Rerore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Seele said: Derken taksici birden bire namaz kilip kilmadigimi sordu. Kafami kaldirip bakinca karsimda. Gözlerinden alev fiskiran kinle bakan birini gördüm. binerken hic dikkat ettmedim. Bildigin isidci gibi giyinmis adam bire bir. sakallar bol salvar tarzi pantolon vs. Adam saga cekti "ben camiye gidicem in arabamdan dedi" baluvumu esyalari mi cikardi. sonra beni yol ortasinda birakip gitti. ayıp etmiş de saat kaçtı belki namaza yetişmek için yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 he işini yapmadı adamı madur etti sonra namaza yetıstı kaza diye bişi var hayır zaten calısmak ıbadet. bu herifin yaptıgı sacmalık sadece baska bısı deıl. ama sonucta taksıcı yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 CSB. Taksici aldığı müşteriyi bırakıp namaza gitti ha, baya zengin taksici heralde kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Suark said: he işini yapmadı adamı madur etti sonra namaza yetıstı kaza diye bişi var hayır zaten calısmak ıbadet. bu herifin yaptıgı sacmalık sadece baska bısı deıl. ama sonucta taksıcı yanı yasal yaptırımı var mı arabası da bozulabilirdi yolun ortasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 denk gelmişsin. para herşeyden önce gelir taksici için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Bana da karisina laf attilar diye bilmemkac kisiyi desen bi tip denk gelmisti. Hastaneden bindik taksiye, hanimi indirdim yolda, "abi hayirli bi haber mi? hamile heralde yenge" diye sordu. Gulmekten höst diyemediydim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Ben inanmadım abi bu anlatılanlara kusura bakma. Durduk yere "namaz kılıyormusun" sonra in arabadan? olayda sanki eksik anlatılan yerler var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 büyük oyunu bozdun subzero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 acaip komiksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Abi iyi misin? yoksa hazır konu dışındayız post mu kasıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 11 ayın sultanı gelince namaz kaçırmamak için üzerinde baskı oluşmuş heralde. ne biliyim öyle midir? kafaları nasıl çalışır ben ne bileyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Ya bu kadar takıntılıysa vakit yaklaştığı için almaz zaten müşteriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Gizli said: büyük oyunu bozdun subzero ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Ya mudur sen Turkiye'de yasadigina, insanlarin ne kadar sorunlu olabilecegini bildigine eminsin di mi ? Yalan soylemek icin herhanbi bir sebebi olmayan biri gelmis basindan geceni anlatiyo, karsiliginde hayatinda hic gormedigin, hakkinda hic bisey duymadigin bir adamin hal ve hareketlerini tahmin ederek, varsayimlarda bulunarak savunuyosun. Boyle olamaz diyosun. Oluyo lan iste. Adam direkt 17 lesim var, 42 yasima kadar hapis yattim yeni ciktim diye anlatiyo taksiyle giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Ha tabi bu tiplerle ayni kafada olunca, ayni muhabbetler disina cikmayinca farketmiyosan o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Gizli said: büyük oyunu bozdun subzero AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bana 3 karısını ayrı evlerde nasıl becerdiğini anlatan olmuştu çok serindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bak gördün mü komikmişim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 namaz kiliyor musun diyince sanane diyemediğin için saçmalamışsın adam da iyice uyuz olmuş bu tipleri ezeceksin o zaman ses çıkarmıyorlar köpek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Ya kafan mı güzel senin? Senin yaşın kadar ben insanların içindeyim senelerdir. Bana mı anlatıyorsun insanları? bi de sonuna zekice "aynı kafadaysan bla bla" diye eklemiş noob.Bana hiç denk gelmedi 31 senedir bu tarz şeyler ; namazı , Türkiyeyi kötülemek için uydurulmuş basit bir hikaye bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Fistan said: namaz kiliyor musun diyince sanane diyemediğin için saçmalamışsın adam da iyice uyuz olmuş bu tipleri ezeceksin o zaman ses çıkarmıyorlar köpek gibi he bak şu olabilir ; orda açıklama yaparken farketmeden bişeyler söylemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sub0 haklı olabilir beyler Seele'nin merkel ile bağlantısı zaten biliniyordu. uzun süredir alman ajanı olarak paticikte türkleri türklükten soğutmaya çalıştığından şüpheleniyorduk. teşekkkürler sub0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Benimde başıma bir kere geldi , gayet efendi her zaman bindiğim durakta tanıdığım bir taksiciydi. Abi be cuma okundu valla saatin yaklaştığını farketmemiştim seni şu metroda indiriim parada almam gidiim namazımı kıliim dedi bende olur bana uyar dedim. Bu da benim 12 lira tutmuş olan taksiye hiç para vermeyişimin hikayesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar