sostizm Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Bu vokal tarzı yeni bişey oldu. Norm? Sound? http://www.youtube.com/watch?v=OYTbKrxObbM Ufacık kızlar genelde büyük ses çıkrtıyor. Bir de Taylor Akustik gitarın tonu çok iyimiş. GA da değil GS de değil sanki modeli ne acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 internetin hayırlı olsun da halil sezaiyle alakası yok ya bunun, birsen tezere daha cok benzer. çokta severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 of tahammül edemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 baya canlı versiyon, en sevdıgım vıdeosu bu https://vimeo.com/54845712 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 of bu nasıl bir işkence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Epeydir mi var? Zeytinli rock festivaline falan katılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Epeydir var, youtube da dinlemesi fena değil de canlı dinleyim dedim, leş ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 dasBock said: of tahammül edemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Ben de beğeniyorum sesini. Şöyle eğlenceli bi vidyoları var ilk orda görmüştüm sanırım http://www.youtube.com/watch?v=KzMGpUnZyow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 hayal kahvesınde cıkıyor ya her hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 anlamadım bu kızı ilk defa mı keşfediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 beğenmediğimiz her şeye bok atalım başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Normal albümü fena değildi ama canlı performansında kaçacak yer bulamadık dedi arkadaslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Alanında çok başarılı olabilir ama bu alanı sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 kötü biraksin bence muzigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Suark said: internetin hayırlı olsun da halil sezaiyle alakası yok ya bunun, birsen tezere daha cok benzer. çokta severim. Alakasi bile yok. Birsen tezer e hakaret direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Fistan said: kötü biraksin bence muzigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 ceyl'an ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 cihangir entel cazcısı ayracı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 yasal deıl ıhtıyar heyetınden gecmedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Llama said: anlamadım bu kızı ilk defa mı keşfediyorsunuz Keşif zeten ilk olmuyor mu? Sen kaç kere keşfettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 laf ebeliği yapmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 şu bile gerçek olmuşken https://www.youtube.com/watch?v=PeGzIqttukQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Suark said: internetin hayırlı olsun da halil sezaiyle alakası yok ya bunun, birsen tezere daha cok benzer. çokta severim. birsen tezer 3-4 gomlek ustunde bu kizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Opun cahilliği. http://www.dailymotion.com/video/xprym3_ceylan-ertem-son-bakis-sezen-aksu-tribute-beyoglu-hayal-kahvesi_creation Birde utubeda sezen aksu tributeü olacak onuda tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar