bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bizim yetolar yetemedi kaç gündür. excel dosyası üzerinden sap'de ürün oluşturuyorum. bir column'da sürekli data hatalı geliyor. ne denediysek olmadı. date yap dediler yaptım, olmadı. text yap dediler yaptım, olmadı. 1.1.2015 den 1/1/2015 denedim olmadı. ne olabilir sayın sap uzmanları? excel datası : N ile O aynı formatta, N yanlış yazılıyor, O düzgün yazılıyor. yazma sonrası sap tarafında sonuç: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 abi sap içi bir sorunda olabilir. sanırım iki alanın data tipleri farklı. sap danışmanınıza sorun bir. excelde ikiside aynı tipteyse excelden değil sanırım sıkıntı. sap'ye upload programında sıkıntı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 abi 2 "uzman" bakıyor. cuma günü sinirden artık cinnet geçirdim, eve gittim ramazan pidesinin arasına sucuk ızgara koyup kendimi cezalandırdım diyetin ortasında :( 1 saat sap eğitimi almadım sap kullanıyorum saçma sapan. buldum bu arada sorunu, date formatında farklı bir yapı seçtim bu sefer okudu. işin garibi yandaki column'daki date formatı farklı okuyor, aynısını diğerine yapıyorsun okumuyor. tam deli işi ya. ps. ss'de "14 mart" üzerinde formatı seçtim. "uzman" TEXT OLACAK KANKA dedi ama olmadı ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 01.01.2015 dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 sap'nin amk bu arada, bütün uzmanlara sevgiler saygılar :) xaenin said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Adamım kendini cezalandırma yöntemi müthiş, ceza ile win win yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 http://www.forumtopics.com/busobj/viewtopic.php?t=171145 https://support.microsoft.com/tr-tr/kb/281517 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 en başta date yerine text yap exceldeki alanı. yani tamamen text olarak yarattığın yeni bir dosya üzerinden yürü. şablon üzerinden yürüyorsan excel saçmalattırabiliyor. bu upload programının tcodeu Z'li ise (muhtemelen öyle) size kendi danışmanınızdan başkası yardım edemez sisteme access olmadan=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ZSD ile başlıyor aynen. abi çok saçma zaten. 2 dosyada 3 tarih alanı var. biri farklı date, diğeri farklı tür date, diğeri text. fuck logic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ya bu sorun tablette yine pörtlüyor. bir dosyanın X makinesinde client tarafından sorunsuz kabul edilip işleme alınmasıyla Y makinesinde işleme alınamıyor olmasına ne sebep oluyor olabilir? yanlış anlamadıysam aletin tarih/dil ayarları etken oluyor. fakat tablette de TR/EN, pc'de de TR/EN. windowsun hangi ayarı sap clientında tarih işlemlerinin formatlarını etkiliyor olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 dil pakedi amerikansa ters almaya çalışır mm/dd/yyyy şeklinde. UK ise tam tersi işte. dil UK mi US'mi onu bir kontrol edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Kaan sap uzmanı değil bu arada pazarlamacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 dil seçimi ikisinde de EN-United States. bu alet TR'de alındı, diğer US'den. regional başka bir ayardan patlıyor olabilir mi? veya daha genel sorayım. bu tarz date format sorunlarının windows tarafında genel bir karşılığı oluyor mu? şu sebepten dolayı time,date format patlayabiliyor clienttan client a gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Boktan ürün satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 kaan IT değil mi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 sor kaana , o arkadaslarina sorar doner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Yok lan ne anlar it den herif işletme mezunu değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 asdhaıhsd yok lan takılıyorum. sap ile çok içli dışlı diye ona şey ettim. SAPNİN KALBİNDEYDİ O ZAMANLAR. uzmanlara ayrıca sevgi ilettim yardımcı olsunlar diye. kaan ne anlar. ancak paket sorar, satış yapar. ilik hüpleticiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 SAPci değilim ama excelde olay Tr excelde tam sayı sonrası küsuratlar "," binlik ayrımları "." ile Gavur excelinde tam tersi TR: 1.236,45 EN: 1,236.45 bu yüzden tr excel formüllerinde ";" var gavur excelin "," yerine. Falan filan. Tarih formatını mm/dd/yyyy olması da etkiliyor olabilir ama dışa aktarımlarda genelde o noktanın virgülün birbirine girmesi sorun oluyor. US'den alınma cihazın dilini değiştiremiyorsun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 dediğin olay aynen var pc'de ; , tablette , olarak geçiyor. alienware aldığım zamanda aynı sıkıntı olmuştu bazı programlarda. olay dil değil ama dili değiştirebiliyorsun sorunsuz. regional ayarları farklı oluyor sanırım tam emin değilim. excel'de atıyorum dd/mm/yy olarak seçiyorum. işleme girerken sap tarafında da dizilim dd/mm/yy olmasına rağmen "hatalı tarih formatı" diyor. benim dışımda şirkette şahsi bilgisayarından sap kullanan olmadığı için IT'i de darlayamıyorum. SAP her seferinde "EN" olarak açılıyor bu arada, onu da "TR" yapıyorum. büyük ihtimal bu olayın sap client ayarlarından bir şeyi var ama ne bulamadım. rastgelmiş bir uzman varsa belki şu ayardandır der diye bekledim ama öyle generic bir bulgu yok herhalde. kurcalayıp bulacam artık sap forumlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Sap ne alaka lan. Kopru projesi cozuyoruz sapta biz sap2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Nerde o eski seksiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 sap uzmanlarımız biraz ipneymiş yalnız. forumda belki 10 tane sap uzmanı var. bir tanesi gelip yorum yapmadı lan. bir mokoko yazmış sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Pazarlamacı senin annendir bu 1. İkincisi bunun implementasyonunu hangi partner yaptıysa bin abi kafasına, neden forumdan medet umuyorsun sdfjhs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ticket oluştur diyorlar. ticket oluşturmak için şirketin ağına bağlanmam gerekiyor. 10 tane vpn ayarı ot bok püsür. masa üstünde sorun olmadığı için üzerine düşmüyorum. işin 95% ini ofisten yapıyorum zaten, sadece 1 ekranda, 1 tabloda bu sorun var. o yüzden adamları darlamak istemiyorum. non-standard bir kullanım sonuçta. adamlar haklı yani. büyük ihtimal policy kapsamında şu yaptığım bile kabul edilmiyordur asdasd. olay benim şımarıklığım kısaca, ondan hiç onları dahil etmek istemiyorum. bir ara bizim şirkete alınmış sap uzmanı genç baktı sağolsun, kurcaladı kurcaladı 100 tane şey denedi olmadı, "client ayarlarını değiştirmek gerek" dedi, tamam bırak dedim. ben windows tarafından diyorum ama kaynak götüm. international şirkette IT uzmanlığı yapan varsa deneyim etmiştir farklı dillere ait clientlarda böyle problemi diye şey ettim ama kimse sallamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar