Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Taksiye bindim.

Seele

Öne çıkan mesajlar

Seele said:

Derken taksici birden bire namaz kilip kilmadigimi sordu. Kafami kaldirip bakinca karsimda. Gözlerinden alev fiskiran kinle bakan birini gördüm. binerken hic dikkat ettmedim. Bildigin isidci gibi giyinmis adam bire bir. sakallar bol salvar tarzi pantolon vs.

Adam saga cekti "ben camiye gidicem in arabamdan dedi" baluvumu esyalari mi cikardi. sonra beni yol ortasinda birakip gitti.

ayıp etmiş de
saat kaçtı
belki namaza yetişmek için yapmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya mudur sen Turkiye'de yasadigina, insanlarin ne kadar sorunlu olabilecegini bildigine eminsin di mi ?

Yalan soylemek icin herhanbi bir sebebi olmayan biri gelmis basindan geceni anlatiyo, karsiliginde hayatinda hic gormedigin, hakkinda hic bisey duymadigin bir adamin hal ve hareketlerini tahmin ederek, varsayimlarda bulunarak savunuyosun. Boyle olamaz diyosun.

Oluyo lan iste. Adam direkt 17 lesim var, 42 yasima kadar hapis yattim yeni ciktim diye anlatiyo taksiyle giderken.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kafan mı güzel senin? Senin yaşın kadar ben insanların içindeyim senelerdir. Bana mı anlatıyorsun insanları? bi de sonuna zekice "aynı kafadaysan bla bla" diye eklemiş noob.Bana hiç denk gelmedi 31 senedir bu tarz şeyler ; namazı , Türkiyeyi kötülemek için uydurulmuş basit bir hikaye bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde başıma bir kere geldi , gayet efendi her zaman bindiğim durakta tanıdığım bir taksiciydi. Abi be cuma okundu valla saatin yaklaştığını farketmemiştim seni şu metroda indiriim parada almam gidiim namazımı kıliim dedi bende olur bana uyar dedim.

Bu da benim 12 lira tutmuş olan taksiye hiç para vermeyişimin hikayesidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...