Bright Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 di said: Baya baya sacmaliyosun Bright. suBzer0'nun alt hesabi gibi davraniosun "ben inanmiyorum, o yuzden mumkun degil" gibisinden... Yine de sahsen defalarca denedim, defalarca tuttu. Haliyle arkasindayim dedigimin. Ha OP ile ilgili bi analizim yok ama simdiye kadar gozume batan bisey olmadig yazip cizdiklerinden, haliyle samimi oldugunu dusunuyorum. Ha ben dediğine inanmıyorum dedim, çünkü yanlı bir yazı, mümkün değil demedim, ağzıma laf yerleştirmessen sevinirim. Mümkün olduğuna ve yazanın kredibilitesine inanan sensin. Defalarca denedim defalarca tuttu derken örnek verir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bright i tanımam ama benimle benzer şeyleri düşünüyor olması niye problem oluyor onu anlamadım? adam sana diyor ki ne biliyorsun OP 'un bu olayı uydurmadığını? çünkü anlatılan olayın gerçekleşme ihtimali , gerçekleşmeme ihtimalinden çok çok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bitiyorum şu yurtdısından gelen çomarlara ya :D sanki birtek siz yurtdısından geliyosunuz ay götüm ya haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 hikaye bence gurbetçilerin türkiye'ye gelince kültür şoku yaşayıp salağa bağlamalarına benziyor. ışıdçı taksici nedir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ilk 2 sayfa normal gitmişte sonradan ekşi sözlüke bağlamış asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 seele uydurmamıştır da, kesin bi şey yiyip içmiştir arabada adam da oruçlu diye kıl olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Red_Skull said: bitiyorum şu yurtdısından gelen çomarlara ya :D sanki birtek siz yurtdısından geliyosunuz ay götüm ya haha. aynen bi de işin o tarafı var.. herif hikayenin sonunda abv hepinizin filan demiş Türkiyeye. Burdaki bazı arkadaşlarda kompleksli olmalarından dolayı hemen arkadaşa yancı olmuşlar.. deseneze kardeşim ; saçmalama birader sana denk gelen olay milyonda 1 olur , o kadar da değil; ancak mithat 'ın anlattığı gibi bir olay olabilir. yavaş gel biraz niye demiyorsunuz? kompleksinizden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 alamancı tribi işte neyin tartışması bu bu kadar, hikaye de csb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 csb ne diyorum ya cool story bro mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ramazanda cidden oruçlu adamlar beni çıldırtıyor ya. babamda her ramazanın ilk günü tutar sadece "TUTMAMIŞ OLMAYAYIM" gibi salakça bir bahane yüzünden .dün sabah 8 de "BU SAATE KADAR UYUNUR MU, TÜM GÜN YATIYORSUN" diye bağırarak beni kaldırdı yataktan işe giderken. hiçte karışmaz yani, çok uyumamıza laf ederde böyle gelip kaldıracak adam değil. maks kapıya vururdu kalkın hadi diye ahahaha normalde 10 da falan kalkarım yani öyle ekstremde geç kalkmam geç yatmama rağmende işte sigara içemeyince kafa gidiyor asdfads işten geldikten sonra da yatırdık direkt iftara kadar uyuttuk. yoksa çekilmezdi. benzer bir adam olabilir. soktumun ramazan'ını bu yüzden hem seviyorum hem sevmiyorum. çoğu tanıdığın gerçek yüzü resmen oruçluyken ortaya çıkıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Ben hikayeyi bidaha okudum da ; saat geç olmuş , çiçekçi kapalıymış muhtemelen iftardan filan sonra olması lazım? e teravih vakti filanmıydı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 serin hikaye, değilse de op çok ezikmiş, kalkıp taksiciye konuşamamış burda klavye delikanlılığı yapıp ülkeye laf sokuyo aklı sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ya imkanım olsa bu ülkeye tırnamı bile bırakmadan çeker giderim de işte hayat be çekilcek çilemiz varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ülkede bayılıyordu size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Grego said: hepiniz oruçlusunuz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 siz yüce türk ulusunu gözünüzde cok büyütüyorsunuz. lan bu millet tunus bayrağı ile türkiye bayrağını ayıramayan insanlardan oluşan. edep yahu, colugumuz cocugumuz var falan diyip aslında mini eteklilerden gözlerini alamayan,keske az daha acık giyinsin diyen barzolardan oluşan. düşünmeye taşınmaya uğraşmayan,başkasının düşüncelerini kendine hayat felsefesi edinmiş koyunlardan oluşan bir toplum. azcık içinde yaşadığınız toplumun farkında olun buraya bişey yazarken. hanginiz için adamın ''Su damacanasına'' tecavuz etme ihtimali etmeme ihtimalinden daha fazlaydı ki ? ama oldu dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Adam uyduracak olsa niye altta kaldigi, got gibi sokakta kaldigi bi hikaye uydursun lan manyak misiniz ? Neyse, mevcut deneyimlerimi OP'un anlattiklariyla ve genel olarak milletimin sacmalama potansiyeli ile birlestirince OP'un basina geleni cok olasi buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 siz galiba bu tip şeyler sadece burda oluyor , başka taraflar böyle değilcilerdensiniz.. bahsettiğin şeyler insanın yanlışları , bir ülkenin bir milletin bir dinin yanlışları değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 di said: Adam uyduracak olsa niye altta kaldigi, got gibi sokakta kaldigi bi hikaye uydursun lan manyak misiniz ? Neyse, mevcut deneyimlerimi OP'un anlattiklariyla ve genel olarak milletimin sacmalama potansiyeli ile birlestirince OP'un basina geleni cok olasi buluyorum. "Gidecegim yer daha cok "chp" secmeninin oldugu bir semt." bu detay neden verildi sence hikaye anlatılırken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 adamın konu sahibine önyargıyla yaklaşabileceğini belirtmek için? edit:saçma düşünmüşüm yok ya kesin mhp yi yıkmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 daha çok orta doğu'nun problemi. herhalde suc oranı türkiye'nin yüzbinde biri olan norveç gibi ateist insan oranının yüksek oldugu ülkelerde, suç işlenmiyor olmasının dinle bir alakası olmadıgı konusunda bir tez sunmayacaksın. ya da kadına insan muamelesi yapılmayan ülkelerin dininin islam olmasını geçtim, islam ile yönetilmesinin bir alakası yok demeyeceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 dünyanın 2 problemi, din milliyetçilik(ırkçılık,faşistlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 of abi sen bence işe "ali ata bak" ile başla.. milliyetçiliği zaten parantez içindekilerle aynı yere yazman senin ne olduğunu açıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 applevodka ve seele yi ciddiye almaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bizim bu tarafta taksiciler kahve koyma yerine bira koyuyo,sana çok çökü model denk gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar