Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 iki gün önce gece yarısı kuru öksürük başladı, ertesi gün hafif halsizlik, bir ertesi gün burun akıntısı ve halsizlik, aynı gün akşam üzeri ateş başladı. kamyon çarpmış gibiyim şu anda. tıp çaresiz. her türlü kocakarı ilacı önerinize açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 geçmiş olsun. ıhlamur iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 su kaynat, iki kasik bal koy, uzerine de limon suyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 demirel ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Yat dinlen yemek ye su iç Vazgeçtim ilaç tavsiyesi vermekten. Yat dinlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Aslında nezle olduğumu hissetmeye başladığımda o gece ufak bir bardak (çay bardağı da olur) sek rakı içiyorum. Hem boğazı güzel temizliyor hemde iyi terletiyor gece. Sabaha güzel uyanıyorum. Sanırım en son bir 5 sene önce grip olmuştum orası da ayrı bir mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 yat tylolhot iç, kalk tylolhot iç, dinlen tylolhot iç. bol su ve ıhlamur, zencefil, limon karışımlı şeyler tüket. balgamları hunharca tükür, zaten zencefil rahatlatır boğazı. iki tane de aferin çak, sabah akşam. geçmiş olsun şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 O zaman vazgeçmiyim ilaç tavsiyesinden, tylol hot biraz sabıkalı bi ilaç. Onun yerine üç gün günde üç sefer nurofen iç bence. Ama daha uzun süre kullanma Nurofen yerine evde afetin ya da katarin arsa onlar da olur, ama bana en iyi gelen nurofen oldu cold/flu ilaçları arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar