Rerore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 223454234 tane firma uçmayınca karlı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 1215415454 tane firma uçmuyorsa vardır bi bildiği anca silah milah götürüyorlardır bizimkiler oraları da karıştırmak için, ticari hiç bir mantığı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 petrol bedava nasılsa thy ye vergi vs de yok bildiğim kadarı ile senin benim paramla bedava afrikaya boş uçak kaldırıp en çok yere biz uçuyoruz diyor işte uçulmayan ne kadar skimsonik yer varsa gidiyor thy zaten sağlam bir pazar payı olsa büyükler thy ye bırakmazlar o pastayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Auril vizyon terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Evet vizyondan ban yedim 1 ay :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 O nijerya'dan ghana'dan bengladeş'ten veya hindistan-pakistan'dan falan avrupa ve amerika'ya baya gidiş dönüş oluyor yalnız. Bi de hepsi permanent residance kartlı, green kartlı insanlar, ya da orda yaşayan çoluk çocuğu ziyarete giden ihtiyarlar falan. Şov olsun diye boş gidiyor demek pek doğru değil yani. Ama somali falan olmasa daha iyi hakkaten. "Gidiyoruz ama rpg basmasınlar ağzımıza?" endişesi var sanırım biraz. Thy'nin güvenlik müdürünü mü ne kesmişlerdi somali'de. Türkiye'nin jeopolitik önemi ftw. Taksilere dönersek, şu uber ne iş, normal taksiye göre ne kadar kitliyor ücret olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Auril said: petrol bedava nasılsa thy ye vergi vs de yok bildiğim kadarı ile senin benim paramla bedava afrikaya boş uçak kaldırıp en çok yere biz uçuyoruz diyor işte uçulmayan ne kadar skimsonik yer varsa gidiyor thy zaten sağlam bir pazar payı olsa büyükler thy ye bırakmazlar o pastayı bi kaç kez gittim afrikaya thy ile hep fulldü söylediklerin geçersiz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 O kadar da destekli atmistim halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 burda hala din mi konusuluyor bilmiyorum da. mecidiyeköy esnafı oruç açmak için kepenk indirmiş durumda, kasaplar kapalı, manavda kimse yok. zorundamıyım ben bunla karşılaşmaya, 1 tane oruç tutmayan adam koy oraya, 2 kişi vardiyalı baksın nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 %99 müslüman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 yok la bütün gün insanlar yiyor içiyor, ama işte dostlar alışverişte görsün. ramazan boyu kapalı olan mekanlara da ayrı ayarım, oruç tutmayanların bişey yiyip içme hakkı yok,sadece oruç tutanlar insan onları dusunerek hareket etmek gerek, tutmayanlar naparsa yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 yıllık izinleri kulllandırtıyorlar işte en kesat zamanda win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 applev0dka said: yok la bütün gün insanlar yiyor içiyor, ama işte dostlar alışverişte görsün. ramazan boyu kapalı olan mekanlara da ayrı ayarım, oruç tutmayanların bişey yiyip içme hakkı yok,sadece oruç tutanlar insan onları dusunerek hareket etmek gerek, tutmayanlar naparsa yapsın laf olsun diyee konuşuyorsunuz abi işte.. Benim en yakın arkadaşımın dönrecisi var ; adam iş yapamıyor ve hesaplıyor kapalı kalınca daha az zarar ediyor. seni mi düşünücek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 http://www.rotahaber.com/images/album/8823_1361_27092013_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 suBzer0 said: applev0dka said: yok la bütün gün insanlar yiyor içiyor, ama işte dostlar alışverişte görsün. ramazan boyu kapalı olan mekanlara da ayrı ayarım, oruç tutmayanların bişey yiyip içme hakkı yok,sadece oruç tutanlar insan onları dusunerek hareket etmek gerek, tutmayanlar naparsa yapsın laf olsun diyee konuşuyorsunuz abi işte.. Benim en yakın arkadaşımın dönrecisi var ; adam iş yapamıyor ve hesaplıyor kapalı kalınca daha az zarar ediyor. seni mi düşünücek? dönerciyi aşevi mi sandınız? serbest piyasa düzeni. çok haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 kardeş teraziye tıkladım umarım hak edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 suBzer0 said: applev0dka said: yok la bütün gün insanlar yiyor içiyor, ama işte dostlar alışverişte görsün. ramazan boyu kapalı olan mekanlara da ayrı ayarım, oruç tutmayanların bişey yiyip içme hakkı yok,sadece oruç tutanlar insan onları dusunerek hareket etmek gerek, tutmayanlar naparsa yapsın laf olsun diyee konuşuyorsunuz abi işte.. Benim en yakın arkadaşımın dönrecisi var ; adam iş yapamıyor ve hesaplıyor kapalı kalınca daha az zarar ediyor. seni mi düşünücek? Tahmin etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 günlük gibi bir topic açılsın, o topicte küfür serbest olsun. basımızdan geçen olay + stres e sebep olan ahmak a küfür yagdırıp rahatlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 iyi taksici de sana binmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Abi sen valla dön almanya'ya zaten :D Cok güldüm ya. Adam taksici imtahana cekicek diye seferiyim demiş. adsafasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar