Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Stephen hawkings demedi mi onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 7thBreath said: Mc_Lovin said: araplar okuyunca anlıyor fakat yazanları yapmak ağırlarına gidiyor veya işlerine gelmiyor. sır mır yok, açık seçik kitap. sorasım geldi. böyle araplar hep re rö rö diyen arkadaşlarıma genel de soruyorum. araplara laf ediyonuz ama Kuran zaten arapların elinden çıkma, hadi varsayalım tanrı tarafından gönderildi, peygamberler döneminden sonra arap devletlerinin kontrolündeydi din hiç o dönemde bu kitaba zarar vermişlerdir kafalarına göre ucunu başını değiştirmişlerdir diye düşünmüyor musunuz ? http://data.whicdn.com/images/127526655/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 KuddusiMavra said: Gerge...Bu adamın son zamanlar da tanrı olabilir dediğini biliyor musun? adamın hiç tanrı asla yoktur demediğini bilyiormusun? Valla bu kadar kulaktan dolma bilgilerle nasıl böle kendine güven dolu konusabiliyosunuz anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 7thBreath said: Mc_Lovin said: araplar okuyunca anlıyor fakat yazanları yapmak ağırlarına gidiyor veya işlerine gelmiyor. sır mır yok, açık seçik kitap. sorasım geldi. böyle araplar hep re rö rö diyen arkadaşlarıma genel de soruyorum. araplara laf ediyonuz ama Kuran zaten arapların elinden çıkma, hadi varsayalım tanrı tarafından gönderildi, peygamberler döneminden sonra arap devletlerinin kontrolündeydi din hiç o dönemde bu kitaba zarar vermişlerdir kafalarına göre ucunu başını değiştirmişlerdir diye düşünmüyor musunuz ? kişisel fikrimi söyleyeyim, ben bazı yerlerinin değiştirilmiş olabileceğini düşünüyorum, fakat bunların zaman içerisinde düzeltilebileceğine inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 allahın yüzünü göremeceğimiz spoiler olmuyor mu, neden spoiler veriyorsunuz abi daha okumadık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 İşte imana gelip agnostisizmi benimseyen bir ateist nublet daha. Aklın yolu bir arkadaşlar, sadece henüz ulaşmamış olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Nası düzelticeksinki kuranın edit iznii yok. dosyayı gödnemriş ama admin hesabı vermemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Cuce said: KuddusiMavra said: Gerge...Bu adamın son zamanlar da tanrı olabilir dediğini biliyor musun? adamın hiç tanrı asla yoktur demediğini bilyiormusun? Valla bu kadar kulaktan dolma bilgilerle nasıl böle kendine güven dolu konusabiliyosunuz anlamıyorum cahil cesareti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 madem böyle ucuyla başıyla oynuyoruz, hatta düzeltebiliyoruz o zaman bu kitabı kutsal kılan ne yahu ? sırdı, yüzdü, ruhdu falan çok kasmamak gerek o zaman :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ucuyla başıyla fazla oynamayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 istemeyen kasmasın, herkesin özgür iradesi, aklı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ay yarildi ama ve bilim ispatladi bunu, arimstronk gitti gordu ezani duydu ve musluman oldu 3. Sir cinler var bide tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Cuce said: KuddusiMavra said: Gerge...Bu adamın son zamanlar da tanrı olabilir dediğini biliyor musun? adamın hiç tanrı asla yoktur demediğini bilyiormusun? Valla bu kadar kulaktan dolma bilgilerle nasıl böle kendine güven dolu konusabiliyosunuz anlamıyorum mutlak vardır, mutlak yoktur diyemezsin diyor adam hep neyse yazan kuddisiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 7thBreath said: Mc_Lovin said: araplar okuyunca anlıyor fakat yazanları yapmak ağırlarına gidiyor veya işlerine gelmiyor. sır mır yok, açık seçik kitap. sorasım geldi. böyle araplar hep re rö rö diyen arkadaşlarıma genel de soruyorum. araplara laf ediyonuz ama Kuran zaten arapların elinden çıkma, hadi varsayalım tanrı tarafından gönderildi, peygamberler döneminden sonra arap devletlerinin kontrolündeydi din hiç o dönemde bu kitaba zarar vermişlerdir kafalarına göre ucunu başını değiştirmişlerdir diye düşünmüyor musunuz ? bir ek daha yapayım, kur'an arapça bir metin, "bu arapça bir kur'andır" şeklinde ifade var kitapta, fakat allah eğer araplar allah'ın dediklerini yapmazsa onları kaldırıp yerlerine başka bir millet getirebileceğini söylüyor, araplar vazgeçilmez bir ırk değil allah'ın gözünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 şu ciddi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 mc lovin'de paticik'in abdurrahman dilipak'ı çıktı,iyi mi? @cuce...bir ateist ile deist arasındaki fark dawkins'in 5 yıl önceki söylemi ve son 5 yıl içerisindeki söylemidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 sen koskoca evreni yarat, sonra kalk tebliğini arapça yap meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Biraz buyuk dusunsun abi ne bu dil dil irk irk gondermece? Bassin gecsin tum insanliga.. Dunyanin yarisinin haberi yoktu allahtan, internet ciktida diger tarafta kitap var allah var demeye basladi, dogu tarafi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Bu adam "dinsiz" ve "imansız" sıfatlarını küfür olarak kullanıyor. Pek samimi gelmedi bana. Deistim ve kimsenin benim düşüncelerim ve inançlarımla ilgili yorumuna ve fikirlerine ihtiyacım yok. Bir dinin tanrısının da korumasına ihtiyacım yok açıkçası. Fikirleri, düşünceleri oturmuş, aklı başında deistler merak edip bile okumazlar şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 beyler arapları övmeye başlayınca alıntı yapın, iranlı kızlarla ilgili 2 çift yorum yapayım kültürlü görüneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 neutrino said: sen koskoca evreni yarat, sonra kalk tebliğini arapça yap meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 arapça büyülü bir dil arkadaşlar anlayamazsınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 KuddusiMavra said: @cuce...bir ateist ile deist arasındaki fark dawkins'in 5 yıl önceki söylemi ve son 5 yıl içerisindeki söylemidir. Belli ki Dawkins'i hiç okumamışsın veya dinlememişsin. Eskiden beri tanrının olmadığından yüzde yüz emin olamayacağını ve bu anlamda agnostik olduğunu söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Dawkinsciğim eğer allah'la karşılaşırsa allah'a "kendini neden bu kadar iyi sakladın" diyecekmiş, çok ilgi çekici bir buluşma olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 öyle keyfe göre "bu konuda agnostiğim" "ama şu konuda ateistim" demek varmıymış? ateist ateisttir. yoksa birisi bir şey söyleyip aradan zaman geçince "kardeşim o zaman öyle düşünüyordum,şimdi böyle düşünüyorum" demek medeni cesaretini gösteremeyip kıvırtınca;buna rağmen sizin gibi arkadaşların bu adamcağızı savunma çabalarınız acaip komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar