Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Bana pc spec berbat diye göndermediler gibi geliyor. Ama yine de low end pc ile oynayan birilerine de gönderseler (mesela benim gibi) güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Turnuvada dövdüm ya sallamıyor artık Ace'i ubisoft. Bana 3 tane yollamışlar sagolsunlar. https://my.mixtape.moe/qpzfdl.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Turnuvada dövdüm dediği de "OMO CONQ COK OP" diye ağlamaları yüzünden zerk oynamış olmam. Turnuvada da zaten 5 kişiydik. 5 kişilik turnuvayı nasıl ciddiye alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Dövdüm mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Bilare hatırlat da Bo99 yapalım. Bitince ss alıp foruma koyacam ona göre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Ben conq banliyim sen 3 hero banla okey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Gerçi nerf geliyo conq'a sonrasında farkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Adam fighting oyununda class banlıyor.... Mobacılar dışarı!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Çok kırık abi conq ve zerk. Hani o punishlenmesi için read gerektiren şeyler okey, ama 2-3 class'a verip 20 tanesine koymayınca wew oluyor. EVO izledim geçen yine, for honor'ın fırınla ekmek yemesi lazım skill based olması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 https://www.reddit.com/r/forhonor/comments/8wb48w/summer_sale_info/ Kozmetikçilere gün doğdu. http://static2.ubi.com/FH/COMMUNITY/Summer%20Sale%20Items.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 starter alinca her seyi oynayarak acabiliyo muyuz? bi de recruit olayi falan varsa hayrimiz olsun. steamden alacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Bir kaç sayfa öncesinde yazıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Off ne ozlemisim ya. Brawl eventi varmis birde. Girdim random elemanlarla oyuna. Yanimdaki tokadi yedikce ben 1v2 tokatladim. Cok guzel bir his :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 aldım ettim. 10 maçtan 9 unda connection lost un çözümü yok mu? 1 maç oynayabildim 6 saate hamına koyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Alla alla 1-2 saattir oynuyorum daha hic connection lost yemedim. Hatta totalde bunca saat oynadim totalde 2-3 kere yasamisimdir ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 söyleyin neyim yanlış, vpn yok bi şey yok internetim de sağlam. 6 saat practice ve story oynadım 1 kere online girebildim. istisnasız connection lost. yok mu yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 30fps altına düşersin atıyodu bu oyun başka bi oyunlada karıştırıyo olabilirim, nasıl fps durumun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 30 fps kısıtlaması var. Ve bu kısıtlama çok sıkı bir şekilde çalışıyor. 30'un altına düştüğün an atıyor oyundan. (kendimden biliyorum) Eğer sorunun bilgisayarsa ve sen de "benim için grafik önemli değil" kafasındaysan sana da plastik grafikleri öneririm. https://youtu.be/OOVo6c_bYpU?t=152 Ben bu şekilde oynuyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 kırmız nat da olabilir sol üstte nat typeına bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 60 fps civarı oynuyorum da şu nat olayına bakayım bi. modem falan da resetledim ne olur ne olmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 olayı çözdüm adamların günahını almışım. stream dostu değil for honor, roket league gibi. takım grup klan bi şeyler varsa recruit gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 discorda for honor kanalına gel. sonra oraya oyuna gelin diye spamle. önce ace gelir maç izliyorum der. sonra kage gelir spora gitcem der. oyundan çıkmaya karar verirsin damlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Pati discord'a gel ekip orada, Ace'le döve döve ögretiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=U-svV8LFK2U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 main yap beni diye bağırıyor https://i.ytimg.com/vi/XXr3_OvOPRQ/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar