Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bodrum denizini bilenler

barbu

Öne çıkan mesajlar

Uplıyorum.

3 gün Bodrum tatilinin 1 gününü tekne turuna ayırsam mı diye düşünüyorum. Apaçi olmayan ve "abey heryere gidicez, gel gel" diyip, sonra 2 koyda yüzdürüp, diğerlerini atlamayan bir tekne turu var mı?

Kazıklanmayayım yalana inanıp. Bilen vardır burada kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Uplıyorum.

3 gün Bodrum tatilinin 1 gününü tekne turuna ayırsam mı diye düşünüyorum. Apaçi olmayan ve "abey heryere gidicez, gel gel" diyip, sonra 2 koyda yüzdürüp, diğerlerini atlamayan bir tekne turu var mı?

Kazıklanmayayım yalana inanıp. Bilen vardır burada kesin.

Halka açık turlar eskisi gibi iyi değil, kaldığın otelin ayarladığı tur iyi olabilir.

Ya da grupsanız, pazarlık yapıp siz belirleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

belirli koylara belirli günlerde gidiyorlar. Şu denizbank reklamının çekildiği orak adamısımı ne var oraya giden turlara bak hepsi gitmiyordu.
meteor kleopatra tavşanlı standart. İçlerinde güzel aslında koylar ama sakın para verip şu kleopatra nanesine girmeyin.

Neresi o denizbank reklam seysi? Bulamadim. Maldivler cikiyor internette
Sosyal ağlarda paylaş

sen benim dediğime bak. 1 gece yada 2 gece önceden sahilde dolaşırken gidin bu tur satanların yanlarına orak adasına giden turlardan fiyat alın beğendiğinize alın biletleri. Biz öyle yaptık sıkıntı olmadı.
AMa kleopatradan uzak durun.
Orak adası sonraki reklamlar. İlk reklamlar ve uzak çekimler maldivler gerisi orak adası diye biliyorum ben.

Değilse de önemli değil baya güzel orak adası.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Esh said:

En temiz su cakil tasli denizde oluyo ama.

Cesmeyi istisna birakiyorum

İzmirli hatun almanın en büyük yararı Ilıca'yı görmek oldu. Resmen Türkiyenin en iyi denizi açık ara. Hem çok soğuk deil hem kum hemde halk plajı.

Sezonda bir haftasonu git bakalım hosuna gidecek mi :)
Hırsızlık konusunda da cok guvenli degil, gecen sene mayo ve terlikle caresiz kalanlar olmustu.

Bir de ben sıcak deniz sevmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

spompas said:

toggie said:

Torba'da casa dell'arte diye butik otelin plajı var. Fiyatı cok abartı degil. Gecen yaz mısır'dan kum getirtmisler bembeyaz. Kucuk ama super bi ortam var bence hatunla falan gidiyosan direkt orası aradıgın yer.

http://www.casadellartebodrum.com/tr-index.asp

geçen sene ordaydım mükemmel diyebilirim.

Abi iyiymis de 4700tl 6 gece :(

https://www.booking.com/hotel/tr/casa-dell-arte-of-arts-leisure.tr.html?aid=304142;sid=68bbac5f58d5512040c832c3b2762282;dcid=1;no_rooms=1;req_adults=2;req_children=0&;checkin=2015-07-04;checkout=2015-07-11

ne özelliği var olum bu paraya bu otelin :/

10k görmüş şimdiden

sanat manat böle resimlere bakıyorlar fln, gelsinler tahtakalede birsürü var o astıklarından. tatil dediğin tekneye binip bombalama suya atlamaktır, sahilde camış gibi uzanıp develeri izlemektir.

otele 7 gün max 1000-2000 verip geçeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...