senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 15 sene önce gitmiştim güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Bele http://i.imgur.com/Chk5TOk.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Akyarlar haricinde kum olan güzel yeri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 barbu said: Bardakci koyu temiz midir? Mavi bayrakli filan yazmislar ama merkez yakin bayatekneyle gideceksen lady beach akvaryum ve meteor tavsiye ederim Edit:gumbetde camel beach var direk oraya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Camel Beach iyi işte YALI tarafında. Tilkicik de fena değil. Türkbükü eski kalitesi olmamasına rağmen iyi. Gözde Yalıkavak ama gece hayatı için ki, oda Bodrum merkeze göre sönük. Gümüşlük sessiz sakin, tam huzur, denizide fena değil. Bodrum güzel lan! Valla. Her bi şeyi çok pahalı ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 3 gun turkbuku, 3 gun marmaris yaptık ortaya karısık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Uplıyorum. 3 gün Bodrum tatilinin 1 gününü tekne turuna ayırsam mı diye düşünüyorum. Apaçi olmayan ve "abey heryere gidicez, gel gel" diyip, sonra 2 koyda yüzdürüp, diğerlerini atlamayan bir tekne turu var mı? Kazıklanmayayım yalana inanıp. Bilen vardır burada kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 belirli koylara belirli günlerde gidiyorlar. Şu denizbank reklamının çekildiği orak adamısımı ne var oraya giden turlara bak hepsi gitmiyordu. meteor kleopatra tavşanlı standart. İçlerinde güzel aslında koylar ama sakın para verip şu kleopatra nanesine girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Esh said: En temiz su cakil tasli denizde oluyo ama. Cesmeyi istisna birakiyorum İzmirli hatun almanın en büyük yararı Ilıca'yı görmek oldu. Resmen Türkiyenin en iyi denizi açık ara. Hem çok soğuk deil hem kum hemde halk plajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Hem cam kenari hem sofor mahalli hem de 2.5 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 barbu said: Uplıyorum. 3 gün Bodrum tatilinin 1 gününü tekne turuna ayırsam mı diye düşünüyorum. Apaçi olmayan ve "abey heryere gidicez, gel gel" diyip, sonra 2 koyda yüzdürüp, diğerlerini atlamayan bir tekne turu var mı? Kazıklanmayayım yalana inanıp. Bilen vardır burada kesin. Halka açık turlar eskisi gibi iyi değil, kaldığın otelin ayarladığı tur iyi olabilir. Ya da grupsanız, pazarlık yapıp siz belirleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 3 kisiyiz ve ufak, butik tarz otelde kaliyoruz. Tur olacagini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Dragonfire said: belirli koylara belirli günlerde gidiyorlar. Şu denizbank reklamının çekildiği orak adamısımı ne var oraya giden turlara bak hepsi gitmiyordu. meteor kleopatra tavşanlı standart. İçlerinde güzel aslında koylar ama sakın para verip şu kleopatra nanesine girmeyin. Neresi o denizbank reklam seysi? Bulamadim. Maldivler cikiyor internette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 sen benim dediğime bak. 1 gece yada 2 gece önceden sahilde dolaşırken gidin bu tur satanların yanlarına orak adasına giden turlardan fiyat alın beğendiğinize alın biletleri. Biz öyle yaptık sıkıntı olmadı. AMa kleopatradan uzak durun. Orak adası sonraki reklamlar. İlk reklamlar ve uzak çekimler maldivler gerisi orak adası diye biliyorum ben. Değilse de önemli değil baya güzel orak adası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Cok guzel gozukuyor orak adasi cidden. Bodrum merkezdeki teknelerle mi gittin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Evet, bu sahilde ilk yarım tekne şeklinde kulübesi olan adamlarla gittim. Zaten 1 tur at hemen hepsi dökülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 BonePART said: Esh said: En temiz su cakil tasli denizde oluyo ama. Cesmeyi istisna birakiyorum İzmirli hatun almanın en büyük yararı Ilıca'yı görmek oldu. Resmen Türkiyenin en iyi denizi açık ara. Hem çok soğuk deil hem kum hemde halk plajı. Sezonda bir haftasonu git bakalım hosuna gidecek mi :) Hırsızlık konusunda da cok guvenli degil, gecen sene mayo ve terlikle caresiz kalanlar olmustu. Bir de ben sıcak deniz sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 barbu said: spompas said: toggie said: Torba'da casa dell'arte diye butik otelin plajı var. Fiyatı cok abartı degil. Gecen yaz mısır'dan kum getirtmisler bembeyaz. Kucuk ama super bi ortam var bence hatunla falan gidiyosan direkt orası aradıgın yer. http://www.casadellartebodrum.com/tr-index.asp geçen sene ordaydım mükemmel diyebilirim. Abi iyiymis de 4700tl 6 gece :( https://www.booking.com/hotel/tr/casa-dell-arte-of-arts-leisure.tr.html?aid=304142;sid=68bbac5f58d5512040c832c3b2762282;dcid=1;no_rooms=1;req_adults=2;req_children=0&;checkin=2015-07-04;checkout=2015-07-11 ne özelliği var olum bu paraya bu otelin :/ 10k görmüş şimdiden sanat manat böle resimlere bakıyorlar fln, gelsinler tahtakalede birsürü var o astıklarından. tatil dediğin tekneye binip bombalama suya atlamaktır, sahilde camış gibi uzanıp develeri izlemektir. otele 7 gün max 1000-2000 verip geçeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 butik otel + bodrum. ne bekliyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 butik otel görmesek he diyeceğiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 abi odaya baksana zaten benim evimden büyük sadasfas o kadar büyük odayı napcaksın tatilde, girip uyucak,üstünü değiştircek bir yer olsa yeter sanki odada oturuyorsun da o kadar lüks yapmslar :D melyarlık yatak koymuslar, tatilin 5 liralık plastik şezlong üstünde geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 tatile 10 bin lira ayırabilecek olanlar icin guzel otel. olmayanlar icin de gunluk plaj kullanımı olarak hitap ediyor, gidin gorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Yalıkavak olarak en güzel ve fiyatı makul denilebilecek seviyede butik otel budur. http://www.lamaison.com.tr/bodrum/index_en.html Saçma sapan paralar verilmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ikea sehpa ve koltukları butiklikte bir simge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar