Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Taksiye bindim.

Seele

Öne çıkan mesajlar

di said:

Baya baya sacmaliyosun Bright. suBzer0'nun alt hesabi gibi davraniosun "ben inanmiyorum, o yuzden mumkun degil" gibisinden...

Yine de sahsen defalarca denedim, defalarca tuttu. Haliyle arkasindayim dedigimin.

Ha OP ile ilgili bi analizim yok ama simdiye kadar gozume batan bisey olmadig yazip cizdiklerinden, haliyle samimi oldugunu dusunuyorum.

Ha ben dediğine inanmıyorum dedim, çünkü yanlı bir yazı, mümkün değil demedim, ağzıma laf yerleştirmessen sevinirim.

Mümkün olduğuna ve yazanın kredibilitesine inanan sensin.

Defalarca denedim defalarca tuttu derken örnek verir misin ?
Sosyal ağlarda paylaş

Red_Skull said:

bitiyorum şu yurtdısından gelen çomarlara ya :D sanki birtek siz yurtdısından geliyosunuz ay götüm ya haha.

aynen bi de işin o tarafı var.. herif hikayenin sonunda abv hepinizin filan demiş Türkiyeye. Burdaki bazı arkadaşlarda kompleksli olmalarından dolayı hemen arkadaşa yancı olmuşlar..

deseneze kardeşim ; saçmalama birader sana denk gelen olay milyonda 1 olur , o kadar da değil; ancak mithat 'ın anlattığı gibi bir olay olabilir. yavaş gel biraz niye demiyorsunuz? kompleksinizden dolayı
Sosyal ağlarda paylaş

ramazanda cidden oruçlu adamlar beni çıldırtıyor ya. babamda her ramazanın ilk günü tutar sadece "TUTMAMIŞ OLMAYAYIM" gibi salakça bir bahane yüzünden .dün sabah 8 de "BU SAATE KADAR UYUNUR MU, TÜM GÜN YATIYORSUN" diye bağırarak beni kaldırdı yataktan işe giderken.

hiçte karışmaz yani, çok uyumamıza laf ederde böyle gelip kaldıracak adam değil. maks kapıya vururdu kalkın hadi diye ahahaha

normalde 10 da falan kalkarım yani öyle ekstremde geç kalkmam geç yatmama rağmende işte sigara içemeyince kafa gidiyor asdfads

işten geldikten sonra da yatırdık direkt iftara kadar uyuttuk. yoksa çekilmezdi.

benzer bir adam olabilir. soktumun ramazan'ını bu yüzden hem seviyorum hem sevmiyorum. çoğu tanıdığın gerçek yüzü resmen oruçluyken ortaya çıkıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

siz yüce türk ulusunu gözünüzde cok büyütüyorsunuz.

lan bu millet tunus bayrağı ile türkiye bayrağını ayıramayan insanlardan oluşan.

edep yahu, colugumuz cocugumuz var falan diyip aslında mini eteklilerden gözlerini alamayan,keske az daha acık giyinsin diyen barzolardan oluşan.

düşünmeye taşınmaya uğraşmayan,başkasının düşüncelerini kendine hayat felsefesi edinmiş koyunlardan oluşan bir toplum.

azcık içinde yaşadığınız toplumun farkında olun buraya bişey yazarken.

hanginiz için adamın ''Su damacanasına'' tecavuz etme ihtimali etmeme ihtimalinden daha fazlaydı ki ? ama oldu dimi ?
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Adam uyduracak olsa niye altta kaldigi, got gibi sokakta kaldigi bi hikaye uydursun lan manyak misiniz ?

Neyse, mevcut deneyimlerimi OP'un anlattiklariyla ve genel olarak milletimin sacmalama potansiyeli ile birlestirince OP'un basina geleni cok olasi buluyorum.

"Gidecegim yer daha cok "chp" secmeninin oldugu bir semt." bu detay neden verildi sence hikaye anlatılırken?
Sosyal ağlarda paylaş

daha çok orta doğu'nun problemi.

herhalde suc oranı türkiye'nin yüzbinde biri olan norveç gibi ateist insan oranının yüksek oldugu ülkelerde, suç işlenmiyor olmasının dinle bir alakası olmadıgı konusunda bir tez sunmayacaksın.

ya da kadına insan muamelesi yapılmayan ülkelerin dininin islam olmasını geçtim, islam ile yönetilmesinin bir alakası yok demeyeceksin ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...