Roqq Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 @Laurelin Islamofobistlerin her dediğine inanmamak gerekiyor. http://www.loonwatch.com/2011/12/gil-ronens-fabricated-statistics-about-oslo-rapists-being-all-muslim/ said: Statistics regarding assault rapists: The Oslo Police District has given a report of rapes in Oslo in 2010. The report shows that for all types of rape, except assault rape, European perpetrators are in the majority, and they are mostly Norwegian. Assault rapes covers only five identified unique person. These have all a foreign origin. The number is however, so low that it does not provide a basis for drawing conclusions with regard to country of origin. Two of them were very young (under 18) and two had severe psychiatric diagnoses and cannot be regarded as representative of their ethnic culture. It is highlighted in the report that generalizations like “Oslo’s rapists are foreigners”, which have been seen in media, are wrong. The report gives no statistics regarding religion of rapists.” Yours Sincerely, Grethe Kleivan Deputy Director General Gil Ronen’s claims can therefore be dismissed for what they are: the usual fanatical anti-Muslim fear-mongering so common amongst his ilk. Those who parroted Ronen’s claims should be ashamed of themselves and at the very least correct their mistake, but don’t expect “Facts” to get in the way of their hate propaganda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 assault rape bizim türkiyede tecavüz kabul ettiğimiz seviye değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 direk csb. Ya da hikayede eksik kısımlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 islam barış ve kardeşlik dinidir arkadaşlar. bakın islam ülkelerine eğitim oranları ve yaşam standartları ne kadar yükse, kadınlara gösterilen saygı ve sevgi ne kadar eşsiz, basın özgürlüğü inanılmaz seviyelerde, insanı geç hayvan hakları bile sonuna kadar savunuluyor. müslüman adam kötülük yapmaz, kalbinden kötülük geçmez. ramazan mübarek gün şu attığınız iftiralar çok haksız ve üzücü, yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 liberal said: applev0dka said: milliyetçilik ne ki ? 1 milyon spermden bir tanesi fazla hızlı gitti diye doğan sen, A ırkından oldugundan için mutlu olup kendini B ırkından ustun görebiliyorsan bu zaten parantez içinde yazdığımdır. Seçim şansın olmayan ve elinde olmayan bir konuda kendin ile gurur duymak nedir allah aşkına https://eksisozluk.com/ateist-nufus-arttikca-suc-oraninin-dusmesi--3719276 milliyetciliğin sub segmenti senin dediğin. komunizm =/= sadece stalinizm ya da leninizm. Aynı şekilde milliyetçilik =/= sadece hitler ve musso ya öyle tabi, hiç bir görüş ya inanç tüm üyelerini kapsamaz. geçen sene tartışılan taraftar cinayetlerinde oldugu gibi. ama milliyetçiliğin böyle sınırda olma gibi bir sorunu var, kendini üstün görme, en birinç benim, benim soyumdan bile korkarlardı ben onların torunuyum, bir türk 10.000 bilmem kimi yok eder falan. ayrıca türk milliyetçiliğini de her zaman komik bulmuşumdur. türk dediğin ne ki ? annesi rus olan osmanlı padişahlarının soyundan gelenler mi ? 10.000 kilometre göç ettikten sonra yerel halk ile çiftleşmeden pure ürediklerini falan mı sanıyoruz. türkler bir zaman yaşadıysa da bitti, eğer türk demek Türkiye vatandaşı demek ise, bu ülkedeki milliyetçilik anlayışının bunla alakası yok, cunku kendilerine göre safkan türk olmayanlara aşağlar gözle bakan bir güruh coğunlukta bu ülkede. o yüzden iş ırkçılığa kayıyor. ıy bu kürt, cok afedersiniz ermeni falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 suBzer0 said: Türkiyeyi kötülemek için uydurulmuş basit bir hikaye bana göre. İsrailden para alıyorlar namazı kötülemek için. Ramazadan hemen önce hikayeyi anlatması çok manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 türkiyeyi kötülemenin illa israile vs hizmet etmesi mi gerekiyor ? ülkeyi sevmeyen herkes kötüleyebilir maddi vb çıkar elde etmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 op nerde ya hype ı bırkamış gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 suBzer0 said: Ben inanmadım abi bu anlatılanlara kusura bakma. Durduk yere "namaz kılıyormusun" sonra in arabadan? olayda sanki eksik anlatılan yerler var gibi. belki realde falan tanisikligimiz yok senle ama taniyanlar var. ister inan ister inanma. yasadigim sey bire bir böyle oldu. ha bide X lira borucunuz dedi ben inerken parasini verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 plakayı aldıysan paylaşır mısın? -özel veya buradan farketmez- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 yok abi almadim. zaten inip bavullar elimde bi iki dakka ne oldu lan az önce diye kalakaldim. Sonra dedim acaba inmeseymiydim. Ama oda boka sarabilirdi. biz tartisacaktik. sonra taksici adam dinimizi laf ediyor namaz kildirmiyor falan diyip meydan dayagi falan attirabilirdi millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 hizmet veren insanların oruç tutmaması lazım bence.dün berbere gittim adam oruçmuş, ayakta zor duruyordu.saçma sapan bir traş yaptı.bir de oruç musun abi dedi, yok dedim, sunni misin diyor asfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 geçmiş olsun, hoşgeldin memlekete. taksici dediğinin bir standartı yok, sana biraz kötüsü denk gelmiş. günde 1 müşterisini bedava taşıyan adamlar da var. serin hikaye diyenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 organize dinler insanlık tarihinin vebalarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Sanki insan din olmadan çok bi şahaneydi de organize din gelince herşey bozuldu. Komşusunu öldürüp karısına tecavüz etmeye programlı bi hayvan türüyüz epi topu, tabii ki din gibi sosyal yapılarla gelişmemiş bireyleri kontrol altına alıp gütmek gerekiyor. İslam rakiplerine göre biraz başarısız diye din kavramını değersizleştirmenin anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 agzedis tam bir meriç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 merve bak insanlar aslında çok vahşi tamam mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 hjbvahjdmnöfögb x 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Merve said: Yhaa axe öyle mi gerçekten, beni kollarına sarsana insanın bu durumu çok korkutuyor beni... http://www.rpgcodex.net/forums/smiles/emo-emot-smug.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 best indian comeback of the year, 2015. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 of şu konuda hikayeyi yalanlayan, islamı ve ülkeyi kötülemeye yönelik önyargılı gurbetçi tatavası vs. diyen herkes banlanmalı bence iyi temizlik olur.. Cidden nasıl bir düşünce yapısıdır lan bu ahaha herif başından geçen bir olayı anlatmış. Sanki ülke insanı sütten çıkmış ak kaşık, inanamamışlar böyle birşeyin yaşandığına OMG NASIL OLUR EKSİK BİRŞEYLER VAR modunda çirkefleşiyolar lol Bu ülkede, ülkeyi geçtim dünyada, anlam veremeyeceğiniz kaç tane cinayet, saldırı vs. yaşanıyor her dakika hiç mi fikriniz yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 axedice said: Sanki insan din olmadan çok bi şahaneydi de organize din gelince herşey bozuldu. her zaman gelişime engel olan salak inançlar vardı. ama işte 3 bin sene önce engel olmak var, 2015'de engel olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 senin gelişine niye engel olsun olm din, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 işine geldiği gibi gelişine vuruyosun akila git işine http://3.bp.blogspot.com/-2Tgk1Cyg1z0/UKfa4Zir0pI/AAAAAAAAAZM/hkgrnGkhOZg/s1600/i-see-what-you-did-there.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Benim bile inanasım gelmedi lan bu nası iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar