdf Ben son kullanma tarihi gecmis mamalari aliyorum sokak kedilerime. Sanabelle falan kilosu 10 liraya geliyodu oyle. Reelde 30 falandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Aaa sokak kedilerine o olay çok mantıklıymış. Nerden alıyosun? Açıkçası taze dandik mamadansa kaliteli bayat mama daha iyi olabilir gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 imamizer said: 30 yaşında bekar memurum. kedine talibim. yapma ..senin maasin onun mama parasina yetmez..aci kendine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Drall said: Mantıklı, kısırlaştırınca direkt ondan söyleyelim sen bilgili bi abiye benziyosun acananın kısırlaştırılmış için diye bi ürünü yok sanırım ama ben bayaadır acana yediriyorum. kedi 3 senedir kısır. problem olur mu ki? neye geçmek gerekir bi de büyük boy alınca mamayı napsam bayatlıyor. kedi ufak da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Erkek kediyse böbrek sorunları olabilir diyo vetler. Ama acana ve kısır erkek kedi ilişkisini araştırmadım hiç malesef. Kilo problemi yoksa eğer bi araştırayım ama bak, merak etmedim değil. Bi de ben büyük boy alınca onu kilitli buzdolabı poşetlerine bölüştürüp saklıyodum, baya taze kalıyodu öyle. Hem zaten bir yaşından küçük olduğu için günde kilosu çarpı 1/4 cup verince günde 110grama tekabül ediyo, iki ayda bitiyo büyük. Ama büyük kedi günde 50-60 gr yediği için bayatlayabilir tabi, onu da bilemedim. Bölüştürme işini bi dene derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 İki tane film alayım dedim kargo filmlerden daha pahalıya geldi içim yanıyor resmen. Satıcı İzmir'deymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Petburada.com kedi ile ilgili herseyi burdan al. 5 tlye 400gr proplan mama aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar