Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS4 Mouse + Keyboard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende bi ara dusudum,
suna uber super diyolar ama baktim herseyi controller ile oynuyorum simdilik erteledim

http://www.amazon.com/ConsoleTuner-Titan-One-Xbox-playstation-4/dp/B00LH5XZQS/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1434568533&sr=8-2&keywords=ps4+mouse+keyboard+adapter

ztn fpslere auto aim koyuyolar yetemiyoz diye sdfsdf

ancak online fln oynarsan ise yariyo. ondada ya serverdan atiyolar ya da hileci damgasi yiyosun zaten centilmence olmayan bir avantaj verdigi icin.
Mesaj tarihi:
Ben bi ara araştırmıştım baya, 3-4 tane böyle alet var lakin en sorunsuzu Xim4 diyorlar, o da pahalı

PS4 ara ara gamepad hala var mı diye sinyal gönderip kontrol ediyor (bi patchle eklemişler), o yüzden bu aletlerin ilk versiyonları hep patlamış. Bu aletler simüle ediyor gamepad'i, zaten sanırsam oynadığın süre boyunca takılı olması lazım.

Termse de tamamen aykırı, ban sebebi. Loglara bakarak anlaşılır mı bilmem de oynarken çok rahat belli oluyor kimin mouse/klavye ile oynadığı.
Mesaj tarihi:
autoaim olmayan oyunlara iyi gider ya
payday borderlands destiny falan yada ben yetemedim bilmiyorum zor ama L3le olcak iş değil aim olayı
Mesaj tarihi:
Destiny'de aim yardımı vardı diye hatırlıyorum. Bu arada şu kontrolfreeklere bakabilirsiniz. Ben kullanıyorum birkaç aydır. Özellikle uzun olan (R3'ün üstünde) sayesinde daha hassas nişan alınabiliyor. Çubuğu oynatmak için de daha az güç uyguluyorsunuz, parmak daha az yoruluyor.
Mesaj tarihi:
kapali mekanlarda gecenlerdekine koymuyolar sanirim, battefield vs gibi oyunlarda acik alan fazla olunca aim assist olmadan epey ugrasmak gerekiyo tutturmak icin sdfsdf
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
titan one i aldim bakalim denicem yarin. bu aralar bos vaktim olcak oyun oynamak icin.

kontroller iyi hosta ben 1 saati falan gecirdimmi niyeyese tutulmalar basliyo elimde, benim eller o kadarda ergonomik degil heralde sdf
Mesaj tarihi:
bide extra harddisk almaya gerek var mı yoksa ps4te o olay kalktı mı ps4 harddisk sordum burda lokal yerlerde yok normal usb porttan düz hdd/ssd kopyalayabiliyo muyuz ?
500gb doldu cunku cdyle çalışan oyunun 65gb yer tutması neden onu anlamadım bide. nasıl çözülür şu an oynamadığım oyunları sildim ama psn storeden bişi indiremiyorum sdf
  • Yeni Oluştur...